Brinkhaus

Brinkhaus is een heel bijzonder merk dat  in onze ogen de beste kussens en dekbedden maakt die er op de Nederlandse markt te koop zijn. Opvallend is de scherpe prijsstelling.

 

Belvedere heeft de grootste collectie Brinkhaus dekbedden en kussens van Hilversum en het Gooi.

 

Kussens, dekbedden,    matrasbeschermers,    mijtstop matrashoezen

 

Brinkhaus dekbedden en kussen

Brinkhaus dekbedden en kussen

 

Brinkhaus een ijzersterk merk

De naam Brinkhaus staat voor perfecte slaapcultuur. Hoogste kwaliteit, eersteklas materialen en de opgebouwde ervaring van een traditioneel merk creëren producten die een unieke slaapervaring beloven.

Brinkhaus is gevestigd in Warendorf (Noord Duitsland). Deze streek geniet bekendheid door haar hoogstaande weverijen. Brinkhaus is opgericht in 1847 en richtte zich al direct op het vervaardigen van lakens,  kussens en dekens. Later zijn daar dekbedden bijgekomen. De naam Brinkhaus is synoniem voor dekbedden en kussens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort. Beter is er niet te krijgen.

 

Brinkhaus The Eider

Brinkhaus The Eider, filled with Hand Gathered 100% Icelandic Eiderdown

 

Brinkhaus Collecties

Het premium beddengoed van Brinkhaus brengt ultiem comfort in uw slaapkamer. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan dekbedden met dons, natuurlijk haar of vezelvulling.  Bij Brinkhaus heb je de keuze en bepaal je de materialen van de dekbedden naar jouw wensen en voorkeuren. Voor een gezonde en rustgevende slaap!

 

Brinkhaus kussen

Brinkhaus kussen

 

Uw Brinkhaus kussen thuis gratis testen

U kunt uw kussen uitgebreid uitproberen op één van onze testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

Uw Brinkhaus dekbed uitproberen

Wij hebben ook de meest verkochte dekbedden als showmodel liggen. U kunt deze dekbedden uitgebreid uitproberen op onze showroom. Op deze manier kunt u  goed bekijken welk dekbed bij u past.

Wilt u dons of gaat u voor synthetisch of bijvoorbeeld kamelenhaar. U kunt het allemaal zelf ervaren.

 

Meer inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Zomerdekbed van Brinkhaus

Brinkhaus heeft een heel fraai zomer dekbed van katoen en wildzijde. Het voert vocht zeer goed af en is verkoelend in de zwoele zomermaanden. U kunt dit zomer dekbed bij ons op de showroom uitproberen.

 

Brinkhaus dekbedden

Brinkhaus dekbedden

 

Brinkhaus heeft de volgende voordelen

 • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Zien er zeer goed uit en zijn zeer behaaglijk.
 • Past alleen de beste materialen toe in haar dekbedden en kussens.
 • Heeft alle stappen in het productieproces in eigen huis en een zeer uitgebreide research afdeling.
 • Heeft een zeer uitgebreide collectie kussens en dekbedden met elk denkbare vulling.
 • Producten gaan zeer lang mee.
Brinkhaus dekbedden

Brinkhaus dekbedden

Belvedere is een begrip in Hilversum en het Gooi

Belvedere is de grootste aanbieder van Brinkhaus producten en heeft op slaapgebied een grote schare fans in Hilversum en het Gooi.

 

Verbetert de slaap en de kwaliteit van uw leven

Zij helpen mensen om een juiste slaaphouding te vinden waardoor slaapklachten sterk verminderen.

 

Brinkhaus dekbedden

Brinkhaus dekbedden

 

Brinkhaus producten zijn anti allergisch

Brinkhaus besteedt veel aandacht aan het voorkomen van allergieën. De meeste producten kennen maatregelen om de huisstofmijt te weren zoals toepassing van mijtstop doeken van zeer fijn geweven katoen  waar de huisstof mijt niet door heen kan. Daarnaast is een groot deel van de collectie wasbaar op 90 C. De tijken zijn in de meeste gevallen afritsbaar.

 

Medicott behandeling van Brinkhaus

Zij hebben al het overtrek materiaal van de kussens en dekbedden voorzien van een Medicott behandeling. Deze behandeling heeft de volgende voordelen:

 • Voorkomen van nesteling van gevaarlijke schimmelsporen (ook bij langdurige vochtigheid).
 • Versterken katoenvezel en bevorderen robuustheid van de tijk.
 • Gebruik van bestrijdingsmiddelen is overbodig.

Meer informatie :

Ga naar :  www.Brinkhaus.de

 

Brinkhaus

Brinkhaus

 

 

Vulling : dons en veren

Die vormen een waar wereldwonder en worden al eeuwen als ideale vulling voor dekbedden gebruikt. Met de talloze kleine luchtzakjes tussen de aparte haren zorgen ze voor optimale warmte-isolatie en voeren vocht uit de omgevingslucht af. De oorsprong van dons is volgbaar met het traceerbaarheidssysteem van Brinkhaus. Verder belooft het Traumpass-stempel dons dat niet afkomstig is van levende dieren. Bij Brinkhaus doorloopt dons een volledig geïntegreerd proces van controle en het wordt zelfs gewassen, gecontroleerd en verzameld in een proces met meerdere fasen en dat voor uw veiligheid!

 

Vulling : natuurhaar en vezels

De natuur geeft alles wat we nodig hebben voor een herstellende nachtrust: het fijnste kasjmier voor dromerige lichtheid, wilde zijde met een hoog gevoel van welzijn bij verschillende temperaturen of natuurlijke nieuwe wol voor een ontspannende slaapomgeving.

 

Vulling : textiel vezels

De dekbedden van onze reeks textielvezels met een vulling van hoogwaardige textielvezels combineren een gemakkelijk onderhoud met uitstekend comfort. Ze zijn zacht en aangenaam voor het lichaam en garanderen een ongestoorde en herstellende nachtrust. Ze kunnen snel worden gewassen en gedroogd. Ze worden niet gehindert door hogere temperaturen tijdens het wassen noch door drogers. Op die manier is het beddengoed met textielvezels ideaal voor mensen die allergisch zijn voor huisstof.

 

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof