Sanderson

Belvedere heeft de grootste Collectie Sanderson gordijnstoffen en meubelstoffen van Hilversum en het Gooi. Een flink deel van de collectie is op onze toonzaal aanwezig en wij kunnen alle stoffen en behang  van Sanderson leveren.

 

 Sanderson garden fabrics

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Sanderson since 1860

Sinds de start in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Sanderson is vooral bekend van zijn bloemendessins. Inmiddels is de collectie veel breder geworden en heeft Sanderson ook gordijnstoffen met een veel moderne uitstraling in de collectie.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe stoffen website is het creeeren van een tijdloze sfeer met kwalitatief hoogstaande stoffen.

 

 

Stijl

Als een van de oudste nog bestaande merken van zachte huismeubilair, is Sanderson beroemd om zijn kenmerkende stijl die is gebaseerd op ons erfgoed en ontworpen voor het moderne leven. Onze look combineert klassieke, met de hand getekende patronen met frisse, levendige kleuren die elegant en toch gemakkelijk te leven zijn. Sanderson hoort thuis in gezinsverblijven waar stijl ertoe doet, maar niet ten koste van comfort.

Geïnspireerd door onze klassiek Engelse ontwerpen, brengt ons prachtige Homeware-assortiment een aantal van onze traditionele patronen nieuw leven in de exclusieve stoffering.

 

Trends

Sanderson signaleert trends en past dit op een eigen manier toe in zijn ontwerpen. De ontwerpen blijven hierdoor zijn intentie behouden. Omdat klassiek en modern met elkaar gemixt wordt.

 

Peony Tree

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Sanderson stoffen uit de laatste collectie

  • Festival dove
  • Kadinsky
  • Atomic
  • Seaweed
  • Moblilus
  • Dandelion Clocks
  • wrappings
  • Fifi
  • Miro
  • Hayward

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

collectie Sanderson

De sanderson collectie bestaat inmiddels uit meubelstoffen, behang, gordijnen, bedlinnen en verf.

www.sanderson-uk.com

 

 

 Belvedere, 2e Loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer