Inside vouwgordijnen

Belvedere is de grootste leverancier van Inside vouwgordijnen in Hilversum en het Gooi. Inside is bij uitstek het vouwgordijn voor situaties waarin hoge eisen worden gesteld aan een vouwgordijn. Inside vouwgordijnen zijn zeer fraai afgewerkt en uitermate duurzaam. Belvedere levert alles van Inside vouwgordijnen door heel Nederland.

 

Inside-vouwgordijnen-2

Inside-vouwgordijnen-2

 

Inside

Hoogwaardige raamdecoratie, in België ontworpen en gemaakt: dat is waar Inside voor staat. Als Belgisch familiebedrijf zijn ze al meer dan 25 jaar dé referentie voor een volledige en hedendaagse collectie van raamdecoratie, gaande van gordijnen in luxueuze stoffen tot houten jaloezieën die elk interieur een unieke vibe geven.

De producten van Inside worden internationaal verdeeld vanuit verschillende showrooms in Europa maar worden stuk voor stuk in eigen atelier in Roeselare op maat gemaakt: 100% Belgische kwaliteit verzekerd!

Collectie Inside

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

Sfeervol

Vouwgordijnen worden op dit moment zeer veel toegepast. En dat is niet voor niets. Vouwgordijnen zijn sfeervol en overal toe te passen. Inside geeft als enige leverancier 10 jaar garantie op het treksysteem van haar vouwgordijnen

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

Collectie

Inside heeft een uitgebreide collectie stoffen. De collectie bevat zowel natuurlijke als synthetische vezels. Wat ons betreft is Inside de beste vouwgordijnen leverancier op de Nederlandse markt. Elke Inside stof betekent emotie en creëert een eigen intensiteit. Met de collecties van Inside vindt u makkelijk en vlot uw lievelingsstof. Doorschijnend tot verduisterende stoffen, met dessin of effen. U krijgt de keuze uit verschillende materialen, stijlen, structuren en kwaliteiten, alles volgens uw wens.

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

De nieuwste innovatie: Fusion stof

Fusion is de nieuwste innovatie op het gebied van stoffen. Het is een stof met geïntegreerde voering. Dankzij Fusion geniet je van alle voordelen van gordijnen met standaard voering en nog zoveel meer!

Deze stoffen zijn verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet en kunnen gebruikt worden voor overgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen.

De stoffen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gevoerde gordijnen beschikken over extra isolerende eigenschappen. Op die manier houd je de warmte of koude buiten en kan je besparen op energie.

Stoffen kunnen al eens wat krimpen door omgevingsfactoren of door ze te wassen. Iedereen maakte het waarschijnlijk al mee dat de voering en het gordijn afzonderlijk van elkaar krimpen. Resultaat? Het geheel hangt niet meer mooi strak en de voering steekt uit. Een probleem die met Fusion in één klap opgelost is.

Met Fusion creëer je een uniforme look van buitenaf gezien. Binnen daarentegen kies je voor elke ruimte de gewenste kleur uit ons ruime aanbod.
Inside Blinds Fusion stof

Inside Blinds Fusion stof

Pluspunten van Inside

 1. Zeer fraaie en uitgebreide stoffencollectie.
 2. Leverbaar tot 10 meter breed.
 3. Fraai gemaakt en strak afgewerkt.
 4. 10 jaar garantie op het treksysteem.
 5. Beschermende flap tegen verkleuring van de stof door zonlicht.
 6. Slanke baleinen van glasvezel die niet vervormen met extra veer die stof strak trekt.
 7. Bevestiging ringetjes die UV bestendig zijn.
 8. Fraai afgewerkt knoopsgat waarlangs u de balein eenvoudig kunt verwijderen ivm wassen.
 9. Verstevigde oogjes die niet loskomen.
 10. Eenvoudig te reinigen.
 11. Eenvoudige bevestiging  aan muur en plafond.

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

De details van Inside

Inside gordijnen zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook goed doordachte details om bijvoorbeeld het vouwgordijn klaar te maken om gewassen te worden.

 

 1. De baleinen blijven altijd strak door het gebruik van 2 veertjes aan de eindeinden.
 2. U kunt de baleinen zeer eenvoudig verwijderen door middel van het knoopsgat.
 3. Het trekkoord kunt u eenvoudig lostrekken.
 4. De onder lat kunt u eenvoudig verwijderen.

 

Ontwerp uw eigen stof voor gordijnen of vouwgordijnen

Eigen ontwerp ga naar: https://www.insidecasamia.be

Voordelen:
 • Eenvoudig stoffen personaliseren
 • 80 trendkleuren en 200 eigentijdse dessins

 

Inside Blinds vouwgordijnen CasaMia

Inside Blinds vouwgordijnen CasaMia

 

Schuine ramen

Voor schuine ramen, slopes of hoekige raampartijen zijn vouwgordijnen de ideale oplossing. Een vouwgordijn van INSIDE Blinds kan namelijk tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Zij gaan zorgvuldig te werk en hebben oog voor detail. Zo zorgen zij ervoor dat de baleinen mooi doorlopen voor een optimaal visueel resultaat.

 

Inside vouwgordijnen schuine ramen

Inside vouwgordijnen schuine ramen

 

 

Inside vouwgordijnen schuine ramen

Inside vouwgordijnen schuine ramen

 

Afwijkende maten

Inside maakt ook afwijkende maten vouwgordijnen (tot 10 meter breed en 5 meter hoog) Als enige in de markt maakt Inside vouwgordijnen tot 5 meter hoog en 10 meter breed. Deze extra grote vouwgordijnen worden voor extra stevigheid gemonteerd op een bak van 6 x 6 cm. In dit segment is Inside de enige fabrikant die kwalitatief goede vouwgordijnen levert. Ook hier geldt  10 jaar garantie op het trekmechanisme.

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

Elektrische vouwgordijnen van Inside

De vouwgordijnen van Inside kunnen tegen een overzichtelijk meerprijs elektrisch worden bediend. Op de showroom hebben wij een elektrisch bediend vouwgordijn van 5 meter breed hangen. U kunt op uw gemak bekijken hoe fantastisch dat werkt.

Normaliter worden de vouwgordijnen geleverd met een afstandsbediening. Ze kunnen ook geleverd worden met een schakelaar.

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

 

De TaHoma®-box: bediening van uw IO en RTS producten via smartphone, tablet of PC.

De TaHoma®-box is een router waarmee u via internet contact maakt met uw Somfy RTS of io producten. Hiermee is het mogelijk om uw RTS of io producten draadloos via smartphone of tablet aan te sturen. De TaHoma®-box is reeds voor u geactiveerd, en kan via een eenvoudige LAN-netwerkverbinding (Ethernet R45) verbonden worden met een compatibele router of internetmodem. U hoeft alleen nog de de TaHoma app te downloaden via de Apple AppStore of via Google Play om aan de slag te gaan.

Met de TaHoma App kunt u alle Home Motion producten apart of gegroepeerd bedienen. U kunt scenario’s aanmaken, tijdsinstellingen maken en nog veel meer. U kunt in totaal meer dan 200 Home Motion producten aansluiten op de TaHoma®-box. En het mooiste is dat de bediening volledig draadloos is.

 

Specificaties:

 • 200 IO producten
 • 50 RTS producten
 • 20 IO sensoren
 • Max. 40 scenario’s
 • Opslagcapaciteit: 1 week 30 scenario’s
 • Automatisch omschakeling zomer/wintertijd
 • 2 jaar garantie

Toepassing(en):

 • Rolluiken
 • Zonwering – ramen
 • Buitenjaloezieën
 • Zonwering – terras
 • Raamdecoratie / binnenzonwering
 • Garagedeuren
 • Projectiescherm
 • Gordijnen
 • Verlichting

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

Vouwgordijnen

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en u zult zien dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat de vouwgordijnen uw huis daadwerkelijk verfraaien.

Inside maakt o.i. ook de mooiste  vouwgordijnen op de Nederlands markt verkrijgbaar. Ze passen goed in zowel een klassiek als een modern interieur en Inside is de enige leverancier die in staat is om vouwgordijnen te maken met een breedte van 10 meter en een hoogte van 5 meter.

 

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside Blinds vouwgordijnen

Inside word geleverd met motor

De elektrische vouwgordijnen van Inside worden geleverd met de betrouwbare motoren van Somfy.  Ze werken geruisloos en probleemloos

 

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

 

Profiel Belvedere

Wij zijn een toonaangevende woninginrichter in het Gooi. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Inside in de pers

Belvedere in Hilversum heeft diverse topmerken in huis op het uitgebreide gebied van het interieur. De (vouw)gordijnen van het merk Inside van Shadow Belgium nemen daarin toch wel een speciale plek in.

Volgens Siebe van Belvedere Interior zet het merk Inside een nieuwe kwaliteits-standaard op het gebied van vouw- rol, en paneelgordijnen. Niet alleen omvat de Inside-collectie meer dan 1000 verschillende stoffen, in de meeste gevallen worden ze ook nog eens exclusief voor Inside geweven en met een speciale laser tot kaarsrechte gordijnen gesneden

Het is echt een uniek product’, reageert Siebe. ‘Inside is de enige die vouwgordijnen tot 10 meter breed levert en 10 jaar garantie durft te geven op het zwakke punt van veel rol- en vouwgordijnen: het optreksysteem.

Schuine hoeken, transparant of verduisterend, strak modern of klassiek, met een boord in een contrasterende kleur, met of zonder ‘eigen’ opdruk als bijvoorbeeld logo’s, gelamineerd, voor erkers, serres of dakkoepels: er zijn duizelingwekkend veel mogelijkheden met Inside-vouwgordijnen. Voor elke situatie lijkt de Belgische fabrikant wel een oplossing voorhanden te hebben.

Siebe: ‘Je haalt niet alleen een kwalitatief goed gordijn in huis, maar ook een opvallende toevoeging aan het interieur. Inside hoeft zelf nauwelijks reclame te maken voor zijn gordijnen: het product verkoopt zichzelf.

 

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

 

Ervaringen met Inside vouwgordijnen

We verkopen vouwgordijnen van alle belangrijke leveranciers zoals luxaflex en B&C.  De beste ervaringen hebben wij met Inside vouwgordijnen. Inside levert kwalitatief zeer goede en strak uitgevoerde vouwgordijnen. Bovendien beschikt Inside over een zeer goed service apparaat. Inside garandeert hierdoor 10 jaar garantie op het treksysteem van de vouwgordijnen.

 

Typen optreksystemen Inside vouwgordijnen

 • Finesse.
 • X3-x5.
 • Maxi.
 • CT32 Batterij.
 • Maxi electrisch.  (met 5 jaargarantie) Powered bj Somfy.

Enkele pluspunten

1. Een zelfregulerende, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

3. De zijzomen worden bovendien blind gestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside collectie toegepast.

4. Een speciale flap (zonwerende flap) voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

5. De versterkte afsteloogjes met sluitring verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes of koordjes behoren tot het verleden dankzij een extra sluitring.

6. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

 

Reinigen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen: say no to bleach!
DO: Veeg zichtbaar stof af met een plumeau of antistatische droge stofdoek.

Breng de vouwgordijnen naar een stomerij voor grondige reiniging of was ze zelf volgens de wasvoorschriften. Opgelet: verwijder het gordijn van de klittenband, verwijder de baleinen en maak de koorden los.

DON’T: Gebruik geen wasmiddel waar bleekmiddel in zit, een mild wasmiddel voor kleurwas is de beste optie.

FREQUENTIE: Eén keer per jaar is genoeg, zo blijft de kwaliteit van de stof behouden.

INSIDE BLINDS TIP: Hang de gordijnen meteen na het wassen op, zo verdwijnen de meeste kreuken vanzelf

Uitvoering Inside vouwgordijnen

 • Baleinen achter
 • Baleinen voor
 • Zonder baleinen
 • Schuingemonteerd optreksysteem (oblique)
 • Veluxramen
 • Erker

 

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren een vaste waarde in het interieur en blijven ook vandaag zeer populair. Daar spelen ze bij Inside graag op in door deze klassieker nieuw leven in te blazen!

De Inside-rolgordijnen zijn verkrijgbaar in afmetingen tot 4 m hoog en 4 m breed. Zij ontwikkelen hiervoor de meest innovatieve, hyperfunctionele systemen en werken ze af met de mooiste en meest decoratieve stoffen.

Een uitmuntende combinatie van design, stof en techniek: voor Inside is dit thuiskomen!

 

Inside Blinds rolgordijnen detailfoto

Inside Blinds rolgordijnen detailfoto

 

Inside Blinds rolgordijnen

Inside Blinds rolgordijnen

 

Collectie

De afwerkingsmogelijkheden van de Inside rolgordijnencollectie zijn eindeloos. Zo kan je kiezen uit meer dan 2000 stoffen in verschillende transparanties in een egale of oneffen structuur, en bieden ze kleurvariaties van wit over beige, bruin, grijs tot zwart.

Landelijk, modern of klassiek interieur? In de collectie vind je sowieso jouw gading.

Ook op vlak van lichtdoorlatendheid heeft u keuze te over: voor elk raam is er een stof klaar die helemaal voldoet aan uw specifieke wensen. Wilt u het felle zonlicht buitenhouden maar toch genieten van een natuurlijke lichtinval? Dan kiest u voor semitransparante stoffen. Heeft u nood aan een volledige verduistering, zoals in de slaapkamer? Dan raden wij een black-outstof aan

 

Inside Blinds rolgordijnen

Inside Blinds rolgordijnen

 

Voeringstoffen

Gevoerde rolgordijnen zijn dichte rolgordijnen waar een voering aan de achterzijde wordt verwerkt. Kies je voor een rolgordijn met voering, dan heb je de keuze uit maar liefst 16 voeringskleuren. Zo kan je een contrasterend effect of een uniforme uitstraling aan de buitenkant van jouw huis bekomen.

De voordelen van een rolgordijn met voering:

 • Garandeert een goed slaapcomfort
 • Beschermt tegen verkleuring
 • Warmte- en zonwerend
 • Geluiddempend
 • Kwalitatieve uitstraling
 • Unieke voeringstoffen met automobielkleurstoffen (= lichtechtheid)

 

InsideBlinds rolgordijnen

InsideBlinds rolgordijnen

 

Lamineren

Om jouw rolgordijn nog meer op maat van jouw wensen af te werken, kan Inside ook stoffen lamineren. Hierbij worden verschillende lagen stof – gelijke of verschillende – aan elkaar gehecht en wordt de stof hard gemaakt. De zijkanten worden ultrasoon gesneden om rafelingen te voorkomen.

Dankzij de laminatie kunnen ook gewone stoffen gebruikt worden en blijft het typische stoffen gevoel ook in jouw rolgordijn maximaal behouden. Je kan kiezen tussen lichtdoorlatende, verduisterende of zonwerende stoffen.

Tip: dankzij de lamineertechniek kan je ook andere producten combineren en bijvoorbeeld gordijnen en rolgordijnen in dezelfde stof laten maken. Stijlvoller wordt het niet!

 

Het gemak van gemotoriseerde rolgordijnen

In vergelijking met manuele rolgordijnen zorgen automatische rolgordijnen voor heel wat extra comfort. Afhankelijk van jouw voorkeur bieden we verschillende bedieningsmogelijkheden en bevestigingssystemen.

Voordelen van automatische rolgordijnen:

 • De bediening via smartphone of tablet is een aangename luxe wanneer je buitenshuis opeens beseft dat je de rolgordijnen nog niet geopend of gesloten hebt.
 • Al jouw favoriete posities kan je via de smart home app instellen.
 • De stof wordt altijd soepel in- en uitgerold, wat de levensduur van jouw rolgordijn maximaliseert.

 

Inside Blinds gemotoriseerde rolgordijnen

Inside Blinds gemotoriseerde rolgordijnen

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

Knoopsgatmethode

Gordijnen van Inside zijn voorzien van een door Inside gepatenteerd knoopsgatsysteem waarmee de voering aan de stof wordt bevestigd. Zelfs als de voering of de stof krimpt, strippen de zijzomen niet en blijft het gordijn er door de speling van het knoopsgat altijd strak uitzien.

Liever een vaste voering? Dat kan ook, maar wij bevelen het knoopsgatsysteem warm aan om jouw gordijn zo lang mogelijk in prima staat te houden. Inside, da’s kiezen voor absolute perfectie!

 

Inside Blinds knoopsgatmethode

Inside Blinds knoopsgatmethode

 

 

De nieuwste innovatie: Fusion stof

Fusion is de nieuwste innovatie op het gebied van stoffen. Het is een stof met geïntegreerde voering. Dankzij Fusion geniet je van alle voordelen van gordijnen met standaard voering en nog zoveel meer!

Deze stoffen zijn verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet en kunnen gebruikt worden voor overgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen.

De stoffen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gevoerde gordijnen beschikken over extra isolerende eigenschappen. Op die manier houd je de warmte of koude buiten en kan je besparen op energie.

Stoffen kunnen al eens wat krimpen door omgevingsfactoren of door ze te wassen. Iedereen maakte het waarschijnlijk al mee dat de voering en het gordijn afzonderlijk van elkaar krimpen. Resultaat? Het geheel hangt niet meer mooi strak en de voering steekt uit. Een probleem die met Fusion in één klap opgelost is.

Met Fusion creëer je een uniforme look van buitenaf gezien. Binnen daarentegen kies je voor elke ruimte de gewenste kleur uit ons ruime aanbod.
Inside Blinds Fusion stof

Inside Blinds Fusion stof

 

Inbetween

Inbetween gordijnen zijn ideaal voor wie een mooie lichtinval wil creëren en nog naar buiten wil kijken, zonder dat passanten alles kunnen zien wat er binnen gebeurt. Zo heeft Inside 3 nieuwe prachtige inbetween stoffen: Mateo, Boho en Otello. Afhankelijk van het type stof bieden ze meer of minder privacy.

 

Inside inbetween Mateo Boho en Otello

Inside inbetween Mateo Boho en Otello

 

 

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar  een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof