Kuperus matrassen

Belvedere is de leverancier van Kuperus matrassen en bedden in Hilversum en omstreken. Wij hebben een mooie showroompresentatie. En leveren alle bedden en matrassen van Kuperus door heel Nederland.

 

Kuperus Marie boxspring

Kuperus Marie boxspring

 

Meer informatie over Kuperus vindt u op : Kuperus

 

Sinds 1905 gevestigd ​in Almelo

Handgemaakte bedden

​In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

Duurzame materialen

Naast het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen verwerken wij grondstoffen die gerecycled kunnen worden, denk hierbij aan het metaal van onze pocketveren.

 

Kuperus-Alexia_

Kuperus-Alexia_

 

Nederlandse Fabrikant

​De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is.

Vakmanschap

​Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Het vak leer je “on the job” met een passie voor het maken van goede en mooie bedden.

Kuperus Ventairbox

Kuperus Ventairbox

 

Maatwerk

​Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver.

 

Beste materialen

​Kuperus werkt uitsluitend met de allerbeste materialen. Met zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers werkt Kuperus al vele decennia lang samen. Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door de vakmensen van Kuperus verwerkt.

 

Matras Ligne d’Or

​​De in Nederland met de hand gemaakte Ligne d’Or matras is een hoogwaardige en ­duur­zame matras. Het hart van de matras bestaat uit een 18 cm hoge 5 zone pocketvering kern. Dit geeft de Ligne d’Or matras van Kuperus een solide en stabiel slaapcomfort. De matras zit in een luxe damast hoes.

Maak het matras op maat met keuze uit 3 verschillende slaapcomfort. Met een keuze uit drie verschillende unieke comfort afdeklagen en 2 hardheden van de ­pocketveer, beschikt u over een matras afgestemd op uw persoonlijke comfortwens.

  • Matras Fitou met een Coolatex FloFom afdeklaag : ​Flofom is een ingenieuze hybride van traagschuim en dynamisch polyurethaan schuim. Het materiaal is luchtdoorlatend, zacht, soepel en voert gemakkelijk warmte af. Flofom heeft zowel medium release als medium recovery eigenschappe
  • Matras Pinot met een soepele ​Talalay latex afdeklaag : Talalay latex wordt gemaakt volgens het zogenaamde ​Talalay proces, een zeer ​temperatuur gereguleerd proces voor de vervaardiging van hoogwaardige latex. Het vulkanisatie proces resulteert in zeer homogene latex structuur met grote trekkracht en duurzaamheid. Deze latex heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is ­soepel en zacht.
  • Matras Malbec met een optimaal ventilerende afdeklaag van gelatexeerd paardenhaar : Dit is een zeer sterk, extreem goed ventilerend materiaal​. Bij uitstek geschikt voor mensen die een stevige matras willen.​

 

Kuperus matras Ligne d'or

Kuperus matras Ligne d’or

 

Matras LaVie handgemaakt

De handgemaakte L​aVie matras van Kuperus blinkt uit in ligcomfort door de combinatie van drie bijzondere materialen:

  • 1​2,5 cm multi-pocketveer
  • 100 % natuurlatex
  • zeer elastische gebreide matrasstof

De L​aVie matras heeft een unieke kern van 1​2,5 cm hoge multi-pocketveren. Door de hoge veerbezetting volgt de matras perfect de contouren van uw lichaam. De kern heeft vijf zones. De zachtere zones bij schouder en heup in combinatie met de iets stevigere zone bij de onderrug geven het lichaam een uitstekende ondersteuning.

De multi-pocketveren zijn aan beide zijden afgedekt met een hoogwaardige 100 % natuurlijke latex. De latex is voorzien van vele honderden luchtkanalen, waardoor een goede ventilatie gewaarborgd is. Deze comfortlaag geeft u het luxe gevoel
De matrashoes is gemaakt van een zeer elastische, gebreide luxe matrasstof en is gevuld met wol. De handgetufte en blind genopte matras voelt stabiel aan.
Kuperus

Kuperus

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Matras Liszt

De handgemaakte Liszt matras van Kuperus blinkt uit in ligcomfort door de combinatie van drie bijzondere materialen:

  • 18 cm multi-pocketveer
  • 100 % natuurlatex
  • zeer elastische gebreide matrasstof

De Liszt matras heeft een unieke kern van 18 cm hoge multi-pocketveren. Door de hoge veerbezetting volgt de matras perfect de contouren van uw lichaam. De kern heeft vijf zones. De zachtere zones bij schouder en heup in combinatie met de iets stevigere zone bij de onderrug geven het lichaam een uitstekende ondersteuning.

De multi-pocketveren zijn aan beide zijden afgedekt met een hoogwaardige 100 % natuurlijke latex. De latex is voorzien van vele honderden luchtkanalen, waardoor een goede ventilatie gewaarborgd is. Deze comfortlaag geeft u het luxe gevoel.

De matrashoes is gemaakt van een zeer elastische, gebreide luxe matrasstof en is gevuld met wol. De handgetufte en blind genopte matras voelt stabiel aan.

 

Kuperus Matras Liszt

Kuperus Matras Liszt

 

Long Lasting Spring Technology matras

Indien u uw natuurlijk slaapsysteem liever hebt uitgevoerd met alleen een matras en zonder topmatras dan heeft Kuperus de LLST matras voor u. Perfecte afstemming tussen comfort, ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

​Long Lasting Spring technology (LLST) matrassen staan voor handgemaakt comfort, perfecte ondersteuning en drukverdeling, uitmuntende ventilatie en duurzaamheid. Een traditioneel handgemaakte luxueuze matras van natuurlijke materialen. De matras heeft een 100% veerbezetting.

De 2 lagen XS pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam. Elke laag ondersteunt net iets meer zonder dat dit voor ongewenste drukpunten zorgt waardoor u een perfecte slaapcomfort zal ervaren.

​De onderste laag in zones verdeelde pocketveren geeft de juiste opwaartse ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dit nodig heeft. De LLST matrassen hebben maar liefst 1.200 ondersteuningspunten die zich individueel aanpassen aan de vorm en de gewichtsverdeling van het lichaam om u een persoonlijk slaapcomfort te bieden.

De matrassen zijn uitsteken ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, viscose, kokos en katoen.

 

Kuperus matras Technology

Kuperus matras Technology

 

Matras Shape

Zonering, luxe Talalay natuurlatex, multi-pocketvering. Ergonomisch matras

De Shape matras combineert de luxe van twee werelden. Het lichaam wordt gedragen door een ­unieke laag van 100% natuurlijke Talalay latex van maar liefst 10 cm hoog. Deze laag vormt ­eigenlijk al een matras op zichzelf. De Talalay latex wordt ondersteund door 12 cm hoge multi-­pocketveren.  De Shape matras is niet keerbaar. De laag onder de pocketveren bestaat uit ­gelatexeerde kokos.  Er zijn 2 comfortklassen leverbaar. In comfortklasse 3 wordt een latex met hogere densiteit toegepast dan in comfortkasse 2.

​De kern van pocketveren bestaat uit 5 zones, ­terwijl de 10 cm hoge latex laag uit 3 zones bestaat. Deze unieke combinatie geeft de mogelijkheid om waar nodig in de matras te liggen en gelijktijdig de opwaartse ­ondersteuning te krijgen.

​De matrashoes bestaat uit 3 materialen. Een bovenblad van elastische gebreide satin stretch matrasstof. De border bestaat uit 100 % viscose damast, terwijl het onderblad is gemaakt van een ventilerend ­afstandsbreisel.

​Door de open celstructuur spreken de ventilerende en ­verkoelende eigenschappen van Coolatex voor zich. Alle andere lagen in de ­matras zijn voorzien van verticale en horizontale kanalen waardoor lucht kan circuleren en warmte en vocht kan worden afgevoerd.

 

Kuperus Matras Tijk

Kuperus Matras Tijk

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof