Kuperus bedden

Belvedere is de leverancier van Kuperus bedden en matrassen in Hilversum en omstreken. Wij hebben een mooie showroompresentatie. En leveren alle bedden en matrassen van Kuperus door heel Nederland.

 

Kuperus Alexia boxspring

Kuperus Alexia boxspring

 

Meer informatie over Kuperus vindt u op : Kuperus

 

Sinds 1905 gevestigd ​in Almelo

Handgemaakte bedden

​In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

Nederlandse Fabrikant

​De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is.

Kuperus boxspring Malmo

Kuperus boxspring Malmo

 

Vakmanschap

​Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Het vak leer je “on the job” met een passie voor het maken van goede en mooie bedden.

Maatwerk

​Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver.

 

Beste materialen

​Kuperus werkt uitsluitend met de allerbeste materialen. Met zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers werkt Kuperus al vele decennia lang samen. Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door de vakmensen van Kuperus verwerkt.

 

Kuperus boxspring Marie Tudor

Kuperus boxspring Marie Tudor

 

Luxe boxsprings van natuurlijke materialen

 • Boxspring Alexia
 • Boxspring Ariane
 • Boxspring Malmö
 • Boxspring Oslo
 • Boxspring Falun
 • Boxspring Sont

Een Kuperus b​oxspring is gemaakt van ​een massief grenen onderstel met daarop Bonell veren.

Tijdens de opbouw krijgt een Kuperus luxe bed op iedere afdeling een stukje karakter mee. Maar bij de stoffering krijgt het zijn gezicht. Met grote zorg wordt uw Kuperus bed afgewerkt. Een Kuperus kan gestoffeerd worden met een stofsoort of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. Maar ook voor uw eigen ideeën staan we open. Stofferen in door u zelf aangeleverde stof is uiteraard mogelijk.  Zo past uw Kuperus bed altijd in uw interieur en wordt het een nog persoonlijker slaapsysteem.

 

Elektrische boxsprings

​Alle luxe bedden van Kuperus, uitgezonderd model ALEXIA en de SONT, zijn leverbaar in een ele​ctrisch verstelbare uitvoering voor optimale ontspanning en gebruiksgemak.

 

Falun : De boxspring Elektrisch FALUN is een 2-motorige verstelbare plint-boxspring.

 

Vip 2 : Als u kiest voor de VIP2 uitvoering met een dubbele motor zijn het rugdeel en beendeel onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Het beendeel is voorzien van een automatische knieknik die zorgt voor een prettige ondersteuning.

 

Vip 4 : Naast de VIP2 uitvoering is er ook een luxe VIP4 met als extra een neksteun en verstelbaar onderbeen deel. Uw verstelbaar bed is in dat geval voorzien van 4 onafhankelijke motoren voor rug deel, nek steun, bovenbeendeel en onderbeen deel.

 

Kuperus elektrische boxspring

Kuperus elektrische boxspring

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u diverse topmerken langs komen. Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Voordelen Belvedere villa – inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

 

Ergonomische boxspring

Electrisch instelbare boxspring Shape.

Shape : ​​​het Shape ergonomisch slaapsysteem bestaat uit een electrisch verstelbare boxspring en hierbij behorend speciaal ontwikkeld matras. De boxspring is bij de schouder- en de heupzone in hoogte instelbaar. Met draadloze afstandsbediening kunt u de schouder- en de heupzone in hoogte verstellen. Deze boxspring is ​ontwikkeld voor mensen die gevoelig zijn voor drukpunten of die bijzondere lichaamsvormen hebben.

Het Shape slaapsysteem is alleen leverbaar in een vlakke uitvoering.

 

Kuperus Boxspring Shape

Kuperus Boxspring Shape

 

Boxspring bedden Marie

 • Marie Claire vlak : ​Een hoogwaardig uitgevoerde standaard vaste boxspring, met een keuze mogelijkheid uit vele prachtige meubelstoffen.
 • Marie Claire Ensemble : Bij de Marie Claire Ensemble boxspring wordt één boxspringhoes over 2 losse boxsprings aangebracht. Hierdoor heeft dit bed een rustige en evenwichtige uitstraling zonder middennaad. De Marie Claire Ensemble is daardoor alleen leverbaar in een vaste uitvoering
 • Marie Tudor : Een hoge boxspring met een eigentijdse uitstraling. De Marie Tudor is leverbaar in een verstelbare 2-motorige verstelbare plint-boxspring.

   

 • Marie Antoinette : Een hoge boxspring met een traditionele uitstraling. De Marie Antoinette is leverbaar in vaste en verstelbare 2-motorige verstelbare plint-boxspring.

 

Kuperus Boxspring Marie Claire Ensemble

Kuperus Boxspring Marie Claire Ensemble

 

Ventilerende slanke boxspring

Elegant, sterk en uitmuntende ventilatie

De Kuperus Ventair boxspring heeft als basis het Quality Steel (QS) slaapsysteem verpakt in een fraai ogende, slanke en zwevende boxspring. Door de toepassing van een 5 cm hoge pocketvering interieur en het gebruik van natuurlijke en drukverdelende materialen, zoals bijvoorbeeld kokos, ​heeft deze Ventair box ​uitstekende ventilerende eigenschappen. De Ventair box is door de combinatie van de pocketveren en het QS slaapsysteem een zeer geschikte drager voor elk type matras.Dit slaapsysteem is zowel in een vlakke als in een verstelbare (2-motorig) uitvoering leverbaar.
De verstelbare slaapsystemen zijn uitgevoerd met zware stalen scharnieren met een messing bus.
​​Met de draadloze RF afstandsbediening verstelt u het rug- en beengedeelte.

 

Kuperus VentairBox

Kuperus VentairBox

 

Rond bed van Kuperus

Kuperus heeft een rond model in de collectie. Het ronde model heeft een diameter van 225 cm. Het ronde bed van Kuperus is 100% van natuurlijke materialen samengesteld van de hoogste kwaliteit. Het bed kan in verschillende kleuren leer of stof worden uitgevoerd, met of zonder hoofdbord. Ook heeft Kuperus speciale beddengoed en beddenlinnen in de collectie voor de ronde bedden. Een rond bed is een speciaal element in uw slaapkamer en geeft de ruimte een bijzonder effect.

 

Kuperus boxspring Malmo Rond

Kuperus boxspring Malmo Rond

Stalen bedden

Kwaliteit, duurzaamheid en op maat gemaakt. De stalen bedden van Kuperus worden vervaardigd uit hoogwaardig staal met een verhoogde treksterkte. Alle stalen bedden van Kuperus worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Alle spiraalbodems van Kuperus hebben een stalen netwerk dat met speciaal ontwikkelde machines wordt vervaardigd uit extra versterkt staaldraad. Het netwerk heeft een hoge dichtheid en wordt ingespannen onder zeer hoge spanning. Hierdoor zijn de spiraalbodems van Kuperus stabiel, solide, robuust en ook zeer geschikt voor mensen met een hoger lichaamsgewicht.

De ruimtebesparende oplossingen van Kuperus zijn uiteraard van een solide en duurzame kwaliteit. De vouwbedden en kantelbedden en het etagebed zijn natuurlijk allemaal voorzien van de originele oersterke robuuste Kuperus spiraal

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Kuperus Marie boxspring

Kuperus Marie boxspring

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof