Bella Donna

Belvedere is de leverancier van Bella Donna beddengoed. Belle Donna is bekend om haar kwalitatief zeer hoogstaande hoeslakens die in alle kleuren en maten geleverd kunnen worden.

Wij kunnen de volledige collectie Bella Donna binnen 1 week bij u aan huis leveren.

 

 

Samenstelling Bella Donna Hoeslakens.

De Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische Mako katoen.  Het garen is in elkaar gedraaid (getwijnd). Daarnaast is 3% elastomeer toegevoegd. Hierdoor is het doek elastisch en heerlijk zacht. Het katoen wordt nadat het tot garen is verwerkt door een vlam gevoerd (zengen) waardoor de uiteinden van de katoenvezels worden verbrand. Hierdoor hebben Bella Donna Hoeslakens een vlakker oppervlakte dan hoeslakens van andere fabrikanten.

 

 

Bestel Bella Donna hoeslakens online

 

Strak

Bella Donna Jersey hoeslakens van Formesse staan alom bekend vanwege het feit dat het hoeslaken prachtig strak blijft liggen op uw matras. Bij het opstaan oogt het hoeslaken onbeslapen! De Bella Donna hoeslakens hebben daarbij een erg duurzaam karakter door het gebruik van de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van langvezelig katoen met toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne. Aloë Vera en zijdeproteïne geven de hoeslakens het zijdeachtige gevoel en de mooie glans. Tevens is het hoeslaken pillingvrij en kleurecht.

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Collectie

Hoogwaardig, van zeer fijn katoen, comfortabel én van zeer behaaglijke kwaliteit: dát zijn de kenmerken van een Bella Donna hoeslaken. Bella Donna heeft een ruime collectie in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo vindt u altijd een hoeslaken dat past bij uw interieur en smaak. Tegenwoordig is het uitkiezen van een dekbed erg belangrijk. Dit kan er voor zorgen dat u beter slaapt en beter in slaapt komt. Doordat Bella Donna een groot assortiment heeft zit er altijd een tussen voor u.  Bella Donna hoeslakens zijn zeer zacht door de toevoeging van Aloe Vera.

 

 

Bella Donna Hoeslakens - 3 kleuren

Hoeslakens – 3 kleuren

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Bella Donna hoeslaken

Het Bella Donna hoeslaken heeft een grote schare fans verworven in de ruim 30 jaar dat het gemaakt wordt. Dat is natuurlijk niet voor niets. Want deze matrashoes heeft zeer veel voordelen, zoals:

 • Uitstekende pasvorm, voor topper, normaal matras en extra dik matras
 • Lange levensduur, vanwege de langvezelige katoen
 • Superzacht, dankzij veredeling met aloë vera en zijde proteïne
 • Meer dan 50 kleuren, dus altijd te combineren in uw slaapkamer
 • Kleurecht, door de uitstekende verfkwaliteit
 • Pillingsvrij, vanwege twijnen en zengen
 • Milieuvriendelijke productie, Ökotex 100 gecertificeerd
 • Makkelijk in gebruik, wassen op 60 graden en in de droger

 

Bella Donna - Beddengoed

Bella Donna – Beddengoed

 

Kwaliteit van het Bella Donna hoeslaken

Het Bella Donna hoeslaken is fantastisch van kwaliteit. Dit komt door de speciaal geselecteerde langvezelige katoen. Standaard heeft een katoenvezel slechts een lengte van ca. 1cm. Maar de door Formesse gebruikte katoen heeft een vezellengte van tussen de 4 en 5cm. Dit betekent dat er tot vier keer minder verdikkingen/knooppunten in het garen zitten.

De katoenvezel wordt aangevuld met een hoogwaardige elastaan waardoor de welbekende stretch ontstaat. Deze rek zorgt ervoor dat het stretch laken zichzelf altijd strak trekt rondom uw matras. Maar de gebruikte katoensoort heeft nog een groot voordeel… Omdat er minder zwakke punten in het garen zitten gaat het ook langer mee. De levensduur is dus veel langer dan bij andere soorten hoeslakens!

Dankzij de veredeling met zijde proteïne en aloë vera voelt het Bella Donna hoeslaken ook nog eens heerlijk zacht op de huid. Hier kunt u dus met veel plezier op slapen!

 

Kleuren Bella Donna

 

bella-donna hoeslakens

 

Voordelen Bella Donna hoeslakens

 • Goede Elasticiteit
 • Prima pasvorm
 • Verkrijgbaar in alle maten
 • Zeer zacht door toevoeging Aloe Vera
 • Pilling vrij door het gebruik van Mako getwijnd katoen dat gezengd is
 • Geschikt voor waterbedden en verstelbare bedden
 • Glad oppervlakte van de stof door het gebruik van getwijnd garen.

 

 

Type Hoeslakens van Formesse

 • Bella Donna (meest verkocht)
 • formidabel
 • Jersey Bella Lucia
 • Bella Gracia
 • Satinesse
 • Comfort Jersey
 • Frottier
 • Picola (speciaal voor oplegmatrassen)

 

 

Hoeslakens die in alle maten verkrijgbaar zijn

De hoeslakens van Bella Donna zijn in alle denkbare maten verkrijgbaar. Speciale maten kunnen op aanvraag worden geleverd.

 

Hoeslakens met hoge hoek

Bella Donna hoeslakens zijn ook verkrijgbaar voor extra hoge matrassen. De hoeslakens kunnen worden geleverd in verschillende hoogtes en in alle maten.

 

Bella Donna Rond

Rond hoeslaken

Hoeslakens met split

Bella Donna maakt ook hoeslakens en moltons met een split. De keuze bestaat uit 1 split of 2 split en kunnen ook uit het midden worden gemaakt. Deze zijn in alle maten te leveren.

 

Het Bella Donna hoeslaken wordt milieuvriendelijk gemaakt

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Zeker als het gaat om producten die in grote hoeveelheden gemaakt worden. Daarom heeft het Bella Donna hoeslaken het Ökotex 100 certificaat gekregen. Dit houdt in dat er tijdens het productieproces géén schadelijke stoffen worden gebruikt. Er komen dus geen chemische middelen in de natuur terecht.

 

 

Het Bella Donna hoeslaken is er ook als molton

Als u het Bella Donna hoeslaken éénmaal heeft geprobeerd wil u nooit meer anders. Daarom zijn er nu ook matrasbeschermers in deze lijn leverbaar. De Clima Molton en Edel Molton hebben dezelfde stretch en kwaliteit als u gewend bent. Zij beschermen uw matras uitstekend tegen transpiratievocht en vuil. Hierdoor gaat uw bed simpelweg langer mee! Nog een voordeel is dat het ook nog eens meer hygiënisch is!

 

Maten  Bella Donna

Breedte lengte lengte lengte lengte lengte lengte lengte lengte
80 160 180 190 200 210 220 240 260
90 160 180 190 200 210 220 240 260
100 160 180 190 200 210 220 240 260
110 160 180 190 200 210 220 240 260
120 160 180 190 200 210 220 240 260
140 160 180 190 200 210 220 240 260
180 160 180 190 200 210 220 240 260
200 160 180 190 200 210 220 240 260
220 160 180 190 200 210 220 240 260
240 160 180 190 200 210 220 240 260

http://www.formesse.de/

 

Zengen en twijnen

Twee zeer belangrijke stappen in het productieproces zijn het zengen en twijnen van de garens. Zengen betekent dat alle oneffenheden van het garen worden afgebrand met een klein vlammetje. Hierdoor kan de verwerking verder verfijnd worden tijdens het breiproces. Maar voor het gebreid wordt worden er eerst nog twee draden om elkaar heen gedraaid. Dit noemen we twijnen. Er zit dus letterlijk twee keer zoveel katoen in het Bella Donna hoeslaken in vergelijking met andere jersey kwaliteiten! Maar hét grote voordeel is dat pillen tot verleden behoort.

 

Kleurecht

Ieder Bella Donna hoeslaken houdt langdurig de originele kleur vast. Ook bij regelmatig wassen en gebruik van de droger. Dit komt omdat de gebruikte katoen van zeer hoge kwaliteit is, waardoor deze verfkleur zeer goed absorbeert. Maar ook de verf zelf is speciaal uitgezocht om zo lang mogelijk mee te gaan. Óók als u altijd wast op 60 graden.

 

Bella-Donna

Slaapcomfort

 

Mrs Me

Mrs Me maakt haute couture beddengoed. Een fantastische collectie beddengoed geinspireerd op de luxe hotels en inspirerende persoonlijkheden.  klik hier voor meer info

 

Trends

Bella Donna gaat met de trends mee. Door een breed scala aan kleuren te hebben blijven ze matchen met diverse dekbedden. Hierdoor ontstaat er een harmonieus geheel. Het comfort van de hoeslakens is uitstekend, en bevordert de nachtrust.

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Diverse kleuren

Diverse kleuren

 

Waarom een hoeslaken

Een hoeslaken wordt vooral gebruikt om het matras te beschermen zodat deze langer meegaat. Tijdens het slapen verliest u ongeveer anderhalve liter vocht per nacht. Zonder een hoeslaken zou dit vocht direct in aanraking komen met de matras. Vervolgens trekt dit vocht dan in de matras. Dit is onhygiënisch en het kan op den duur de kwaliteit van de matras verminderen. Een hoeslaken neemt het vocht op zodat het niet in de matras door kan dringen. U hebt dan langer plezier van uw matras. Tevens kunt u een hoeslaken regelmatig wassen zodat uw bed hygiënisch schoon blijft. Het reinigen van een matras is tenslotte veel moeilijker.

 

Bella Donna

Bella Donna – Hoogwaardige materialen

 

Onderhoud Bella Donna Jersey Hoeslakens

Advies is om de hoeslakens te wassen voor eerste gebruik. Hij mag gewassen worden op temperaturen tot 60 graden en is geschikt voor de droger. Volg hierbij altijd de instructies van het waslabel. Het etiket met de maatvoering en onderhoudssymbolen bevindt zich in één van de hoeknaden, de zogenaamde “slimme hoek”. Zorgt u ervoor dat deze naad over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken, dit zorgt namelijk meteen voor een perfecte pasvorm om de matras.

 

Okotex-Norm 100

Deze hoeslakens zijn gemaakt van zeer hoogwaardig katoen en hebben een perfecte pasvorm voor ieder matras of topmatras. Al het Bella Donna beddengoed wordt gemaakt in Duitsland volgens de strengste Ökotex-norm 100. De hoeslakens staan voor een uitstekende kwaliteit, een zeer goede pasvorm en hoge rekbaarheid. Maak de keuze uit meer dan 50 mooie kleuren en bestel het Bella Donna beddengoed geheel naar wens.

 

Duurzaam

De Bella Donna hoeslakens hebben daarbij een erg duurzaam karakter door het gebruik van de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van langvezelig katoen met toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne. Aloë Vera en zijdeproteïne geven de hoeslakens het zijdeachtige gevoel en de mooie glans. Tevens is het hoeslaken pillingvrij en kleurecht.

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof