Zoffany

Belvedere heeft de grootste collectie Zoffany gordijnstof van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Zoffany leveren en een groot deel van deze collectie is op onze toonzaal aanwezig.

 

Van rustig zelfverzekerd tot weelderig en extravagant: de stoffen van Zoffany omvatten een overvloed aan ontwerpinvloeden. Van met de hand versierd borduurwerk tot wol-satijn, decoratief fluweel en bouclé-unistoffen: elk luxueus stuk verwijst naar een roemrijk verleden.

Zoffany als hoeder van het Engelse cultuurgoed

Van oorsprong leverde Zoffany klassieke stoffen die werden gebruikt als wandbekleding in grote particuliere landhuizen in Engeland. Tegenwoordig heeft Zoffany zich ontwikkeld tot een bekende internationale aanbieder van stoffen en behang. Al die tijd bleef Zoffany trouw aan haar principes van kwaliteit, elegantie en hoeder van het Engelse cultuur goed.  Op basis van deze principes levert Zoffany prachtige, smaakvolle en innovatieve designs die zeer goed gebruikt kunnen worden voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

Zoffany Moire wallcovering

Zoffany Moire wallcovering

 

Vakmanschap en artistieke integriteit

Als je wereld wordt gedreven door een verlangen om luxe te combineren met kunst, zul je ongetwijfeld  in Zoffany vinden. Zoffany is uniek, boeiend en moeiteloos verfijnd en het merk voor mensen die op zoek zijn naar vakmanschap en artistieke integriteit. Stoffen, achtergronden, meubels en accessoires die uw huis echt verdient.

 

 

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Collectie

Bij Zoffany kunt u terecht voor gordijnen, meubelstoffering, stoffen en wandbekleding zoals behang. Ook hebben zij nu verf. Zoffany heeft luxe stoffen en hoogwaardig behang.

 

Nieuwste collecties :

 • Paladio Wallpapers
 • Folio Wallpapers
 • Antiquary Fabrics
 • Damask Fabrics

Andere collecties :

 • Rhombi Wallcoverings
 • Icons Fabrics
 • Darnley Fabrics
 • Darnley Wallpapers
 • Maze Fabrics
 • Oblique Wallpapers
 • The Muse Wallcoverings
 • Conway Velvets
 • Brooke Weaves
 • Damask Wallpapers
 • Rothko
 • Boleyn
 • Elswick
 • Cybele Plains
 • Kempshott Wallcoverings
 • Phaedra Fabrics
 • Phaedra Wallpapers
 • Oberon

Zoffany weet met elk interieur wel raad!  Kijk op https://www.stylelibrary.com/zoffany/

 

Zoffany - Antiquary Fabrics

Antiquary Fabrics

 

Instagram

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Behang onway – The Muse

Folio Wallpapers

Folio wallpaper biedt een achtergrond voor prachtige interieurs en is een opvallend. De collectie bevat zeven verschillende dessins in vliesbehang. De collectie is vernoemd naar de pagina’s van een boek. Het behang is perfect voor alle muren bij u thuis.  Het enorm veelzijdige Folio-behang past prachtig bij de uitzonderlijke kleuren van Zoffany Paint, waardoor een algemeen schema ontstaat dat door het hele huis stroomt. Folio behang brengt harmonie aan in de woning en past bij het hele assortiment van Zoffany. De collectie bevat boeiende patronen en texturen.

 

Antiquari collectie

Met een boeiend en fris collectie van tien prints, weefsels en borduurmotieven, is Antiquary van Zoffany een fantastisch bruikbare collectie van luxe stoffen die ontworpen zijn om in perfecte harmonie te werken met het hele collectie.

Nieuwe en archiefontwerpen laten een ongeëvenaarde veelzijdigheid zien en versmelten met Europese en Aziatische invloeden, zoals opvallende bloemen, gestileerde bladeren en paisley-motieven die Zoffany’s Alchemy of Colour omarmen.

 

Zoffany interieur

Zoffany interieur

 

Damask collection

Zoffany Damask heeft een verzameling van luxe damasten met een knipoog naar de geschiedenis.  Elk ontwerp is geïnspireerd uit het Zoffany archief en heeft een moderne touch. Zo past het helemaal bij de interieurs van vandaag. Met een goed concept kan het door het hele huis worden doorgevoerd. De collectie heeft veelzijdige ontwerpen die verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan intense kleuren. Het is een harmonieuze collectie.

Zoffany collectie Damask

Collectie Damask

 

Nationale archief

Het unieke historische archief van Zoffany bevat rijke geweven stoffen, luxe velours en weelderige wandkleden en biedt een continue bron van inspiratie voor het getalenteerde Zoffany ontwerpteam.
Nieuwe collecties verwijzen naar het verleden terwijl bij de productie de modernste technieken worden gebruikt, waardoor de kwaliteit van de stoffen steeds verder verbetert.

 

 

 Zoffany onderscheidt zich op de volgende punten

 • Besteedt zeer veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten.
 • Heeft naast een klassieke collectie ook een collectie met een tijdloze uitstraling.
 • Heeft die echte Engelse landhuis uitstraling.

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Zoffany behang en stoffen

Zoffany behang en stoffen

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Zoffany inrichting

Gordijn en meubelstoffering

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar  een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof