Kreamat bedden

Belvedere is de enige leverancier van Kreamat bedden in Hilversum en het Gooi. We hebben de volledige Kreamat collectie in huis en zijn een grote fan van deze Belgische leverancier.

 

Kreamat

Kreamat

 

Puur Belgisch

Kreamat maakt al meer dan 30 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoeftevan de klanten.

 

Kreamat bed

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm. Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

 

Meer informatie over Kreamat vindt u op Kreamat

 

Collecties

Er zijn verschillende modellen.

 • Pan
 • Sparta
 • Argos
 • Lyfos
 • Molto
 • À la Carte

 

Sparta

Kreamat zet met de collectie Sparta het slaapcomfort in een ruimer kader. Van het bed naar het leven in de 24-uurs slaapkamer. Dit interieurconcept, ontworpen door Studio Segers, vertrekt van de elementaire randvoorwaarden. Geen overdaad aan luxe, wel praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur.

Zacht gestoffeerde hoofdeinden in twee hoogtes en verschillende breedtes kunnen tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden. Achter de hoofd- einden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren houtfineer.

 

Sparta Kreamat

Sparta Kreamat

 

Argos

Slaapbeleving op een voetstuk,  dat biedt Argos met deze oversized boxspring in een fris en tijdloos design. Laag en minimalistisch van vorm, hoog in kwaliteit en maximaal in comfort. Het gestoffeerde hoofdeinde is in harmonie met de gestoffeerde, vrijliggende boxspring.

 

Argos Kreamat

Argos Kreamat

 

Lyfos

In een sensuele schelp van comfort en functionaliteit. Het hoofdeinde is niet enkel uniek intiem vormgegeven, het leunt ook lichtjes naar achter, zodat rechtop zitten in je Lyfos-bed een genot is.

Omsloten door bed en hoofdeinde passen twee nachtkastjes in naturel eikfineer perfect in het plaatje. De nachtkastjes vormen zo een natuurlijk en organisch geheel met het bed. Ze zijn uitgerust met twee lades.

 

 

Lyfos Kreamat

Lyfos Kreamat

 

Molto

Sta versteld van de ultieme symbiose van techniek en design in dienst van optimaal comfort. Verstel je multifunctionele Molto zelf naar je eigen slaap-of relaxwensen en geniet van dit vernieuwende concept van flexibiliteit.

 

 

Molto kreamat

Molto Kreamat

 

Slapen à la Carte

Kreamat creëerde de ‘Slapen à la Carte’ boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding.De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring is een uniek bedsysteem waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone. Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

 

A la carte Kreamat

A la carte Kreamat

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof

.