Schotse ruit

Belvedere is de grootste aanbieder van schotse ruiten  in Hilversum en het Gooi (en inmiddels ook van heel Nederland). In onze showroom hebben wij de mooiste collecties schotse ruiten liggen van verschillende merken.

 

Zoffany, collectie Malin

 

In onze showroom liggen onder andere boeken van:

  • Mulberry
  • Zoffany
  • Isle Mill
  • Moon
  • GP Baker
  • Ralph Lauren

 

Moon, collectie antique

 

 

Mulberry home

Mulberry ontstond in 1991 na het wereldwijde succes van Mulberry’s mooie lederen tassen en accessoires.  Het bedrijf werd opgericht in Somerset in 1971. Met kwaliteit en vakmanschap versterkt het bedrijf de unieke individuele stijl. Mulberry blijft inspiratie putten uit dit erfgoed en speelt in op  modieuze trends.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Mulberry, anciet Tarten

 

Zoffany

Van oorsprong leverde Zoffany klassieke stoffen die werden gebruikt als wandbekleding in grote particuliere landhuizen in Engeland. Tegenwoordig heeft Zoffany zich ontwikkeld tot een bekende  internationale aanbieder van stoffen en behang. Al die tijd bleef Zoffany trouw aan haar principes van kwaliteit, elegantie en hoeder van het engelse cultuur goed.  Op basis van deze Principes levert Zoffany frisse en innovatieve designs die zeer gebruikt worden voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

 

Isle Mill

Isle Mill stoffen zijn onderdeel van de Macnaughton Group, een familiebedrijf dat al meer dan 200 jaar geleden werd opgericht. Het wordt erkend als de belangrijkste wever van  meubelstoffen in Schotland.  The Isle Mill ontwerpt en weeft onderscheidende stoffen, waarvan vele collecties hun inspiratie halen  uit de natuurlijke pracht en adembenemende kleuren van de omliggende Schotse Hooglanden.

Isle Mill voert een uitgebreid assortiment met duizenden stoffen in voorraad.

 

 The Isle Mill, collectie Lomond

 

Moon

De geschiedenis van het bedrijf Moon start 175 jaar geleden. Het levert stoffen aan de grote modehuizen en heeft een uitgebreide collectie meubelstoffen. Wij hebben een groot deel van deze collectie in onze showroom liggen.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez