James Hare

Belvedere is de grootste leverancier van James Hare stoffen, gordijnen en sierbanden in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van James Hare leveren door heel Nederland.

James Hare meubelstof en sierband

meubelstof en sierband

James Hare Campden

Campden

Zijdespecialist

James Hare is de zijdespecialist in Groot Brittannië. Het wordt gerund door de familie Hare en produceert luxe textiel voor veeleisende interieurs. De stoffen van James Hare zijn wereldwijd beroemd. Het bedrijf heeft generaties lang vooruitgang geboekt, maar het blijft zich wel houden aan de principes van de oprichter. Ze willen de klant alleen het beste van het beste bieden.

"<yoastmarksilk fabric

Gordijnen en Meubelstoffen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

Meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

"<yoastmark

meubelstof en gordijnstof Piccadilly

James Hare

meubelstof en gordijnstof

James Hare

James Hare is de specialist in zijde stoffen voor gordijnen, meubelstoffering en interieurdecoratie. Sinds 1865 is de Hare familie gespecialiseerd in het fabriceren van luxe stoffen voor mode en interieur, zoals gordijnen en zijden behang.

James Hare stoffen geven een persoonlijke sfeer in huis. Gordijnen in samenspel met meubelstof laat uw interieur nog meer spreken. Gordijnen spelen een belangrijke rol in het interieur.

"<yoastmark

upholstery

Sierbanden en trimming

James Hare heeft een schitterende collectie sierbanden, vlechten en trims of trimmings. De juist sierband zorgt voor de finishing touch aan uw gordijn, stoel of kussen.

James Hare meubelstof en passementen

James Hare meubelstof en passementen

James Hare Cora

Website

Kijk voor de gehele collectie op James-Hare.com.

 

James Hare Panthera Braid Moonlit Blue

James Hare Panthera Braid Moonlit Blue

Braids and trims

Het geheim van Zijde

Het geheim van de zijdeproductie is het kleine wezen dat bekend staat als de zijderups, de meest voorkomende is de Bombyx Mori. Een vliegende, gedomesticeerde mot legt 500 eieren in 5 dagen en sterft dan. De eieren moeten bewaard worden op een temperatuur van 18 ° C, oplopend tot 25 ° C. De resulterende zijderupsen worden gevoed met moerbeibladeren en worden tijdens hun korte leven van een enkele maand 10.000 keer groter. Zodra ze genoeg energie hebben, spenderen ze 3-4 dagen aan het ronddraaien van een cocon.

Zijde is zowel sterk als elastisch. Je kunt een draad wel met een vijfde van de oorspronkelijke lengte uitrekken voordat het breekt. Zijde laadt zich nauwelijks statisch op. Zijde kan veel vocht opnemen (tot 40%) zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Het beschikt tevens over iso-thermische eigenschappen waardoor het bij warm weer koel aanvoelt en bij koud weer juist behaaglijk warm.

 Argento Silk

Belvedere

Belvedere villa inrichting kan u het exclusieve Britse stoffenmerk James Hare aanbieden. James Hare is dé specialist in zijden stoffen voor gordijn-, meubel-, en interieurdecoratie.

"<yoastmark

James Hare meubelstof en gordijnstof

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

James Hare

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties!

Trimming en sierband

Voyager

Voyager is een collectie met diverse patronen. De collectie is geïnspireerd door de archieven van vrouwelijke Victoriaanse reizigers, die de wereld door gingen in een korset. Ze legde hun avonturen vast door middel van schilderijen en tekeningen waarin de kleuren en structuren van planten en patronen mee waren genomen.

Voyager

Hatton

Deze collectie zijn de ontwerpen van James Hare geinspireerd door de schoonheid van juwelen. Waar romantiek en elegantie centraal staan. In het hart van Londen ligt de beroemde Hatton Garden-juwelierswijk en het centrum van de diamanthandel. De architecturale stijl, evenals de fantastische edelstenen, zijn verweven in deze nieuwe collectie interieurstoffen, ideaal voor draperie, stoffering, wandbekleding en stoffering.

Hatton collection

Gardyne

Deze betoverende, matte collectie biedt een combinatie van geborduurde, bedrukte en jacquard stoffen geïnspireerd uit een Engelse tuin. Vrolijke en natuurlijke tinten komen terug in deze collectie. Een sfeervol en knus huis, waar je omringt wordt met de mooiste patronen.

james-hare-gardyne-09-carousel

James Hare Gardyne

Mayfair

Een 30o cm breed Trevira – mengsel met een natuurlijke look. Een zachte look met een getextureerde oppervlakte die bewust is ontworpen om vuil te verbergen. De wasbare, akoestische stof is voor alle huishouden een fantastische oplossing.  Een luxueuze uitstraling die uw woning een enorme boost geeft.

"<yoastmark

James Hare Silk

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

Kashmiri Silk

James Hare Campden

James Hare Campden

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

James hare stof stoelbekleding

James Hare

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

"<yoastmark

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof