Elitis Stoffen

Al ruim 25 jaar de meest trendy en sprankelende stoffen – en behangcollectie, het merk is zeer vooruitstrevend. De unieke ontwerpen komen tot zijn recht in ieder interieur. Kleurrijk, gedurfd, grafisch en hoogwaardig.

 

Elitis private velours. Staal op showroom.

 

Elitis, stof Private velours. Staal op showroom

Elitis

Elitis is één van de stoffenmerken die wij in onze winkel aanbieden. Elitis is producent van innovatieve en kwalitatieve wandbekleding, behang en stoffen. De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren, patronen en uitgesproken kleuren die zij in de stoffen gebruiken. De prints zijn persoonlijk en geïnspireerd op alledaagse dingen en ontwikkelingen op het gebied van mode, film, fotografie, kunst en architectuur.

 

Escale

 

Elitis, stof Iméra. Staal op showroom.

Stijlvol

De uitgesproken stijl van Elitis heeft fans over de hele wereld. Ze weten zij ons elk jaar weer te verrassen met nieuwe technieken en spannende designs en materialen.

 

Elitis Volver

Volver

 

Minimoon

 

Showroom

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie stalen. Zowel voor een vitrage, gesloten gordijnen of gordijnen met een uitgesproken patroon kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ook graag met de keuze van het juiste ophangsysteem, de confectie en het inmeten en monteren van uw gordijnen.

 

ELITIS_Pondichery

 

Rio. Zowel binnen als outdoor te gebruiken.

 

Fan

Belvedere is enorm fan van Elitis, niet alleen het behang is fantastisch maar ook de nieuwe stoffen collecties zijn zeer fraai. De unieke ontwerpen komen tot zijn recht in ieder interieur. Kleurrijk, gedurfd, grafisch en hoogwaardig.

 

 

Gordijnen

Gordijnen zijn naast functioneel ook een enorme sfeermaker in huis, maar er komt heel wat kijken bij het kiezen hiervan. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om het gordijn op te hangen en zijn er nog een aantal keuzes te maken voor de afwerking van het gordijn. Wij adviseren u hier graag over in onze winkel.

 

Invitation

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Elitis Pur Lin Fabric

Pur Lin Fabric

 

Maken van gordijnen

U kunt losse stof bij ons kopen. In de meeste gevallen worden de gordijnen door ons geadviseerd, opgemeten, gemaakt en geplaatst. U ontvangt van ons vooraf een in alle gevallen vrijblijvende offerte.

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

 • Vlinderplooi
 • Enkele plooi
 • platte plooi
 • Zeilringen
 • Wave
 • Vouwgordijnen (ook bottum up, top down),

 

Elitis Gypsies

Gypsies

 

Hoogte zoom

Standaard werken wij met een zoom van 12 cm en een kop van 8 cm. Op het moment dat u kamer hoger is dan 260 cm. Is het mooier om een hogere zoom en een hogere kop aan te houden. Dit geeft wel een meerprijs.

 

Elitis - Private residence - Mexico City, Mexico Guadalajara panoramic and Domino wallcovering

Private residence – Guadalajara panoramic and Domino wallcovering

 

Ophangsystemen voor gordijnen

De benodigde rails, roede, railroede etc, wordt ook door ons geplaatst.

 

Emblèmes

 

Maken van  gordijnen

Onze gordijnen worden gemaakt door gerenommeerde atelier CVM uit Nijkerk. Een familiebedrijf dat al generaties kwalitatief zeer mooi gordijnen maakt.

 

Emblèmes

 

Collectie

De Elitis collectie word twee keer per jaar vernieuwd. Wij hebben altijd de meest recente collecties voor u klaar liggen. Steeds weer verrassend en altijd vernieuwend. Nieuwste collecties:

 • Tandem – Céleste
 • Tandem – Horus
 • Rendez-Vous- Batz
 • Rendez-Vous- Nisyros
 • Rendez-Vous- Cayo coco
 • Pur Lin
 • Philae
 • Effigie – Affinity
 • Effigie-Crossroads
 • Effigie- Galactica
 • Effigie-Eden daddy
 • Effigie-Las Pozas
 • Dolce Lino- Lins Bruts
 • Dolce Lino-Lins Boucle
 • Dolce Lino- Chenille de lin
 • Dolce Lino- Textures de lin
 • Chouchou

 

Nuits blanches

 

Tandem Céleste collectie

Nieuw 2020

Er zijn er twee, elk uniek en eigenzinnig. Twee vreemde figuren uit een droom, twee delicate kleine jacquardpatronen. Het zijn gelukkige verfijningen, die hun vrijheid keer op keer herhalen. Het zijn gedurfde kleuren die naar het lot knipogen: pruim, donker navy, brons, poederroze, zonnegeel …

Deze brandwerende meubel- en gordijnstoffen krijgen een geborduurde katoenlook, zowel mat als glanzend, met exclusieve patronen. Het zeer fijne jacquardweefsel is dicht maar soepel.

 

Elitis Tandem - Celeste

Tandem – Celeste

 

Élitis bestellen, voorraad

Geen enkel bedrijf in Nederland heeft Elitis op voorraad. De voorraad wordt gehouden door Elitis Frankrijk. De levertijden zijn echter zeer kort. Binnen 5 werkdagen is het behang in Nederland bij ons in de winkel.

 

Respiro collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Elitis gordijnstof

Elitis gordijnstof

 

Behang

Elitis heeft naast kwalitatief hoogwaardige stoffen ook mooie collecties behang. De collecties bevatten bijzondere, merkwaardige kleuren, patronen en materialen.  Belvedere kan stalen aanvragen voor u, zo kunt u thuis kijken hoe het behang tot zijn recht komt.

 

De Paradis Behang

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Elitis stof - Tandem

Elitis stof – Tandem

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof