Etro

Belvedere is de leverancier van de stoffen en gordijnen van Etro in Hilversum en het Gooi.

 

Etro Fabrics

Fabrics

 

Belvedere – ruim assortiment materialen

Bij Belvedere kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals de prachtige Etro stoffen. Het merk Etro staat bekend om haar unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken.

 

etro-3

Etro meubelstoffering

 

ETRO Arredamento gordijnstof en meubelstof

Arredamento gordijnstof en meubelstof

 

 

Gordijnen & meubelstoffen

De stoffen lenen zich bijvoorbeeld uitermate voor het maken van gordijnen en kussens, maar u kunt ook een fauteuil bekleden om zo een bijzonder aantrekkelijk meubelstuk te creëren. De interieurstoffen collectie is ook aantrekkelijk voor de modeliefhebber van dit merk: veel paisleys, Italiaanse kleuren, bloemen en andere prints.

 

Etro Arredamento upholstery Kitae

Arredamento upholstery Kitae

 

Etro upholstery

Etro upholstery

Etro since 1968

Etro is een Italiaans label dat werd opgericht in 1968 door Gimmo Etro. Hij lanceerde een reeks van kledingstoffen met behulp van rijke en natuurlijke vezels, die hij versiert met originele ontwerpen en innovatieve kleur.  In 1981 maakte hij zijn eerste inrichtings debuut. Het Paisley motief werdt gebruikt om de eerste collectie te verrijken. Etro is bekend om zijn onvoorspelbare ontwerpen en frisse collecties per seizoen.

 

Etro fabrics

Etro fabrics

 

Erto Home Meubelstof Tegal

Home Meubelstof Tegal

 

Artistiek

Dit artistieke merk moedigt allerlei kunstzinnige vormen aan. Het is een echt Italiaans familiebedrijf. Jacobo Etro, zoon van Gimmo, staat aan het hoofd van textiel/stoffen. Design, luxe en hoogwaardige kwaliteit zijn kernwoorden die naadloos bij Etro passen.

 

Etro Home Interieurstoffen

Home Interieurstoffen

 

Eigentijdse klassieke stoffen

Een karakteristieke stijl van eigentijdse klassieke stoffen. Het Italiaanse stoffenhuis staat vooral bekend om de prachtige dames- en herenmode lijn. De interieurstoffen collectie is ook aantrekkelijk voor de modeliefhebber van dit merk: veel paisleys, Italiaanse kleuren, bloemen en andere prints.

 

Etro Home Interiors Collection meubelstof Universalia

Home Interiors Collection meubelstof Universalia

 

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Door de eeuwen heen hebben bloemen en florale motieven een belangrijke rol gespeeld in het interieur.  Ook de interior designers van nu bieden in hun collecties een bijzonder rijk aanbod van stoffen, meubels en accessoires met uitbundige bloempatronen. Hierbij kun je denken aan acanthusbladeren, rozen, tulpen, pioenrozen, hortensia’s, koraal en een potpourri van alle mogelijke bloemen. Het is de kunst om deze mooi op elkaar af te stemmen en te combineren.

 

Etro Arredamento meubelstof

Arredamento meubelstof

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Etro Arredamento Fabrics

Arredamento Fabrics

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Etro Home meubelstof

Home meubelstof

 

Etro stoffen uit de laatste collectie

 • Acanthus
 • Achimenes
 • Aristotelia
 • Cerere
 • Dercas
 • Gledizia
 • Guatan
 • Hanami
 • Kuroba
 • Linceo
 • Sinuessa
 • Teiboku
 • Universalia
 • Tegal
 • Kashan

 

Etro Arredamento meubelstoffen

Arredamento meubelstoffen

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

World of Etro

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof