Ploeg stoffen

Belvedere is de leverancier van de stoffen en gordijnen van Ploeg in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alle Ploeg stoffen door heel Nederland leveren.

 

Ploeg amazone

 

Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

 

Kenmerken van Ploeg Stoffen

Ploeg maakt hoogwaardige kwaliteit stoffen. Het is geschikt voor het stofferen van meubelen. De Ploeg stoffen zorgen regelmatig voor nieuwe collecties.De Ploeg stof is internationaal bekend, en is dan ook een A- kwaliteit stof. Belvedere neemt altijd direct de nieuwe ploeg stoffen op in ons online assortiment. Bij Belvedere kunt u altijd knipstalen op vragen om thuis goed te bekijken hoe de kleur uit valt in uw interieur.

 

 

ploeg be-stripe

Ploeg

Het internationale topmerk De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd. Daarbij wordt, voor zowel de consumentenmarkt als voor de projectmarkt, de rijke traditie van het merk heel bewust doorgetrokken in een geheel eigen, innovatieve visie op wonen. Vanuit oorsprong werken zij met eerlijke materialen met een duidelijke visie op ontwerp en de wereld er om heen.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Curtains DePloeg

Curtains DePloeg

Duurzaam

Ploegstoffen worden ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. De Ploeg staat voor vakmanschap, kwaliteit en cultuur. Ook denkt Ploeg vernieuwend en denken zij origineel. Ploeg werkt met materialen, kleur en ruimte. Ze werken samen met mensen en voor mensen. De mens staat altijd centraal.

Ploeg wordt in het hoge segment vaak gebruikt.

 

 

 

Wat maakt Ploeg zo bijzonder

Ploeg is een Nederlandse top leverancier van gordijnstoffen, meubelstoffen en open weaves. De stoffen zijn kwalitatief zeer goed, gemaakt van natuurlijke stoffen, vallen soepel en zijn een lust voor het oog.

 • Ploeg is een voorloper bij de ontwikkeling van nieuwe dessins en stoffen
 • Ploeg maakt hele mooie gordijnen die natuurlijk vallen
 • Ploeg is een volledig Nederlands bedrijf
 • Ploeg is kwalitatief een van de beste merken op de markt

 

Ploeg, gordijn stof

Visie

Vanuit de oorsprong werkt Ploeg met eerlijke materialen. In het ontwerpproces van de stoffen werkt ploeg mee aan:

 • Bewust ontwerpen, tijdloos, integer en innovatief
 • Bewust omgaan met grondstoffen en productieprocessen
 • Bewust omgaan met de mens, optimaal comfort, mensvriendelijk en veilig
 • Bewust omgaan met milieuaspecten

Ploeg ontwikkelt stoffen zoals ze vroeger werden gemaakt: met vakmanschap draadje voor draadje samengesteld en geweven.

 

 

 

Ploeg voorloper in Nederland

Enerzijds door vast te houden aan het streven om vanuit materiaal, kleur en ontwerp het moderne interieur te vullen met zintuiglijk weldadige accenten. Anderzijds door die tactiliteit nadrukkelijk te combineren met functionele creativiteit. Naast deze cruciale criteria als toepasbaarheid en kwaliteit, stelt De Ploeg in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal.

 

 

Meubelstoffen

De Ploeg heeft een grote collectie meubelstoffen. De Ploeg staat voor ambachtelijke, hoogwaardige meubelstoffen voor de consumenten- en projectenmarkt. De geweven stoffen zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving.

Kvadrat meubelstof wordt veel toegepast bij de stoffering van design meubelen Als Cassina, Gelderland, Minotti, Artifort, Giorgetti, Linteloo, eva

 

ploeg timbre

 

Zachte sterke stoffen

Meubelstof met de focus op zacht. De Ploeg ontwikkelde 4 nieuwe structuren in meubelstof met de focus op een zachte touch. Zachte structuren in lichte melange kleuren, met een tijdloos vintage gevoel. Structuren zoals ze vroeger werden geweven. Draad voor draaf gedetailleerd kleureffect, gemaakt met de nieuwste technieken.

Voorbeelden van zachte sterke stoffen:

 • Prairie
 • Aven
 • Stoner
 • Steppe

Kleur geinspireerd op lichtheid van zon, lucht, land, water, van steppe en prairie, zilt zout slib en zongebleekte natuur.

 

Prairie – 08 – 0421200008 – 25% Katoen, 30% Polyester, 40% Viscose, 5% Polyamide

 

Textiel gemaakt van afval – SEA Collection

Stoffen van De ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede-leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid staan vooraan. Ploeg heeft een duurzame collectie met een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic. Hierdoor helpt De Ploeg wereldwijd stranden schoon te houden en grondstoffen te besparen.

Het afval wordt met een innovatief recyclingprocedé toegevoegd aan het spinproces en verwerkt tot een stevig garen. Ze combineren dat met zachtere materialen om een gordijnstof met een prettige touch samen te stellen. De natuurlijke uitstraling van het materiaal maakt het moeilijk te geloven dat er plastic tassen, flessen en visnetten in verwerkt zijn. Een bedreiging voor het milieu wordt een aanwinst voor het interieur.

 

Sea collection

 

Moderne wonen van ploeg

Ploeg opende in de jaren 50 een gedurfde zoektocht naar het Moderne Wonen. Waarbij textiel werd verheven tot het ideale middel voor individuele expressie. Nu, meerdere decennia later, speelt een groep geestverwante jonge ontwerpers volgens diezelfde lijnen innovatief in op de contemporaine behoefte aan geborgenheid, intimiteit en comfort.

In het verlengde hiervan wil De Ploeg tevens een Platform voor Nieuw Nederlands Design zijn om in bredere kring haar ideeën over interieurinrichting en design uit te dragen.

 

www.deploeg.com

 

Ploeg stofrollen

 

Ontwerpen voor mensen

De Ploeg ontwerpers denken en werken naar de oorspronkelijke uitgangspunten. In de geest van de zoektocht naar het moderne wonen, ontwerpen ze stoffen. Ze spelen innovatief in op de contemporaine behoefte aan geborgenheid, vernieuwing en comfort. Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit, innovatie en textiel als zelfexpressie centraal staan; dat is de basis. Daarnaast denken ze graag mee met de interieurontwerper. Hun combinatiemogelijkheden bieden ondersteuning aan architect en ontwerper.

 

Ploeg ceder

 

Ontwikkelingen

De Ploeg is bezig met een aantal nieuwe projecten, waaronder:

 • recycling: oude collectie en garens gesponnen van oude kranten
 • functionals: reflectie, transmissie, outdoor en wet care
 • kleur concepten / architecten inspiratie

 

 

De toekomst van Ploeg

De Ploeg werkt aan het ontwikkelen van goed materiaal. Kwaliteit en ontwerp waar je blij van wordt. Daar willen we groot in zijn.

Vanuit de oorsprong werken we bij De Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld.

 

 

Samenwerken

Bij ploeg schenken zij aandacht aan de mensen om hen heen.  Zij werken samen met architecten, detaillisten, meubelmakers en consumenten.

 

BLUESTONE /00

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch,  Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Ploeg stoffen – Royal Hotel

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer  Designers Guild