Etro

Belvedere is de leverancier van de stoffen en gordijnen van Etro in Hilversum en het Gooi.

 

 

Bij Belvedere kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals de prachtige Etro stoffen. Het merk Etro staat bekend om haar unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken.

 

 

De stoffen lenen zich bijvoorbeeld uitermate voor het maken van gordijnen en kussens, maar u kunt ook een fauteuil bekleden om zo een bijzonder aantrekkelijk meubelstuk te creëren. De interieurstoffen collectie is ook aantrekkelijk voor de modeliefhebber van dit merk: veel paisleys, Italiaanse kleuren, bloemen en andere prints.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

stof Etro Kitae 

 

Etro since 1968

Etro is een Italiaans label dat werd opgericht in 1968 door Gimmo Etro. Hij lanceerde een reeks van kledingstoffen met behulp van rijke en natuurlijke vezels, die hij versiert met originele ontwerpen en innovatieve kleur.  In 1981 maakte hij zijn eerste inrichtings debuut. Het Paisley motief werdt gebruikt om de eerste collectie te verrijken. Etro is bekend om zijn onvoorspelbare ontwerpen en frisse collecties per seizoen.

 

 

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Door de eeuwen heen hebben bloemen en florale motieven een belangrijke rol gespeeld in het interieur.  Ook de interior designers van nu bieden in hun collecties een bijzonder rijk aanbod van stoffen, meubels en accessoires met uitbundige bloempatronen. Hierbij kun je denken aan acanthusbladeren, rozen, tulpen, pioenrozen, hortensia’s, koraal en een potpourri van alle mogelijke bloemen. Het is de kunst om deze mooi op elkaar af te stemmen en te combineren.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Etro stoffen uit de laatste collectie

 • Acanthus
 • Achimenes
 • Aristotelia
 • Cerere
 • Dercas
 • Gledizia
 • Guatan
 • Hanami
 • Kuroba
 • Linceo
 • Sinuessa
 • Teiboku

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren