Sanderson

Belvedere heeft de grootste Collectie Sanderson gordijnstoffen en meubelstoffen van Hilversum en het Gooi. Een flink deel van de collectie is op onze toonzaal aanwezig en wij kunnen alle stoffen en behang  van Sanderson leveren.

 

 Sanderson garden fabrics

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Sanderson since 1860

Sinds de start in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Sanderson is vooral bekend van zijn bloemendessins. Inmiddels is de collectie veel breder geworden en heeft Sanderson ook gordijnstoffen met een veel moderne uitstraling in de collectie.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe stoffen website is het creeeren van een tijdloze sfeer met kwalitatief hoogstaande stoffen.

 

 

Stijl

Als een van de oudste nog bestaande merken van zachte huismeubilair, is Sanderson beroemd om zijn kenmerkende stijl die is gebaseerd op ons erfgoed en ontworpen voor het moderne leven. Onze look combineert klassieke, met de hand getekende patronen met frisse, levendige kleuren die elegant en toch gemakkelijk te leven zijn. Sanderson hoort thuis in gezinsverblijven waar stijl ertoe doet, maar niet ten koste van comfort.

Geïnspireerd door onze klassiek Engelse ontwerpen, brengt ons prachtige Homeware-assortiment een aantal van onze traditionele patronen nieuw leven in de exclusieve stoffering.

 

Trends

Sanderson signaleert trends en past dit op een eigen manier toe in zijn ontwerpen. De ontwerpen blijven hierdoor zijn intentie behouden. Omdat klassiek en modern met elkaar gemixt wordt.

 

Peony Tree

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Sanderson stoffen uit de laatste collectie

  • Festival dove
  • Kadinsky
  • Atomic
  • Seaweed
  • Moblilus
  • Dandelion Clocks
  • wrappings
  • Fifi
  • Miro
  • Hayward

 

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

collectie

De sanderson collectie bestaat inmiddels uit meubelstoffen, behang, gordijnen, bedlinnen en verf.

www.sanderson-uk.com

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren