Houten Lamellen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft de grootste collectie lamellen van Hilversum en het Gooi.

 

 

Wat maakt kopen van lamellen bij Belvedere zo bijzonder

  • Wij hebben een zeer grote collectie lamellen
  • Wij hebben 30 ervaring met de toepassing van lamellen
  • Wij hebben een zeer goede afterservice
  • Alle lamellen kunnen op maat worden gemaakt met een marge van 0.5 cm

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

sunway Houten jaloezieën

 

Onze merken

Sunway

Hansa

Zonnelux

Velux

 

 Horizontale lamellen (jaloezieën)

zijn zeer decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling. Het materiaal is aluminium met gemoffelde laklaag,  van stof, of van hout.  leverbaar in vele kleuren. Jaloezieën zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes, 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm en worden exact op maat gemaakt.

 

 

Vertikale lamellen

zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit stof, PVC of aluminium. Alle lamellen zijn 180° draaibaar, waardoor vele mogelijkheden ontstaan ten aanzien van lichtregeling en doorkijk naar buiten, zonder inkijk naar binnen. Vertikalen lamellen zijn leverbaar in vele dessins en in diverse lamelbreedtes.

 

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn vervaardigd uit een eerste kwaliteit doek en leverbaar in vele kleuren en dessins. Rolgordijnen zijn zeer decoratief en geschikt voor elk vertrek, zoals woonkamer en slaapkamer. Ze zijn probleemloos te bedienen dankzij het handige kettingsysteem.

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen