Flowsleeping matrassen

Belvedere is de grootste  leverancier van Flowsleeping matrassen en bedden van Nederland en is gevestigd in Hilversum (het Gooi).  Flowsleeping is ooit begonnen als Hamaso, Interflow en Flow Form en sinds 2004 verder gegaan als Flowsleeping. Deze namen worden in de praktijk nog door elkaar gebruikt.

 

Flowsleeping 100 % natuurlatex

Flowsleeping 100 % natuurlatex

 

Matrassen

Om soepel te bewegen heeft het matras bewust geen zones nodig. Zo beweegt het matras volledig met jou en het slaapsysteem mee. Onze basisuitrusting is namelijk het FlowSysteem. Daarbij stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van de matras. En dus kiezen we uitsluitend natuurlijke materialen.

100% Natuurlijk matras

De matrassen bestaan in de kern uit 100% natuurlatex. Een natuur latex matras wordt gemaakt van rubber. Dat rubber is afkomstig van de rubberboom ‘Hevea brasiliensis’. De benaming ‘100% natuurlatex’ geldt enkel bij een matras dat uit minstens 40% natuurlijk aandeel bestaat. Vraag bij de aanschaf van een natuur matras daarom altijd naar het aandeel natuurlijk product. Vergis je niet. ‘100% latex’ betekent immers altijd dat er uitsluitend synthetisch rubber gebruikt is. Let dus op de benaming ‘natuur’.Onze matrassen bestaan uit minimaal 85% natuurlatex. Slechts maximaal 15% bestaat uit synthetische latex. Zo elimineren we de verschillen in hardheid, die het gevolg zijn van een hoger percentage natuurlatex. Daarbij behoudt de matras wel 100% van zijn natuurlijke eigenschappen.

 

100% natuurlatex

100% natuurlatex

 

 

Goed voor mens & milieu

Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, werken zij niet met vulstoffen. Hoe hoger het aandeel natuurlatex, hoe duurzamer het product. Dat herken je ook aan de prijs. En dus investeer je in een natuurproduct dat schoon en antibacterieel is. Ook investeer je hiermee in een aanzienlijk langere levensduur. Concluderend loont zo’n investering voor mens, milieu en portemonnee. In tegenstelling tot de productie van traditionele matrassen worden de matrassen vele malen milieuvriendelijker geproduceerd. De productie van koudschuim of synthetische latex vraagt daarentegen een veelvoud aan energie.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

 

FlowSleeping- goede nachtrust

FlowSleeping- goede nachtrust

 

Een verademend matras

Een natuurlatex matras past naadloos bij Flowsleeping gedachtegoed. Dit matras past zich aan en beweegt mee. Synthetische producten daarentegen zijn daartoe niet in staat. Ook de celstructuur van een natuurlatex matras komt een evenwichtige en aangename natuurlijke slaapomgeving ten goede. De matras ademt dankzij de open poriën. Zo garanderen ze een verantwoord bedklimaat.

Kenmerken 

Natuurlijk matras

 • naadloze aanpassing en ondersteuning
 • natuurlijke ventilatie
 • hoge isolatiewaarde
 • antibacterieel
 • langere levensduur

 

Flowsleeping 100 % natuurlatex

Matras met Tencel hoes

De natuurlatex matrassen hebben een hoes van Tencel. Dit natuurlijke materiaal is sterker en zachter dan katoen. Tencel wordt vervaardigd uit puur natuurlijke houtcellulose. Dit materiaal is afkomstig van Europese en Latijns-Amerikaanse bossen. Dankzij het duurzaam PEFC-certificaat voor herbebossing is Tencel milieuverantwoord. De natuurlijke vochtopname is bij de matrashoezen daarom hoger in vergelijking met katoen. De hoezen van de matrassen zijn gebreid. Dat past bij het soepele en rekbare karakter van natuurlatex. Ook zijn ze afritsbaar en wasbaar.

Matras hoezen

Beschikbaar in 2 varianten

 • 100% Tencel;
 • Tencel gevuld met een combinatie van wol en katoengaren

 

Tencel hoes

Tencel hoes

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

Tencel Wol hoes

Tencel Wol hoes

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof