Sleepeezee topmatrassen

Belvedere villa-inrichting is de dealer van Sleepeezee topmatrassen in het Gooi en Hilversum. Belvedere levert deze fantastische matrassen door heel Nederland

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Voor meer informatie over Sleepeezee ga naar Sleepeezee

 

Sleepeezee

Sinds het begin van de 20e eeuw maakt Sleepeezee luxe bedden en matrassen en is uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende bedden en matrassen fabrikanten ter wereld. De producten worden gemaakt in een fabriek in Rochester.

Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, wat een complete geruststelling biedt voor elke klant die een hoogwaardige kwaliteit wil.

In Engeland is Sleepeezee hofleverancier en voert het Quest Certificaat. Een certificaat dat er op toeziet dat Ambachtelijkheid de boventoon voert bij het maken van de matrassen en de bedden.

sleepeezee-perfectly-british-regent-2600-pocket-mattress-roomshot

sleepeezee-perfectly-british-regent-2600-pocket-mattress-roomshot

 

Het maken van de perfecte nachtrust sinds 1924

Als een van de meest gewaardeerde beddenmerken in het Verenigd Koninkrijk, kunt u erop vertrouwen dat een Sleepeezee bed meer is dan alleen een bed. Het is een serene nachtrust gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Wakker worden,  opgefrist en klaar voor de dag. En als je weer gaat slapen,  slaapt je op

een erfenis van meer dan 90 jaar ervaring.

Ontdek ons assortiment matrassen, boxsprings en hoofdeinden gemaakt met unieke combinaties van hoogwaardige materialen, luxe ontwerpen en traditionele technieken.

 

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Hand tuften

Tuften is het proces waarbij knopen van de ene kant van de matras naar de andere kant worden gestoken. Hierdoor kunnen onze vakmensen verschillende niveaus van stevigheid voor onze matrassen creëren en worden alle genereuze vullingen binnen de matras op hun plaats gehouden.

 

Niet draaien & keren

Niet-draaiende matrassen zijn speciaal ontworpen, zodat ze niet hoeven te worden omgedraaid en alleen met de seizoenen van hoofd naar voeteinde gekeerd worden. Een draaibare matras is gebouwd met een slaapoppervlak aan beide kanten van de matras, dus u moet met de seizoenen omkeren

 

Sleepeezee-beautyrest boutique

Sleepeezee-beautyrest boutique

Balmoral + topper

De Balmoral  combineert 4000 individuele Softech pocketveren en dubbel geplaatste pocketveren met een 100% natuurlijke vulling van paardenhaar en British wol samen met luxueus kasjmier, mohair en zijde welke helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en geeft perfecte ondersteuning en comfort zonder concessies te doen.

  • De matras is hand gemaakt voorzien van een vaste genopte topper.

  • De topper is voorzien van mini pockets en natuurlijke materialen

 

Sleepeezee Balmoral topmatras

Sleepeezee Balmoral topmatras

 

Windsor + topper

De Windsor  combineert 5000 individuele Softech pocketveren en dubbel geplaatste pocketveren met een 100% natuurlijke vulling waaronder Talalay latex, paardenhaar en British wol gemengd met mohair, samen met luxueus kasjmier en zijde. Deze materialen samen met het eco-vriendelijke Tencel, wat een natuurlijke, ademende en vocht-regulerende vezel is, helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en zorgen voor  de perfecte ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

  • De matras is hand gemaakt voorzien van een vaste genopte topper.

  • De topper is voorzien van mini pockets en natuurlijke materialen.

 

Sleepeezee Pure Windsor topmatras

Sleepeezee Pure Windsor topmatras

Duurzaamheid

Streven naar kwaliteit is een grote waarde voor de klanten, waarbij duurzaamheid voorop staat bij Sleepeezee. Deze benadering bepaalt dat alle leveranciers FSC-gecertificeerd moeten zijn, zodat het aangekochte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ze gebruiken ook een breed scala aan natuurlijke en duurzame materialen in onze bedden, waaronder Britse wol, zijde, kasjmier en paardenhaar. Ze zijn actieve voorstanders van Princes Charles ‘Campaign For Wool, dat Britse schapenboeren ondersteunt en de voordelen van wol promoot.

Ze zijn vastbesloten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en om milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit te gebruiken en hebben een Carbon Neutral-status verkregen. Tevens zijn ze ook lid van het Furniture Industry Sustainability Programme, dat duurzame uitmuntendheid in milieu- en maatschappelijk verantwoord ondernemen laat zien.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Sleepeezee Pure Emporer 4000

Sleepeezee Pure Emporer 4000

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Royal Warrant

Een Royal Warrant of Appointment is een erkenning voor degenen die goederen of diensten hebben geleverd aan de huishoudens van HM The Queen, HRH The Duke of Edinburgh of HRH The Prince of Wales voor ten minste vijf jaar. De Royal Warrant is het document dat het bedrijf benoemt in zijn handelscapaciteit en wordt toegekend aan een persoon met de naam, de Grantee. De Warrant verleent de Grantee toestemming en verantwoordelijkheid voor het voeren van de Royal Arms in overeenkomst met het bedrijf.

Ze zijn er trots op om onze inspanningen te bundelen met The Queen Elizabeth Scholarship Trust (QEST), die het Britse ambachtelijk vakmanschap steunt. Alle vakmensen leiden jonge mensen op zodat het ambachtelijk handwerk en de kennis hiervan blijft bestaan. Ons QEST-assortiment is gemaakt met de meest luxueuze materialen die mogelijk zijn.

Een exclusieve serie boxsprings, handgemaakt door onze toevertrouwde en ervaren QEST medewerkers. Gemaakt met een luxueus pakket aan natuurlijke vullingen en met rand tot rand ondersteuning. Excellente ondersteuning door Britse ambacht.

Sleepeezee Blenheim

Sleepeezee Blenheim

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof