Elitis Stoffen

Al ruim 25 jaar de meest trendy en sprankelende stoffen-en behangcollectie, het merk is zeer vooruitstrevend. Het design team van Elitis heeft de expertise om de meest vooruitstrevende technieken op stoffengebied ter wereld te ontdekken.

 

 

Elitis is één van de stoffenmerken die wij in onze winkel aanbieden. Elitis is producent van innovatieve en kwalitatieve wandbekleding, behang en stoffen. De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren, patronen en uitgesproken kleuren die zij in de stoffen gebruiken. De prints zijn persoonlijk en geïnspireerd op alledaagse dingen en ontwikkelingen op het gebied van mode, film, fotografie, kunst en architectuur.

 

De uitgesproken stijl van Elitis wordt wereldwijd gewaardeerd en mede daardoor zijn ze in staat om zich snel te ontwikkelen. Zo weten zij ons elk jaar weer te verrassen met nieuwe technieken en spannende materialen.

 

 

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie stalen. Zowel voor een vitrage, gesloten gordijnen of gordijnen met een uitgesproken patroon kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ook graag met de keuze van het juiste ophangsysteem, de confectie en het inmeten en monteren van uw gordijnen.

 

Gordijnen zijn naast functioneel ook een enorme sfeermaker in huis, maar er komt heel wat kijken bij het kiezen hiervan. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om het gordijn op te hangen en zijn er nog een aantal keuzes te maken voor de afwerking van het gordijn. Wij adviseren u hier graag over in onze winkel.

 

 

Collectie

De Elitis collectie word twee keer per jaar vernieuwd. Wij hebben altijd de meest recente collecties voor u klaar liggen. Steeds weer verrassend en altijd vernieuwend.

 

Élitis bestellen, voorraad

Geen enkel bedrijf in Nederland heeft Elitis op voorraad. De voorraad wordt gehouden door Elitis frankrijk. De levertijden zijn echter zeer kort. Binnen 5 werkdagen is het behang in Nederland bij ons in de winkel.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden tempur dealer sealy Diez schramm Designers Guild