Kvadrat

Belvedere is de leverancier van Kvadrat meubelstoffen van Hilversum en omstreken. Belvedere kan alle stoffen leveren. Op de showroom hebben wij een ruime collectie stalen.

 

 

Historie Kvadrat meubelstoffen

Kvadrat is sinds 1968 opgericht in Denemarken en is erg populair in Europa. Samen met architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers brengen zij warmte, zachtheid en kleur in openbare gebouwen en huizen. Kvadrat bestaat uit vier verschillende merken:. Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat/ Raf Simmons en Kinnasand.

Kvadrat stoffen

Inrichting

 

Kvadrat | Raf Simons

Raf Simons

 

Kvadrat  Meubelstof en gordijnstof

Kvadrat ontwerpt hoogwaardige stoffering, raambekleding en vloerkleden. Kvadrat/Raf Simmons produceert exclusieve textiel en accessoires. Kvadrat Soft Cells maakt panelen en Kinnasand ontwerpt vooruitstrevende gordijnen.

 

Kvadrat, Drops by Patricia Urquiola

 

Bij Kvadrat letten zij consequent op de technologische en functionele eigenschappen van het textiel. De collectie weerspiegelt de toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie en werkt regelmatig samen met diverse creatieve denkers en talenten.

 

Kvadrat  – Christian Zuzunaga

 

 

 

Kvadrat | Raf Simons meubelstof

Onderscheiden door de innovatieve vermenging van kleur en materialen waarvoor hij bekend staat in de modewereld.  is de collectie textiel en accessoires van Raf Simons voor in huis afwisselend verfijnd en speels, en geproduceerd volgens de veeleisende normen die horen bij Kvadrat.

De samenwerking tussen Kvadrat en Raf Simons, gestart in 2014, is gebaseerd op een wederzijdse waardering voor vakmanschap. De collectie is gebaseerd op materialen die zowel de toewijding van Kvadrat aan kwaliteit als de verfijnde elegantie van Raf Simons weerspiegelen.

 

Kvadrat textiles- Twill Weave, Memory 2 and Steelcut Trio 3 and Ginger 2

 Twill Weave, Memory 2 and Steelcut Trio 3 and Ginger 2

 

Kvadrat stoffen

Stoffering

 

Kerndoel

Een bijdrage leveren aan een betere binnen omgeving en daarmee aan een verhoogde levenskwaliteit.

Ze creëren designtextiel en textiel gerelateerde producten van hoge kwaliteit die architecten helpen om ruimtes vorm te geven, ontwerpers en meubelfabrikanten om meubels te maken; en consumenten om hun persoonlijkheid en identiteit met kleur in huis te halen.

Kvadrat is een dynamisch, toekomstgericht designbedrijf en we streven voortdurend naar het verleggen van de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textielontwerp. Wij geloven in creativiteit, in verantwoordelijkheid en in de mensen die voor en met ons werken.

 

Kvadrat stoffering

Kvadrat stoffering

 

Milieu

Het Deense bedrijf produceert stoffen met een grote zorg voor het milieu. De meubelstoffen zijn zo onderscheidend door de kwaliteit en het moderne design. Kvadrat heeft een ruim assortiment van meubelstoffen in een groot scala van kleuren.

Certificaten Kvadrat  : EU ecolabel – Greenguard – LEED – REACH manifest – ISO 9001 / 40001 – Green Energy 

 

meubelstoffering – Waterborn 133 & Sunniva 2 662
 

Producten

Bij Kvadrat streven ze consequent naar de esthetische, technologische en functionele eigenschappen van textiel. De veelzijdige collectie weerspiegelt de toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie.  Ze zoeken te de grenzen van textielontwerp op om te blijven verkennen.  Zo worden er altijd weer nieuwe technieken gevonden.

 
 

Meubelstoffering: Bespoke Stripe

 

Verschillende interieurs

Kvadrat textiel speelt een belangrijke rol in commerciële, openbare en particuliere interieurs over de hele wereld. De uitgebreide collectie voldoet continu aan de behoeften van ontwerpers en architecten. Kvadrat textiel is gebruikt in Museum of Modern Art in NYC, het Guggenheim Museum in Bilboa en Guangzhou Opera House in China. De grote collectie voegt comfort, warmte, kleur en textuur toe aan alle soorten interieurs. Ook in Nederland  hebben zij verschillende projecten afgerond. Ze maken prachtige stoffen waar ieder interieur blij mee is.

 

Agency

 

Stoffering

Kvadrat meubelstof wordt veel toegepast bij de stoffering van design meubelen Als Cassina, Gelderland, Minotti, Artifort en Giorgetti. Belvedere kan de stof leveren en stofferen !

 

Kvadrat

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Ploeg stoffen

Gordijnstoffen

 

Betere binnen omgeving

Kvadrat-producten dragen bij aan een betere binnen omgeving en dus aan een verhoogde levenskwaliteit. Zij creëren designtextiel van hoge kwaliteit en textiel gerelateerde producten die architecten helpen ruimtes te vormen, ontwerpers en meubelfabrikanten om meubels te maken; en consumenten om hun persoonlijkheid en identiteit met tactiliteit en kleur thuis te brengen. Kvadrat is een dynamisch, vooruitstrevend ontwerpbedrijf en zij streven voortdurend naar het verleggen van de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textielontwerp. Zij geloven in creativiteit, in verantwoordelijkheid en in de mensen die voor Kvadrat en met Kvadrat werken. En bovenal geloven ze in hoogwaardige producten die voor zichzelf spreken en het designtextielbedrijf zijn.

 

Gordijnen particulier

 

Belvedere

Een goed gemaakte bank of stoel kan generaties lang mee. Onze stoffeerders Jos Hartog en Ali Yalcinkaya maken uw stoel of bank weer als nieuw met gebruik van de mooiste meubelstoffen. Heeft u al een stoffeerder en wilt u alleen meubelstof bij ons afnemen, dan kan dat natuurlijk ook. Kvadrat maakt uitmuntende stoffen die in elke inrichting kan worden toegepast. Belvedere kan alle stoffen leveren door heel Nederland, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Wij willen u graag helpen.

 

Kvadrat gordijnen

Gordijnen

 


 

Voordelen meubelstof van Belvedere

 • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteits meubelstoffen in Hilversum en het Gooi.
 • Wij hebben de grootste collectie meubelstoffen van Nederland.
 • Wij hebben meubesltoffen in alle prijsklasses.
 • Het Atelier van onze stoffeerder Jos Hartog is in de winkel. U kunt altijd direct met hem afstemmen. Ali Yalcinkaya heeft zijn eigen atelier.
 • Wij hebben veel kennis van en veel liefde voor meubels en meubelstoffen.

 

kvadrat-gordijnen

Gordijnen

 

Collectie

De veelzijdige collectie weerspiegelt hun toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie, en zij werken regelmatig samen met creatieve denkers en talenten bij het verkennen van het gebruik van textiel. Kvadrat heeft een collectie voor : stofferingen, gordijnen, akoestische panelen, tapijten, accessoires, clouds, rolluiken en klant en klaar gordijnen. Kijk voor de gehele collectie op https://kvadrat.dk/ . Nogmaals hebben wij geen stalen van Kvadrat op de Showroom. Echter kan Belvedere alles leveren van Kvadrat door heel Nederland.

 

Kvadrat Four Seasons

Four Seasons

 

Designers

Zij streven ernaar om duurzame producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die waarde toevoegen aan een ruimte. De designers werken samen met getalenteerde ontwerpers die de grenzen blijven verleggen. Kvadrat is gepassioneerd door kleuren en bezoeken de pallets voortdurend en ze lopen voorop in verschillende kleurenuitingen. De kennis van de ontwerpers liggen hoog door de ervaring in de textiel wereld. Onder de medewerkers bevinden zich wereldvermaarde figuren zoals ontwerpers Peter Saville, Patricia Urquiola en Ronan en Erwan Bouroullec, architect David Adjaye, modeontwerper Raf Simons, kunstenaar Thomas Demand en nog veel meer.

 

HQ – Hero 511 & Ace 682 & Ginger 2 622 & Time 300 413 & Balder 3 152

 

Rethink

Rethink verkent de toekomst van textiel en interieur.

“Het afgelopen jaar heeft ons binnenshuis opgesloten en ons anders doen denken over de ruimtes die we bewonen, waarbij prioriteiten en waarden op de voorgrond als gezondheid, natuur, comfort, zorgzaamheid en gemeenschap, tactiliteit, rust en tijd nemen in twijfel worden getrokken.”- Kvadrat

Rethink duikt in deze nieuwe interieurwereld in wording en praat met de ontwerpers, denkers en moedige vrije geesten die de verandering op zee leiden.

 

Kvadrat_Gordijnen

Kvadrat_Gordijnen

 

 

Maken van gordijnen

U kunt losse stof bij ons kopen. In de meeste gevallen worden de gordijnen door ons geadviseerd, opgemeten, gemaakt en geplaatst. U ontvangt van ons vooral een in alle gevallen vrijblijvende offerte.

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes:

 • Vlinderplooi.
 • Enkele plooi.
 • Platte plooi.
 • Zeilringen.
 • Wave.

vouwgordijnen ( ook bottum up, top down)

 

kvadrat-textiel-gordijnen

Textiel gordijnen

 

Wol

Bij Kvadrat is de wollen textielcollectie een verhaal over design. Gemaakt in nauwe samenwerking met creatievelingen, belichaamt het de leiderschap in kleurontwerp en de toewijding aan hoge kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid.

 

Kvadrat gordijnen

Gordijnen

 

Esthetisch, technologisch en functionaliteit

Bij Kvadrat streven ze consequent naar de esthetische, technologische en functionele eigenschappen van textiel. De veelzijdige collectie weerspiegelt de toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie. Kvadrat werkt samen met toonaangevende ontwerpers en kunstenaars, maar ook met opkomend talent om onze collecties te creëren en de grenzen van textielontwerp te blijven verkennen.

 

 Meubelstoffering en gordijnen Sheraton
 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Ervaring.

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Kvadrat_Gordijnstoffen_Meubelstoffen

Kvadrat_Gordijnstoffen_Meubelstoffen

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof