James Hare

Belvedere is de grootste leverancier van James Hare stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van James Hare leveren door heel Nederland.

 

James Hare Cora  

 

Zijdespecialist

James Hare is de zijdespecialist in Groot Brittannië. Het wordt gerund door de familie Hare en produceert luxe textiel voor veeleisende interieurs. De stoffen van James Hare zijn wereldwijd beroemd. Het bedrijf heeft generaties lang vooruitgang geboekt, maar het blijft zich wel houden aan de principes van de oprichter. Ze willen de klant alleen het beste van het beste bieden.

 

Silk

 

James Hare

James Hare is de specialist in zijde stoffen voor gordijnen, meubelstoffering en interieurdecoratie. Sinds 1865 is de Hare familie gespecialiseerd in het fabriceren van luxe stoffen voor mode en interieur, zoals gordijnen en zijden behang.

Kijk voor de gehele collectie op James-Hare.com.

James Hare stoffen geven een persoonlijke sfeer in huis. Gordijnen in samenspel met meubelstof laat uw interieur nog meer spreken. Gordijnen spelen een belangrijke rol in het interieur.

 

Kashmiri Silk

 

Argento Silk

 

Belvedere

Belvedere villa inrichting kan u het exclusieve Britse stoffenmerk James-Hare aanbieden. James-Hare is dé specialist in zijden stoffen voorgordijn-, meubel-, en interieurdecoratie.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Topaz Mink 31635/09

 

Hatton

Deze collectie zijn de ontwerpen van James Hare geinspireerd door de schoonheid van juwelen. Waar romantiek en elegantie centraal staan. In het hart van Londen ligt de beroemde Hatton Garden-juwelierswijk en het centrum van de diamanthandel. De architecturale stijl, evenals de fantastische edelstenen, zijn verweven in deze nieuwe collectie interieurstoffen, ideaal voor draperie, stoffering, wandbekleding en stoffering.

 

Hatton collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Kashmiri Silk

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

James hare stof stoelbekleding

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .

 

Hatton