Inside vouwgordijnen

Belvedere is de grootste leverancier van Inside vouwgordijnen in Hilversum en het Gooi. Inside is bij uitstek het vouwgordijn voor situaties waarin hoge eisen worden gesteld aan een vouwgordijn. Inside vouwgordijnen zijn zeer fraai afgewerkt en uitermate duurzaam. Belvedere levert alles van inside vouwgordijnen door heel Nederland.

 

Inside vouwgordijnen - Stof Lasertech 30 - Complex

Inside vouwgordijnen – Stof Lasertech 30 – Complex

 

Inside

Hoogwaardige raamdecoratie, in België ontworpen en gemaakt: dat is waar Inside voor staat. Als Belgisch familiebedrijf zijn ze al meer dan 25 jaar dé referentie voor een volledige en hedendaagse collectie van raamdecoratie, gaande van gordijnen in luxueuze stoffen tot houten jaloezieën die elk interieur een unieke vibe geven.

De producten van Inside worden internationaal verdeeld vanuit verschillende showrooms in Europa maar worden stuk voor stuk in eigen atelier in Roeselare op maat gemaakt: 100% Belgische kwaliteit verzekerd!

Sfeervol

Vouwgordijnen worden op dit moment zeer veel toegepast. En dat is niet voor niets. Vouwgordijnen zijn sfeervol en overal toe te passen. Inside geeft als enige leverancier 10 jaar garantie op het treksysteem van haar vouwgordijnen

 

InsideBlinds-vouwgordijnen-detailfoto

InsideBlinds-vouwgordijnen-detailfoto

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Collectie

Inside heeft een uitgebreide collectie stoffen. De collectie bevat natuurlijke als synthetische vezels. Wat ons betreft is Inside de beste vouwgordijnen leverancier op de Nederlandse markt. Elke Inside stof betekent emotie en creëert een eigen intensiteit. Met de collecties van Inside vindt u makkelijk en vlot uw lievelingsstof. Doorschijnend tot verduisterende stoffen, met dessin of effen. U krijgt de keuze uit verschillende materialen, stijlen, structuren en kwaliteiten, alles volgens uw wens.

 

InsideBlinds-vouwgordijnen-collectie

InsideBlinds-vouwgordijnen-collectie – stoffen

Pluspunten van Inside

 1. Zeer fraaie en uitgebreide stoffencollectie.
 2. Leverbaar tot 10 meter breed.
 3. Fraai gemaakt en strak afgewerkt.
 4. 10 jaar garantie op het treksysteem.
 5. Beschermende flap tegen verkleuring van de stof door zonlicht.
 6. Slanke baleinen van glasvezel die niet vervormen met extra veer die stof strak trekt.
 7. Bevestiging ringetjes die UV bestendig zijn.
 8. Fraai afgewerkt knoopsgat waarlangs u de balein eenvoudig kunt verwijderen ivm wassen.
 9. Verstevigde oogjes die niet loskomen.
 10. Eenvoudig te reinigen.
 11. Eenvoudige bevestiging  aan muur en plafond.

 

 

De details van Inside

Inside gordijnen zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook goed doordachte details om bijvoorbeeld het vouwgordijn klaar te maken om gewassen te worden.

 

 1. De baleinen blijven altijd strak door het gebruik van 2 veertjes aan de eindeinden.
 2. U kunt de baleinen zeer eenvoudig verwijderen door middel van het knoopsgat.
 3. Het trekkoord kunt u eenvoudig lostrekken.
 4. De onder lat kunt u eenvoudig verwijderen.

 

Ontwerp uw eigen vouwgordijnen

Eigen ontwerp ga naar: https://www.insidecasamia.be

Voordelen:
 • Eenvoudig stoffen personaliseren.
 • 80 trendkleuren en 200 eigentijdse dessins.
 • Gratis staal binnen 5 werkdagen.

 

Schuine ramen

Voor schuine ramen, slopes of hoekige raampartijen zijn vouwgordijnen de ideale oplossing. Een vouwgordijn van INSIDE Blinds kan namelijk tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Zij gaan zorgvuldig te werk en hebben oog voor detail. Zo zorgen zij ervoor dat de baleinen mooi doorlopen voor een optimaal visueel resultaat.

 

InsideBlinds-vouwgordijnen-schuine-ramen-dakramen-verandas

InsideBlinds-vouwgordijnen-schuine-ramen-dakramen-verandas

 

Inside maakt ook afwijkende maten vouwgordijnen (tot 10 meter breed en 5 meter hoog)

Als enige in de markt maakt Inside vouwgordijnen tot 5 meter hoog en 10 meter breed. Deze extra grote vouwgordijnen worden voor extra stevigheid gemonteerd op een bak van 6 x 6 cm. In dit segement is Inside de enige fabrikant die kwalitatief goede vouwgordijnen levert. Ook hier geldt  10 jaar garantie op het trekmechanisme.

 

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

 

Electrische vouwgordijnen van Inside

De vouwgordijnen van Inside kunnen tegen een overzichtelijk meerprijs electrisch worden bediend. Op de showroom hebben wij een electrisch bediend vouwgordijn van 5 meter breed hangen. U kunt op uw gemak bekijken hoe fantastisch dat werkt.

Normaliter worden de vouwgordijnen geleverd met een afstandbediening. Ze kunnen ook geleverd worden met een schakelaar.

 

De TaHoma®-box: bediening van uw IO en RTS producten via smartphone, tablet of PC.

De TaHoma®-box is een router waarmee u via internet contact maakt met uw Somfy RTS of io producten. Hiermee is het mogelijk om uw RTS of io producten draadloos via smartphone of tablet aan te sturen. De TaHoma®-box is reeds voor u geactiveerd, en kan via een eenvoudige LAN-netwerkverbinding (Ethernet R45) verbonden worden met een compatibele router of internetmodem. U hoeft alleen nog de de TaHoma app te downloaden via de Apple AppStore of via Google Play om aan de slag te gaan.

Met de TaHoma App kunt u alle Home Motion producten apart of gegroepeerd bedienen. U kunt scenario’s aanmaken, tijdsinstellingen maken en nog veel meer. U kunt in totaal meer dan 200 Home Motion producten aansluiten op de TaHoma®-box. En het mooiste is dat de bediening volledig draadloos is.

 

Specificaties:

 • 200 IO producten.
 • 50 RTS producten.
 • 20 IO sensoren.
 • Max. 40 scenario’s.
 • Opslagcapaciteit: 1 week 30 scenario’s.
 • Automatisch omschakeling zomer/wintertijd.
 • 2 jaar garantie.

 

Toepassing(en):

 • Rolluiken.
 • Zonwering – ramen.
 • Buitenjaloezieën.
 • Zonwering – terras.
 • Raamdecoratie / binnenzonwering.
 • Garagedeuren.
 • Projectiescherm.
 • Gordijnen.
 • Verlichting.

 

InsideBlinds-vouwgordijnen-CasaMia

InsideBlinds-vouwgordijnen-CasaMia

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Vouwgordijnen

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en u zult zien dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat de vouwgordijnen uw huis daadwerkelijk verfraaien.

Inside maakt o.i. ook de mooiste  vouwgordijnen op de Nederlands markt verkrijgbaar. Ze passen goed in zowel een klassiek als een modern interieur en Inside is de enige leverancier die in staat is om vouwgordijnen te maken met een breedte van 10 meter en een hoogte van 5 meter.

 

Inside word geleverd met motor

De electrische vouwgordijnen van Inside worden geleverd met de betrouwbare motoren van Somfy. Top op heden hebben wij nog geen enkele klacht op deze motoren ontvangen. Ze werken geruisloos en probleemloos

 

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

 

Profiel Belvedere

Wij zijn een toonaangevende woninginrichter in het Gooi. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Inside in de pers

Belvedere in Hilversum heeft diverse topmerken in huis op het uitgebreide gebied van het interieur. De (vouw)gordijnen van het merk Inside van Shadow Belgium nemen daarin toch wel een speciale plek in.

Volgens Francien Verhoef van Belvedere Interior zet het merk Inside een nieuwe kwaliteits-standaard op het gebied van vouw- rol, en paneelgordijnen. Niet alleen omvat de Inside-collectie meer dan 1000 verschillende stoffen, in de meeste gevallen worden ze ook nog eens exclusief voor Inside geweven en met een speciale laser tot kaarsrechte gordijnen gesneden

Het is echt een uniek product’, reageert Francien. ‘Inside is de enige die vouwgordijnen tot 10 meter breed levert en 10 jaar garantie durft te geven op het zwakke punt van veel rol- en vouwgordijnen: het optreksysteem.

Schuine hoeken, transparant of verduisterend, strak modern of klassiek, met een boord in een contrasterende kleur, met of zonder ‘eigen’ opdruk als bijvoorbeeld logo’s, gelamineerd, voor erkers, serres of dakkoepels: er zijn duizelingwekkend veel mogelijkheden met Inside-vouwgordijnen. Voor elke situatie lijkt de Belgische fabrikant wel een oplossing voorhanden te hebben.

Francien: ‘Je haalt niet alleen een kwalitatief goed gordijn in huis, maar ook een opvallende toevoeging aan het interieur. Inside hoeft zelf nauwelijks reclame te maken voor zijn gordijnen: het product verkoopt zichzelf.

 

Inside-roman-blinds-brooklyn-80

Inside-roman-blinds-brooklyn-80

 

Ervaringen met Inside vouwgordijnen

We verkopen vouwgordijnen van alle belangrijke leveranciers zoals luxaflex en B&C.  De beste ervaringen hebben wij met Inside vouwgordijnen. Inside levert kwalitatief zeer goede en strak uitgevoerde vouwgordijnen. Bovendien beschikt Inside over een zeer goed service apparaat. Inside garandeert hierdoor 10 jaar garantie op het treksysteem van de vouwgordijnen.

 

Typen optreksystemen Inside vouwgordijnen

 • Finesse.
 • X3-x5.
 • Maxi.
 • CT32 Batterij.
 • Maxi electrisch.  (met 5 jaargarantie) Powered bj Somfy.
Inside Horizon

Inside Horizon

Enkele pluspunten

1. Een zelfregulerende, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

3. De zijzomen worden bovendien blind gestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside collectie toegepast.

4. Een speciale flap (zonwerende flap) voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

5. De versterkte afsteloogjes met sluitring verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes of koordjes behoren tot het verleden dankzij een extra sluitring.

6. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

 

Reinigen van vouwgordijnen.

Vouwgordijnen: say no to bleach!
DO: Veeg zichtbaar stof af met een plumeau of antistatische droge stofdoek.

Breng de vouwgordijnen naar een stomerij voor grondige reiniging of was ze zelf volgens de wasvoorschriften. Opgelet: verwijder het gordijn van de klittenband, verwijder de baleinen en maak de koorden los.

DON’T: Gebruik geen wasmiddel waar bleekmiddel in zit, een mild wasmiddel voor kleurwas is de beste optie.

FREQUENTIE: Eén keer per jaar is genoeg, zo blijft de kwaliteit van de stof behouden.

INSIDE BLINDS TIP: Hang de gordijnen meteen na het wassen op, zo verdwijnen de meeste kreuken vanzelf

.
InsideBlinds-Vouwgordijnen-woonkamer-4

InsideBlinds-Vouwgordijnen-woonkamer-4

Uitvoering Inside vouwgordijnen

 • Baleinen achter
 • Baleinen voor
 • Zonder baleinen
 • Schuingemonteerd optreksysteem (oblique)
 • Veluxramen
 • Erker

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar  een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof