Kvadrat

Belvedere is de leverancier van Kvadrat stoffen van Hilversum en omstreken. Belvedere kan alle stoffen leveren van Kvadrat. Op de showroom zijn geen stalen beschikbaar.

 

Historie

Kvadrat is sinds 1968 opgericht. Zij produceren hoogwaardige textiel en textielgerelateerde producten voor particulieren, architecten en ontwerpers om te specificeren in openbare ruimtes en in interieurs.

 

Kvadrat

Samen met architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers brengen zij warmte, zachtheid en kleur in openbare gebouwen en huizen. Kvadrat bestaat uit vier verschillende merken. Dit zijn: Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat/ Raf Simmons en Kinnasand. Kvadrat ontwerpt hoogwaardige stoffering, raambekleding, vloerkleden en textielgerelateerde producten. Kvadrat/Raf Simmons produceert exclusieve textiel en accessoires. Kvadrat Soft Cells maakt panelen en Kinnasand ontwerpt vooruitstrevende gordijnen.

Bij Kvadrat letten zij consequent op de technologische en functionele eigenschappen van het textiel. De collectie weerspiegelt de toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie. Kvadrat werkt regelmatig samen met diverse creatieve denkers en talenten.

 

meubelstoffering bank – Waterborn 133 & Sunniva 2 662

 

Milieu

Het Deense bedrijf produceert stoffen met een grote zorg voor het milieu. De meubelstoffen zijn zo onderscheidend door de kwaliteit en het moderne design. Kvadrat heeft een ruim assortiment van meubelstoffen in een groot scala van kleuren.

 

meubelstoffering – Waterborn 133 & Sunniva 2 662
 
 
 
 

Meubelstoffering: Bespoke Stripe

 

 

Verschillende interieurs

Kvadrat textiel speelt een belangrijke rol in commerciële, openbare en particuliere interieurs over de hele wereld. De uitgebreide collectie voldoet continu aan de behoeften van ontwerpers en architecten. Kvadrat textiel is gebruikt in Museum of Modern Art in NYC, het Guggenheim Museum in Bilboa en Guangzhou Opera House in China. De grote collectie voegt comfort, warmte, kleur en textuur toe aan alle soorten interieurs. Ook in Nederland  hebben zij verschillende projecten afgerond. Ze maken prachtige stoffen waar ieder interieur blij mee is.


 

Kvadrat Agency

 

Stoffering

Kvadrat meubelstof wordt veel toegepast bij de stoffering van design meubelen Als Cassina, Gelderland, Minotti, Artifort en Giorgetti. Belvedere kan de stof leveren en stofferen !

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Meubelstoffering bank

 

Gordijnen particulier

 

Belvedere

Een goed gemaakte bank of stoel kan generaties lang mee. Onze stoffeerders Jos Hartog en Ali Yalcinkaya maken uw stoel of bank weer als nieuw met gebruik van de mooiste meubelstoffen. Heeft u al een stoffeerder en wilt u alleen meubelstof bij ons afnemen, dan kan dat natuurlijk ook.

 


 

Voordelen meubelstof van Belvedere

 • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteits meubelstoffen in Hilversum en het Gooi
 • Wij hebben de grootste collectie meubelstoffen van Nederland
 • Wij hebben meubesltoffen in alle prijsklasses
 • Het Atelier van onze stoffeerder Jos Hartog is in de winkel. U kunt altijd direct met hem afstemmen. Ali Yalcinkaya heeft zijn eigen atelier.
 • Wij hebben veel kennis van en veel liefde voor meubels en meubelstoffen.

 

 

Collectie

De veelzijdige collectie weerspiegelt hun toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie, en zij werken regelmatig samen met creatieve denkers en talenten bij het verkennen van het gebruik van textiel. Kvadrat heeft een collectie voor : stofferingen, gordijnen, Akoestische panelen, tapijten, accessoires, clouds, rolluiken en klant en klaar gordijnen. Kijk voor de gehele collectie op https://kvadrat.dk/ . Nogmaals hebben wij geen stalen van Kvadrat op de Showroom. Echter kan Belvedere alles leveren van Kvadrat door heel Nederland.

 

Stoffering Hotel Van der Valk / meubel stoffering
 

Designers

Zij streven ernaar om duurzame producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die waarde toevoegen aan een ruimte. De designers werken samen met getalenteerde ontwerpers die de grenzen blijven verleggen. Kvadrat is gepassioneerd door kleuren en bezoeken de pallets voortdurend en ze lopen voorop in verschillende kleurenuitingen. De kennis van de ontwerpers liggen hoog door de ervaring in de textiel wereld. Onder de medewerkers bevinden zich wereldvermaarde figuren zoals ontwerpers Peter Saville, Patricia Urquiola en Ronan en Erwan Bouroullec, architect David Adjaye, modeontwerper Raf Simons, kunstenaar Thomas Demand en nog veel meer.

 

Kvadrat HQ – Hero 511 & Ace 682 & Ginger 2 622 & Time 300 413 & Balder 3 152

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Sorø Husholdningsskole – meubel stoffering

 

Maken van gordijnen

U kunt losse stof bij ons kopen. In de meeste gevallen worden de gordijnen door ons geadviseerd, opgemeten, gemaakt en geplaatst. U ontvangt van ons vooral een in alle gevallen vrijblijvende offerte.

 

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

 • Vlinderplooi
 • Enkele plooi
 • Platte plooi
 • Zeilringen
 • Wave

vouwgordijnen ( ook bottum up, top down)

 

 Meubelstoffering en gordijnen Sheraton
 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Ervaring

 

 

Zij maken uitmuntende stoffen die in elke inrichting kan worden toegepast. Belvedere kan alles van Kvadrat leveren door heel Nederland, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Wij willen u graag helpen !

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren