GP&J Baker

Belvedere is de grootste leverancier van GP&J Baker stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van GP&J Baker leveren.

 

GP&J Baker signature velvet

 

Exclusief

Verkoop van GP & J Baker vindt plaats via een aantal exclusieve woonwinkels waar wij er een van zijn.

 

GP & J Baker blue velvet sofa

 

GP&J Baker

Zij leveren prachtige stoffen, wandbekleding en meubelstoffen. Uitzonderlijk creatief en hebben een uitstekende kwaliteit. GP & J Baker een unieke en stijlvolle benadering van zowel traditionele als hedendaagse interieurs. GP & J Baker maakt hoogwaardige ontwerpen en blijven iedere collectie weer verrassen. 

 

Royal Beasts Velvet – Antique BPI0676/I

 

Collecties

GP & J Baker heeft een uitgebreide collectie van verschillende stylen. Elk interieur past wel bij een collectie. De verschillende collecties zijn:

 • Chifu
 • Signature Wallpaper
 • East to West
 • Vintage Textures
 • Vintage Velvet
 • Originals V Prints
 • Historic Royal Palaces
 • Rio
 • Cosmopolitan
 • Langdale
 • Vintage linen
 • Langdale wallpaper
 • Essential Colours
 • David Hicks by Ashley Hicks
 • David Hicks by Ashley Hick Wallpaper
 • Larkhill
 • Larkhill wallpaper
 • Crayford Print
 • Crayford Wallpaper
 • Marwood
 • Baker originals
 • Holcott Fabric
 • Oleander Fabric
 • Oleander wallpaper

 

Chifu

De Chifu-collectie viert het fantastische erfgoed van GP&J Baker. De collectie bevat mooie en iconische ontwerpen. De collectie is gebaseerd op de alchimistische Chifu. Ikat Bokhara, Merrin, Senara en de veelkleurige Balfour.

 

GP&J Baker - Chifu

GP&J Baker – Chifu

 

 

Signature II Wallpaper

De Signature II behangcollectie viert het fantastische erfgoed van het bedrijf met enkele van zijn mooiste en meest iconische ontwerpen, versterkt door de toevoeging van het archief Chifu, een prachtige interpretatie van een 18e-eeuwse Quing-dynastie drakenjas. Twee verschillende geometrieën, Herringbone en Langdale Trellis harmoniëren perfect in kleur en stijl met deze fantastische collectie.

Hydrandea Bird Teal

Hydrandea Bird Teal

 

Cosmopolitan collectie

Deze uitgebreide collectie heeft een perfecte balans tussen het legendarische erfgoed van GP J Baker en de moderne nieuwe ontwerpen. Luxe zijde en weelderige fluwelen samen met eigentijdse textuurweefsels en borduursels, in een levendig, verfijnd palet, geven de “Cosmopolitan”-collectie een universele moderne uitstraling.

 

Coromandel collectie

De GP & J Baker Coromandel-collectie begint met de passie van George Percival Baker voor Indienne-textiel. Een elegante ode aan de traditionele ontwerpen van dit spannende en kleurrijke continent. Ingewikkeld gedetailleerde Kasjmir paisleys, prachtige botanicals en charmante schilderachtige prints, allemaal getekend met de hand, zijn geïnterpreteerd in een zacht palet, variërend van kleur

 

GPJ Baker Coromandel

GPJ Baker Coromandel

 

Signature Velvets Collection

De Signature velvets collectie heeft prachtige bedrukte stoffen van velours. De collectie bevat iconische en duurzame ontwerpen van GP & J Baker. Tevens is er keuze uit kleurrijke prints van diverse bloemen.

 

Signature Velvet

Signature Velvet

 

Oleander fabric collectie

De weelderige mengeling van moderne luxe stoffen presenteert unieke patronen in verschillende schalen, texturen en stijlen. Metallics en noviteiten worden gecombineerd met frisse ontwerpen in een fris, rokerig grijs palet geaccentueerd door natuurlijke tinten in moderne borduurmotieven, weefpatronen, appliqués, prints, vitrages en weelderige fluwelen.

 

GP & J baker Oleander

GP & J baker Oleander

 

David Hicks by Ashley Hicks collection

Bekend om zijn gedurfde kleurgebruik, eclecticisme en geometrische ontwerpen, wordt David Hicks erkend als een van de meest opwindende en innovatieve Britse interieurontwerpers van de late twintigste eeuw. Deze opvallende collecties van David Hicks stoffen en behang zijn geproduceerd door GP & J Baker in samenwerking met zijn zoon Ashley Hicks. Ze variëren van karakteristieke, pittige geometrie en gestileerde bloemenprints op linnen, tot luxueus gesneden fluwelen en zware, symmetrische borduurmotieven.

 

GP&J Baker - David Hicks by Ashley Hicks collection

GP&J Baker – David Hicks by Ashley Hicks collection

 

Belvedere

Wij hebben enkele boeken en stalen op de showroom liggen. Wij kunnen veder alles van GB&J Baker leveren. En wij willen u graag helpen met het uit kiezen van een perfecte keuze in uw interieur.

 

Meubelstof

GP&J Baker bestaat al meer dan 100 jaar en is koninklijk  goedgekeurd. GP&J Baker maakt zeer rijke en mooie stoffen in de klassieke maar tegenwoordig ook in de moderne Engelse Traditie.

 

Meubelstoffeerder

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Royal garden linnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof