Simmons topmatrassen

Belvedere is de grootste leverancier in Nederland van de Simmons topmatrassen. Wij hebben de Beautyrest Silver en gold evenals de Beautyrest Black op onze showroom liggen. Wij kunnen alle matrassen van Simmons voor de Europese markt gemaakt leveren.

simmons.beautyrest

simmons.beautyrest

 

Voor meer informatie ga naar Simmons

 

Simmons

simmons bestaat sinds 1900. Simmons maakt matrassen en topmatrassen die zorgen voor een betere nachtrust. Simmons is een innovatief bedrijf en  loopt steeds voorop met matrastechnologieën.  Tegelijkertijd is er een echte simmons signatuur. Simmons maakt kwalitatief zeer goede en stabiele matrassen. Het comfort varieert van stevig tot zeer comfortabel.  De stevige matrassen  worden vaak gecombineerde met een topmatras dat zeer lang mee kan. Het topmatras geeft de benodigde comfort. Het matras zorgt voor een stevige ondersteuning.  Informatie over simmons matrassen.

 

Simmons Matelas Taj Mahal

Simmons Matras Taj Mahal

 

Simmons topmatrassen worden in licentie gemaakt in Frankrijk

Simmons weet hoe belangrijk een matras is voor een goede nachtrust. Het merk gebruikt daarom zijn deskundigheid voor de ontwikkeling van de modernste technologieën en past de beste materialen toe.

Alle matrassen worden volledig in Frankrijk gemaakt. De modellen zijn met de hand bewerkt en met zorg samengesteld in onze Franse fabrieken.

 

Het geheim van het Simmons-comfort: pocketveren

De nieuwe, door Simmons gepatenteerde technologie is het geheim van de uitzonderlijk comfortabele bedden. Elke springveer wordt apart in een niet-geweven zakje verpakt, dat is gemaakt van een hypoallergeen, ventilerend, bacteriedodend en sterk materiaal. De pocketveren, die ultrasoon zijn gelast, zijn aan de zijkanten en niet aan het oppervlak met elkaar verbonden. Ze bieden een perfecte ondersteuning in alle posities bij het slapen zodat u kan genieten van een heerlijke nachtrust. De slaapkwaliteit verbeteren en welzijn en comfort bieden, dat is wat Simmons al 90 jaar bezighoudt.

 

Simmons

Simmons Hoofdbord

 

Topmatras Simmons

Als u op uw rug of zij slaapt en afhankelijk van uw slaapgewoontes zal het gebruik van een topmatras uw bed nog comfortabeler maken. Dankzij het gebruik van een topmatras kunt u een nog comfortabelere houding vinden die goed past bij de kromming van uw lichaam. Deze laag zorgt dat uw bed nog zachter wordt en verwijdert de drukzones. De toplaag verlaagt het aantal niet-comfortabele posities en voorkomt zo dat u u vaak moet omdraaien omdat u niet lekker ligt. U heeft de hele nacht een goede lighouding.

 

Afmetingen

Voor elke collectie is een topmatras met het dezelfde beddentijk beschikbaar. De Simmons-topmatrassen zijn beschikbaar in de afmetingen 90×190 cm en 200×200 cm.

 

Topmatras Beautyrest Sensory

Het topmatras Beautyrest Sensory bestaat uit een wattenvulling van hoogstaande technologische kwaliteit die het slapen vergemakkelijkt en uw gevoel van welzijn verhoogt.  Uw lichaam wordt met zachtheid omhuld en uw spieren kunnen zich voor een herstellende nacht heerlijk ontspannen.

 

Simmons Topmatras

Simmons Topmatras

 

Topmatras Beautyrest Black

Het topmatras Beautyrest Black bestaat uit een wattenvulling van hoogstaande technologische kwaliteit die het slapen vergemakkelijkt en uw gevoel van welzijn verhoogt.  Uw lichaam wordt met zachtheid omhuld en uw spieren kunnen zich voor een herstellende nacht heerlijk ontspannen.

 

Simmons Topmatras

Simmons Topmatras

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Simmons atlantide

Simmons atlantide

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof