Hamaso bedden

Belvedere is de grootste leverancier van Hamaso bedden  in Nederland. Van Oorsprong zijn wij gevestigd in Hilversum en is ons werkgebied het Gooi. Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen. Wij kunnen alles van Hamaso bedden leveren door heel Nederland.

 

Hamaso is ook wel bekend onder de naam Flowsleeping, Flow Form of Interflow.

Flowsleeping Flowbox

Flowsleeping Flowbox

 

Meer informatie over Flowsleeping vindt u hier Flowsleeping

 

Flowsleeping of Hamaso

Flowsleeping was vroeger bekend onder de naam Hamaso. Inmiddels is de naam veranderd in Flowsleeping. De fabrikant en de mensen achter het merk zijn nog steeds dezelfde.

 

Waarom is flowsleeping zo bijzonder

Flowsleeping is het enige slaapsysteem dat zich voortdurend aanpast aan de lichaamsvorm. Bij elke lichaamsverandering opnieuw. Hierdoor kunnen de tussenwervel schijven en de wervelkolom optimaal herstellen tijdens de slaap. Flowsleeping helpt bij het voorkomen van rugklachten, maar geeft ook verlichting wanneer er sprake is van rug- en nekklachten.

 

Flowsleeping heeft 2 systemen

Er bestaan 2 slaapsystemen Interflow (latten) en Flowform (schotels.)  die door de leverancier Hamaso op de markt worden gezet. Belvedere werkt met beide systemen, maar voornamelijk met flowform.

 

Flowsleeping

Flowsleeping

 

Flowsleeping /  Hamaso heeft de volgende voordelen

  • Flowsleeping / Hamaso is het slaapsysteem om klachten aan nek, rug en wervelkolom te verminderen.
  • Flowsleeping / Hamaso heeft een uniek gepatenteerd draagsysteem voor het matras
  • Flowsleeping / Hamaso is het beste inregelbare slaapsysteem dat er bestaat
  • Flowsleeping / Hamaso kent weinig vering

 

Meer informatie over Flowsleeping

Meer informatie vindt u op  www.flowsleeping.nl

 

Hamaso de leverancier.

Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

Flow Sleeping Fineline

Flow Sleeping Fineline

 

Erkend door fysiotherapeuten

Bij de ontwikkeling van het FlowSleeping slaapsysteem hebben zij als slaapspecialist nauw samengewerkt met belangrijke fysiotherapeuten. Oorspronkelijk werden ze vooral bekend in de wereld van de fysiotherapie. Veel fysiotherapeuten waren direct verheugd met de resultaten van ons FlowSysteem. Dat kwam vooral door het effect op de werking en houding van het lichaam. Onze systemen zorgen namelijk voor een verantwoorde drukpuntenverdeling. Ideaal dus om het lichaam weer gezond in balans te krijgen.

Door mensen, voor mensen

Kwaliteit en passie kenmerken hun slaapsystemen. Dat geldt voor de ontwikkeling, de productie én de levering bij de klant. Zo bieden zij iedereen een verantwoorde slaapoplossing.

Meer informatie over bedden en matrassen

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof