Grachtenpand

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave huizen en interieurs. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige grachtenpanden en lofts.

 

 

Een loft of grachtenpand inrichten doe je met de volgende tips

 

Lege muren vragen om mooie kleuren en grote prints. Een mooie zachte en donkere kleur zal je huis meteen veel meer sfeer geven. Als je kiest voor behang, denk dan aan behang merken als Arte, Elitis, Osborne & Little en Sanderson. Je hoeft ook geen enorm schilderij meer te kopen, je behang heeft deze functie al gekregen! Voor het aankleden van je ruimte, kies voor mooie dessins. Een groot vloerkleed van de merk BIC of Limited Edition, een mooi grof gebreid plaid, kussens met prints en dessins, en zo voorts.

 

 

Klassiek grachtenpand aan de Keizersgracht

 

Klassiek ingericht grachtenpand, Amsterdam

 

Klassiek ingericht grachtenpand, Amsterdam

 

In grote ruimtes is het mooi om met grote meubels te werken; je hebt tenslotte alle ruimte voor een enorme loungebank of eettafel. Met grote raampartijen zijn gordijnen van het plafond tot de grond ook echt een aanrader, denk hierbij aan stoffen van Dedar, Designers Guils, Etro, Jab, Mark Alexander,  En wil je toch aparte ruimtes maken, dan kun je natuurlijk prima werken met kamerschermen of gordijnen, voor een sfeervolle slaapkamer of werkkamer.

 

Een grachtenpand van klassieke en moderne elementen.

 

Elitis behang pleats

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek