Flowsleeping

Belvedere is de grootste  leverancier van FlowSleeping bedden en matrassen in Nederland. Wij zijn gevestigd  in Hilversum (het Gooi).  Flowsleeping is ook wel bekend onder de naam Flowform, Interflow of Hamaso. Deze termen worden in de praktijk door elkaar gebruikt.

 

FlowSleeping het beste slaapsysteem

Flowsleeping is volgens ons  het beste slaapsysteem dat er op dit moment te koop is. Wij verkopen al 20 jaar Flowsleeping matrassen, kussens en bedden en hebben daarom het predicaat FlowSleeping Centre ontvangen.

Inmiddels zijn wij de grootste leverancier van Flowsleeping matrassen en bedden in Nederland. Wij bezorgen de Flowsleeping matrassen en bedden door heel Nederland en wij hebben de volledige collectie in onze showroom staan.

 

FlowSleeping

 

Hét slaapsysteem dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam

Aangenaam slapen en klachtenvrij wakker worden? FlowSleeping biedt een uitgerust gepatenteerd slaapsysteem voor een goede slaaphouding. De handgemaakte systemen ondersteunen immers ergonomisch de natuurlijke houding. Om goed te kunnen slapen, bekijken wij het daarom vanuit de mens. Onze slaapsystemen passen zich aan, aan jou. Wij draaien het dus om. Zo ondersteunen we jouw slaaphouding optimaal. Met zuiver maakwerk, van Nederlandse makelij.

Bewegingsvrijheid voor aangenaam slapen

Bewegen is een must, ook tijdens de nachtrust wanneer het lichaam herstelt. Daarbij is het belangrijk dat we het lichaam vrijlaten in de beweeglijkheid waar het om vraagt. Beweging stimuleert namelijk de noodzakelijke doorbloeding én de stofwisseling. Op die manier geeft FlowSleeping jouw lichaam de ruimte. De slaapsystemen van FlowSleeping ondersteunen deze bewegingen. Zo heb jij alle vrijheid om te slapen.

 

Heilzaam slapen

De FlowSleeping slaapsystemen zijn een natuurlijke oplossing voor tal van slaapproblemen denk daarbij aan:  nek, schouders, heup en andere drukpuntenklachten. Het FlowSleeping systeem veroorzaakt dus geen tegendruk. Hierdoor beweegt het lichaam op een natuurlijke manier. En dat voelt goed. Bovendien worden lichamelijke ongemakken zo voorkomen. Slaapproblemen en klachten worden opgelost.

Maatwerk in slapen

FlowSleeping slaapsystemen passen zich volledig aan aan ieder lichaam. Een FlowSleeping slaapsysteem verandert namelijk geruisloos bij elke veranderende houding. Het wisselen van houding gaat als vanzelf, eenvoudig en ongemerkt. Onze systemen dragen je. Ze zweven. Vandaar de naam FlowSleeping. FlowSleeping beweegt dus met je mee.

 

Flowsleeping is het slaapsysteem dat een latex matras plaatst op een verticaal beweegbare schotelbodem = Flowform of een vertikaal beweegbare lattenbodem = Interflow.

 

hamaso matrassen

 

Instructie film

Hamaso heeft een mooi instructiefilmpje  gemaakt van de werking van hun systeem.

 

Koop uw Hamaso of  FlowSleeping  matras direct online

 

FlowSleeping of Hamaso

FlowSleeping was vroeger bekend onder de naam Hamaso. Inmiddels is de naam veranderd. De fabrikant en de mensen achter het merk zijn nog steeds dezelfde.

 

Waarom is FlowSleeping zo bijzonder?

FlowSleeping is het enige slaapsysteem dat zich voortdurend aanpast aan uw lichaamsvorm. Bij elke lichaamsverandering opnieuw. Hierdoor kunnen de tussenwervelschijven en de wervelkolom optimaal herstellen tijdens de slaap. FlowSleeping helpt bij het voorkomen van rugklachten, maar geeft ook verlichting wanneer er sprake is van rug- en nekklachten.

 

flowsleeping

 

Flowsleeping heeft 2 systemen

Er bestaan 2 slaapsystemen Interflow (latten) en Flowform (schotels)  die door de leverancier Hamaso op de markt worden gezet. Belvedere werkt met beide systemen, maar voornamelijk met Flowform.

 

Hoe werkt Flowform?

Het FlowSleeping slaapsysteem bestaat uit een ingenieus raamwerk. In dit raamwerk zijn aan de lange binnenzijden banden gemonteerd die over steunpunten rollen. Elke zijde heeft banden welke afzonderlijk van elkaar instelbaar zijn. Deze banden ondersteunen respectievelijk de schouders, het bekken en de benen.

Bij de FlowForm rust op deze banden een vrij bewegende bodem met schotels bestaande uit 9 elementen. Elke FlowForm is zelfregulerend in zijn ondersteuning en past zich automatisch aan aan elke houding.  Zo biedt het persoonlijk slaapcomfort, waarbij je ongemerkt telkens van houding kan veranderen.

Zodra een element door een heup- of schouderpunt wordt belast, zal dit element zich naar beneden verplaatsen en de druk wegnemen. De naastgelegen elementen reageren hierop door omhoog te gaan. De lage rug, taille en knieën worden hierdoor ondersteund, precies zoveel als de lichaamsbouw vraagt. Zodra je van houding verandert, wordt de druk weer op een andere manier weggenomen en stelt het systeem zich opnieuw in. Ongemerkt, geruisloos en automatisch.

 

FlowSleeping slaapsysteem

 

klik hier voor meer informatie over Flowform.

 

 

Hamaso, Flowsleeping producten bij ons op de showroom

100% latex matras in de diktes 13 cm, 16, cm en 18 cm

Flowform schotelbodem (vlak en elektrisch)

Interflow lattenbodem (vlak)

matras met Lyocell hoes

matras met Lyocell / wol katoen hoes

kussen 100 % natuurlatex classic

kussen 100 % natuurlatex neksteun

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Koop uw Hamaso of  Flowsleeping kussen of matras direct online

 

Belvedere is de voorlichter van Nederland

Belvedere is al 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Wij staan al 100 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Toepassing FlowSleeping /  Hamaso

Flowform wordt toegepast bij afwijkingen/klachten  aan de nek en wervelkolom en daarnaast door diegenen die hoge eisen stellen aan hun slaapcomfort.

 

FlowSleeping /  Hamaso heeft de volgende voordelen

  • flowsleeping / hamaso is het slaapsysteem om klachten aan nek, rug en wervelkolom te verminderen.
  • flowsleeping / hamaso heeft een uniek gepatenteerd draagsysteem voor het matras
  • flowsleeping / hamaso is het beste inregelbare slaapsysteem dat er bestaat
  • flowsleeping / hamaso kent weinig vering

www.flowsleeping.nl

 

 

 

FlowSleeping / Hamaso matrassen

Hamaso maakt matrassen van natuurzuivere latex zonder toevoegingen. De matrassen hebben een zeer open celstructuur, hebben een anti-bacteriële werking en een uitzonderlijk goede elasticiteit.

 

Hoezen FlowSleeping / Hamaso Matrassen

Alle ritsen zijn eenvoudig afritsbaar en worden gemaakt van Lyocell. Lyocell wordt vervaardigd uit houtvezels, is volledig biologisch afbreekbaar en is tegelijkertijd sterker dan katoen. De stof voelt even  zacht aan als kasjmier. Kortom het ideale materiaal voor een matrashoes.

Op de Textile Show in New York is Lyocell uitgeroepen tot het meest milieuvriendelijke product op de markt. Tegen een meerprijs kunt u de Lyocell ook doorgestikt met zuiver scheerwol en katoen bestellen.

 

Dikte FlowSleeping / Hamaso matrassen

De matrassen zijn te verkrijgen in de diktes  13, 16  en 18 cm. De matrassen zijn i.h.a. iets dunner dan vergelijkbare producten. Dit heeft te maken met het feit dat ze ontworpen zijn voor het revolutionaire flowsleeping systeem van FlowSleeping / Hamaso. Hierdoor zijn de 100% latex matrassen goedkoper zijn dan vergelijkbare latex matrassen zonder dat ze minder comfort bieden.  In het verleden werd ook nog een dikte van 10 cm verkocht. Dit matras is niet meer in de collectie.

 

hamaso-matras

 

Prijzen FlowSleeping / Hamaso Matrassen 2021 (voorbeelden 90 x 200, lyocel tijk)

Naam 13cm 16 cm 18cm
FlowSleeping / Hamaso Matras latex 877 995 1123

De matrassen zijn leverbaar op alle gangbare afmetingen. Prijzen op navraag.

 

Handgemaakt van Hollandse bodem

FlowSleeping / Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

Het wordt gemaakt in eigen atelier en met eigen mensen. Een slaapsysteem van eigen bodem dus. Natuurlijk, vertrouwd en handgemaakt. Aan al deze ingrediënten herken je de passie en het meesterschap.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof