Hamaso matrassen

Belvedere is de grootste leverancier van Hamaso Matrassen in Nederland en is gevestigd in Hilversum (het Gooi). Wij staan al 100 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

Flowsleeping is ook wel bekend onder de naam FlowForm, Interflow of Hamaso. Deze termen worden in de praktijk door elkaar gebruikt.

 

Hét slaapsysteem dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam

Hét slaapsysteem dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam

 

Hamaso matrassen

Hamaso maakt matrassen van natuur zuivere latex zonder onnodige toevoegingen. De latex matrassen hebben een zeer open cel structuur, hebben een antibacteriële werking en een uitzonderlijk goede elasticiteit.

De Hamaso matrassen zijn de afgelopen 2o jaar niet veranderd. Ze worden nog steeds gemaakt van dezelfde natuurlatex. Wat wel veranderd is, is de dikte van het matras. Het matras van 10 cm wordt niet meer gemaakt. De huidige matrassen hebben een dikte van 13 cm, 16 cm en 18 cm.

De keuze voor de tijken is nog steeds hetzelfde.  U kunt kiezen uit een tijk  van Lyocell of een tijk van Lyocell opgevuld met wol.

 

hamaso matrassen

 

Hoezen Hamaso Matrassen

Alle ritsen zijn eenvoudig afritsbaar en worden gemaakt van Lyocell. Lyocell wordt vervaardigd uit houtvezels,  is volledig biologisch afbreekbaar en is tegelijkertijd sterker dan katoen. De stof voelt zacht aan als kasjmier. Kortom het ideale materiaal voor een matrashoes.

Op de Textile Show in New York is Lyocell uitgeroepen tot het meest milieuvriendelijke product op de markt. Tegen een meerprijs kunt u de Lyocell ook doorgestikt met zuiver scheerwol bestellen.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Wordt geïnspireerd door onze instagram pagina!

 

 

Flowsleeping Hasena

Flowsleeping Hasena

 

Op de natuurlatexmatrassen van Hamaso is de volgende behandeling toegepast

Bij de productie van (Natuur-)latex matrassen worden aan het hoofdbestanddeel (natuur-)latex een aantal additieven toegevoegd om de uiteindelijke structuur te bereiken:

  1. Organische zepen van natuurlijke oorsprong: deze zorgen dat bij het opkloppen van het latexmengsel met lucht een mooi schuim verkregen wordt.
  2. Een mix van organische en anorganische vulkanisatie katalysatoren: deze zorgen ervoor dat de vulkanisatie reactie snel en optimaal verloopt, waardoor veel en stevige bruggen worden gevormd die de matras zijn uiteindelijke eigenschappen verleent.
  3. Antioxidant wordt toegevoegd om de (natuur-)latex rubber te beschermen tegen de inwerking van UV en zuurstof (oxidatie)

Dikte Hamaso matrassen

De matrassen zijn te verkrijgen in de diktes 13, 16 en 18 cm. De matrassen zijn in het algemeen iets dunner dan vergelijkbare producten. Dit heeft te maken met het feit dat ze ontworpen zijn voor het revolutionaire flowsleeping systeem van Hamaso. Het voordeel is dat de matrassen goedkoper zijn dan vergelijkbare latex matrassen zonder dat ze minder comfort bieden.

 

Hamaso de leverancier

Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

Tegenwoordig opereert Hamaso ook onder de naam Flowsleeping, maar het is nog steeds hetzelfde familiebedrijf.

De bedden worden verkocht over de hele wereld en zijn populair o.a. bij sporters die hun lichaam stevig belasten. Opvallend is dat het basis-idee zeer simpel is waardoor de systemen van Hamaso tegen een opvallend lage prijs worden aangeboden.

 

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

Bewegingsvrijheid voor aangenaam slapen

Bewegen is een must, ook tijdens de nachtrust wanneer het lichaam herstelt. Aangenaam slapen betekent natuurlijk rusten. Daarbij is het belangrijk dat we het lichaam vrijlaten in de beweeglijkheid waar het om vraagt. Beweging stimuleert namelijk de noodzakelijke doorbloeding én de stofwisseling. Op die manier geeft FlowSleeping jouw lichaam de ruimte. Want, ons lichaam is gewoonweg gemáákt om vrij te kunnen bewegen. De slaapsystemen van FlowSleeping ondersteunen deze bewegingen. Zo heb jij alle vrijheid om te slapen.

Heilzaam slapen

Onze slaapsystemen zijn een natuurlijke oplossing voor tal van slaapproblemen. Ook nek, schouders, heup en andere drukpunten steunen op onze heilzame gedachte. Onze systemen veroorzaken dus geen tegendruk. Daardoor beweegt jouw lichaam op een natuurlijke manier. En dat voelt goed. Bovendien worden lichamelijke ongemakken zo voorkomen. Slaapproblemen en klachten worden opgelost. Samengevat wordt comfort bij het slapen een wellness op zich.

Maatwerk in slapen

Elk lichaam is anders, onze systemen passen zich hier volledig op aan. Een FlowSleeping slaapsysteem verandert namelijk geruisloos bij elke veranderende houding. Het afwisselen van houding gaat als vanzelf, eenvoudig en ongemerkt. Onze systemen dragen je. Ze zweven. Vandaar onze naam. Wij bewegen dus met je mee. Zo kan jij uitgerust slapen met een plus.

Handgemaakt van Hollandse bodem

En als we het dan toch over die plus hebben. We maken het zélf, in eigen atelier. Met eigen mensen. Doeners die met passie jou een welverdiende nachtrust garanderen. Een slaapsysteem van eigen bodem dus. Natuurlijk, vertrouwd en handgemaakt. Aan al deze ingrediënten herken je onze passie en meesterschap. Met pure toevoegingen dus.

 

 

hamaso matras

hamaso matras

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof