Nobilis

Belvedere is de grootste leverancier van Nobilis stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van Nobilis leveren.

 

Nobilis velours medley ivoire

Velours medley ivoire

 

Nobilis

Latijns bijvoeglijk naamwoord nobilis (is, e): nobel, voornaam, van goede smaak.

Nobilis is de naam die Adolphe Halard koos in 1928 toen hij een boetiek opende in Rue Bonaparte 29. Tussen de kerk van Saint Germain des Pres en de Beaux-Arts school.  Staat al jaren voor kwaliteit van kleuren en materialen. De kwaliteit en hoogwaardige afwerking van de producten bezorgden al snel een internationale reputatie.

 

Nobilis - Semaphore

Nobilis – Semaphore

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Nobilis interior

Nobilis interior

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Nobilis interior

Nobilis interior

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Valandry

 

De voordelen van Nobilis stoffen

  • Speelt snel in op de hedendaagse trends
  • Creëert  een luxe sfeer in huis
  • Werkt met topontwerpers

 

1928

Vanaf 1980 werd NOBILIS opgericht in Europese landen, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. In Frankrijk werden showrooms geïnspireerd op die in Parijs geopend in Lyon en Le Cannet. NOBILIS, dat vandaag aanwezig is in meer dan 30 landen over de hele wereld, wordt geleid door Norman Halard en belichaamt met zijn 200 gepassioneerde medewerkers de elegantie van de Franse geest.
De huidige collecties bieden keuze uit 5000 referenties op voorraad en zijn van gevarieerde inspiratie. Ze zijn geschikt voor stadsappartementen, landhuizen, huizen aan zee en berghuizen, ontvangstruimten en slaapkamers. De creaties van NOBILIS zijn ontworpen om met elkaar te worden gecoördineerd en hebben een verfijnde of casual stijl die passen bij een klassieke of eigentijdse levensstijl.

 

Nobilis - New Fabrics

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

"Nobilis-valandry.jpg

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof