Etro

Belvedere is de leverancier van de stoffen en gordijnen van Etro in Hilversum en het Gooi.

 

 

Bij Belvedere kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals de prachtige Etro stoffen. Het merk Etro staat bekend om haar unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken.

 

 

De stoffen lenen zich bijvoorbeeld uitermate voor het maken van gordijnen en kussens, maar u kunt ook een fauteuil bekleden om zo een bijzonder aantrekkelijk meubelstuk te creëren. De interieurstoffen collectie is ook aantrekkelijk voor de modeliefhebber van dit merk: veel paisleys, Italiaanse kleuren, bloemen en andere prints.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

stof Etro Kitae 

 

Etro since 1968

Etro is een Italiaans label dat werd opgericht in 1968 door Gimmo Etro. Hij lanceerde een reeks van kledingstoffen met behulp van rijke en natuurlijke vezels, die hij versiert met originele ontwerpen en innovatieve kleur.  In 1981 maakte hij zijn eerste inrichtings debuut. Het Paisley motief werdt gebruikt om de eerste collectie te verrijken. Etro is bekend om zijn onvoorspelbare ontwerpen en frisse collecties per seizoen.

 

 

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Door de eeuwen heen hebben bloemen en florale motieven een belangrijke rol gespeeld in het interieur.  Ook de interior designers van nu bieden in hun collecties een bijzonder rijk aanbod van stoffen, meubels en accessoires met uitbundige bloempatronen. Hierbij kun je denken aan acanthusbladeren, rozen, tulpen, pioenrozen, hortensia’s, koraal en een potpourri van alle mogelijke bloemen. Het is de kunst om deze mooi op elkaar af te stemmen en te combineren.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Etro stoffen uit de laatste collectie

 • Acanthus
 • Achimenes
 • Aristotelia
 • Cerere
 • Dercas
 • Gledizia
 • Guatan
 • Hanami
 • Kuroba
 • Linceo
 • Sinuessa
 • Teiboku

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

 Belvedere, 2e Loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer