Elitis Stoffen

Al ruim 25 jaar de meest trendy en sprankelende stoffen – en behangcollectie, het merk is zeer vooruitstrevend. Het design team van Elitis heeft de expertise om de meest vooruitstrevende technieken op stoffengebied ter wereld te ontdekken.

 

Elitis invitation

 

Elitis Figure libre

 

Emblèmes

 

Elitis

Elitis is één van de stoffenmerken die wij in onze winkel aanbieden. Elitis is producent van innovatieve en kwalitatieve wandbekleding, behang en stoffen. De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren, patronen en uitgesproken kleuren die zij in de stoffen gebruiken. De prints zijn persoonlijk en geïnspireerd op alledaagse dingen en ontwikkelingen op het gebied van mode, film, fotografie, kunst en architectuur.

 

Behang collectie 2018 – RM 930 01 – Morotai

 

 

Behang collectie 2018- RM 910 – LAPU-LAPU

 

De uitgesproken stijl van Elitis wordt wereldwijd gewaardeerd en mede daardoor zijn ze in staat om zich snel te ontwikkelen. Zo weten zij ons elk jaar weer te verrassen met nieuwe technieken en spannende materialen.

 

 

Showroom

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie stalen. Zowel voor een vitrage, gesloten gordijnen of gordijnen met een uitgesproken patroon kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ook graag met de keuze van het juiste ophangsysteem, de confectie en het inmeten en monteren van uw gordijnen.

 

elitis juliette

 

Gordijnen

Gordijnen zijn naast functioneel ook een enorme sfeermaker in huis, maar er komt heel wat kijken bij het kiezen hiervan. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om het gordijn op te hangen en zijn er nog een aantal keuzes te maken voor de afwerking van het gordijn. Wij adviseren u hier graag over in onze winkel.

 

Elitis Invitation collection

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Maken van gordijnen

U kunt losse stof bij ons kopen. In de meeste gevallen worden de gordijnen door ons geadviseerd, opgemeten, gemaakt en geplaatst. U ontvangt van ons vooraf een in alle gevallen vrijblijvende offerte.

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

  • Vlinderplooi
  • Enkele plooi
  • platte plooi
  • Zeilringen
  • Wave

vouwgordijnen ( ook bottum up, top down)

Ook hier kunnen wij u helpen in de showroom.

 

Hoogte zoom

Standaard werken wij met een zoom van 12 cm en een kop van 8 cm.  op het moment dat u kamer hoger is dan 260 cm. Is het mooier om een hogere zoom en een hogere kop aan te houden. Dit geeft wel een meerprijs.

 

Elitis Abstraction

 

Ophangsystemen voor gordijnen

De benodigde rails, roede, railroede etc, wordt ook door ons geplaatst.

 

Maken van  gordijnen

Onze gordijnen worden gemaakt door gerenommeerde atelier CVM uit Nijkerk. Een familiebedrijf dat al generaties kwalitatief zeer mooi gordijnen maakt.

 

Elitis Emblèmes

 

Collectie

De Elitis collectie word twee keer per jaar vernieuwd. Wij hebben altijd de meest recente collecties voor u klaar liggen. Steeds weer verrassend en altijd vernieuwend.

 

Nuits blanches

 

Nuits blanches

 

Élitis bestellen, voorraad

Geen enkel bedrijf in Nederland heeft Elitis op voorraad. De voorraad wordt gehouden door Elitis Frankrijk. De levertijden zijn echter zeer kort. Binnen 5 werkdagen is het behang in Nederland bij ons in de winkel.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Elitis Respiro collection

Behang

Elitis heeft naast kwalitatief hoogwaardige stoffen ook mooie collecties behang. De collecties bevatten bijzondere, merkwaardige kleuren, patronen en materialen.  Belvedere kan stalen aanvragen voor u, zo kunt u thuis kijken hoe het behang tot zijn recht komt.

 

ELITIS Une Histoire De Paradis Behang

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren