garantievoorwaarden

 

Garantie Tempur

Standaard geldt voor tempur producten een termijn van 2 jaar . Na registratie op de Tempur site wordt deze garantie verlengd

Verlengde garantie Tempur

Om in aanmerking te komen voor de verlengde garantietermijn is het noodzakelijk dat u zich laat registreren als TEMPUR klant. Dit kan middels het invullen van dit formulier of door de laatste pagina van de gebruiksaanwijzing bij uw product in te vullen en op te sturen. Na registratie is de garantie verlengd tot:

 • 3 jaar voor kussens
 • 15 jaar voor matrassen (pro rata*).
 • 10 jaar voor bedbodems (pro rata*)

De TEMPUR producten worden individueel gefabriceerd. Hierdoor kunnen minimale verschillen ontstaan.

* Indien u een geldige claim indient tijdens de garantieperiode, 5 jaar na de aankoopdatum, zorgt TEMPUR voor een gelijkwaardig vervangend matras op voorwaarde dat u een bepaald percentage van de prijs van het matras betaalt:

0-5 jaar: Volledige garantie

Na 6 jaar: De garantie is gereduceerd met 10%
Na 7 jaar: De garantie is gereduceerd met 20%
Na 8 jaar: De garantie is gereduceerd met 30%
Na 9 jaar: De garantie is gereduceerd met 40%
Na 10 jaar: De garantie is gereduceerd met 50%
Na 11 jaar: De garantie is gereduceerd met 60%
Na 12 jaar: De garantie is gereduceerd met 70%
Na 13 jaar: De garantie is gereduceerd met 80%
Na 14 jaar: De garantie is gereduceerd met 90%
Na 15 jaar: De garantie is gereduceerd met 100%

De prijs wordt bepaald aan de hand van de op dat moment gangbare prijslijst. De verlengde garantietermijnen gelden alleen wanneer het product is aangemeld bij Tempur Benelux BV middels het garantiecertificaat binnen 2 maanden na factuurdatum.

voorwaarden garantie Tempur

De garantie geldt voor natuurlijke gebreken of veranderingen die een zichtbare kuilvorming (groter dan 2 cm) in het TEMPUR materiaal veroorzaken.

 • Klachten dienen te worden ingediend bij de erkende TEMPUR Dealer waar het product is aangeschaft.
 • Als u aanspraak wilt maken op de garantie, dient u te allen tijde een kopie van de originele aankoopnota te kunnen overleggen als bewijs van uw aankoop. Op producten die niet bij een erkende TEMPUR Dealer zijn gekocht kunnen wij geen garantie bieden, met name omdat wij bij deze producten niet kunnen nagaan of ze conform onze voorschriften zijn opgeslagen en vervoerd en of de verkoper u juist en volledig heeft geïnformeerd over de eigenschappen en het gebruik van het product. Bij aankoop via een niet erkende dealer kunnen wij u bovendien niet garanderen dat u een origineel TEMPUR product heeft gekocht.
 • Normale veranderingen in hardheid of eigenschappen die de drukverlagende eigenschappen niet aantasten, vallen niet onder de garantie.
 • De garantie geldt alleen als het TEMPUR product volgens de gebruiksaanwijzingen in het instructieboekje dat bij uw TEMPUR product verpakt zit, wordt gebruikt en behandeld.

U HEEFT GEEN AANSPRAAK OP GARANTIE:

 • Indien het TEMPUR product nat of doorweekt is. Het TEMPUR materiaal neemt vloeistoffen op en is moeilijk te drogen, dit reduceert de functionaliteit permanent.
 • Indien het product wordt gebogen, samengeperst etc. bij temperaturen anders dan bij kamertemperatuur (18-22°C).
 • Indien de producten erg vuil en onhygiënisch worden aangeboden ter beoordeling.
 • Indien het TEMPUR product is aangepast of gerepareerd zonder toestemming van TEMPUR.
 • Indien de instructies van TEMPUR wat betreft het reinigen en onderhouden van het product niet zijn opgevolgd; of indien het product op enige wijze beschadigd is als gevolg van slecht onderhoud, onvoorzichtig gebruik of een andere gang van zaken.
 • Indien producten worden gerepareerd of vervangen tijdens de garantieperiode, wordt de oorspronkelijke garantieperiode niet verlengd.

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof