Treca de Paris matrassen

Belvedere Villa-inrichting is de grootste Treca de Paris matrassen dealer van het Gooi en levert deze fantastische bedden door heel Nederland.

Treca de Paris  staat voor  zeer luxe slaapcomfort  voorzien van een franse elegantie.  De bedden en matrassen staan garant voor een een zeer comfortabele en goede nachtrust.

 

Treca de paris - matras-paris-budapest.

Treca de paris – matras-paris-budapest.

Voor meer informatie over Treca de Paris ga naar Treca de Paris

Treca de Paris Matrassen

Treca maakt ambachtelijke zeer fraai afgewerkte matrassen. De matrassen kenmerken zich door hun stevige ondersteuning en stabiele ligging. Zoekt u naar een stabiel matras met een goede ondersteuning dan is Treca de Paris de beste keuze.

Tréca-matrassen nodigen u uit om kennis te maken met de wereld van de “mooie slaap” dankzij het zorgvuldige werk van onze Franse meester-ambachtslieden en het gebruik van edele materialen zoals koninklijke alpaca, Merinowol uit Arles of zelfs baby Camel. Meer dan een moment van rust, een pauze tussen twee drukke dagen, nodigt de Tréca-slaap u uit om te ontsnappen, om te reizen… Tréca, de Franse manier van slapen.

 

Treca de paris matras

Treca de paris matras

 

 

Ligcomfort Treca de Paris

Treca de Paris matrassen kenmerken zich door een stabiel slaapcomfort. U ligt rustig en kunt eenvoudig in bed draaien. De matrassen ondersteunen het hele lichaam gelijkmatig en precies. Hierdoor komt u tot rust en staat u uitgerust weer op.

De matrassen ventileren uitsteken en voelen koel aan

 

Savoir faire

Treca is een ambachtelijk bedrijf. Alle producten worden gemaakt in de eigen ateliers, onder een zeer strenge supervisie. Door de combinatie van ambachtelijke know how en de samenwerking met de beste ontwerpers zijn de producten van Treca ongeëvenaard. Het motto luidt: De details maken het verschil

 

Treca de Paris Platinum initial premier matras

Treca de Paris Platinum initial premier matras

 

Couture collectie

De Couture-collectie is de wereld waarin al uw dromen uitkomen: matrassen met een verfijnde afwerking, op traditionele wijze met de hand gecapitonneerd, gemaakt met 100% natuurlijke materialen en veren in katoenen pockets. Iedere nachtrust is uniek en verdient het beste, daarom laten wij niets aan het toeval over.

 

Paris collectie

Verfijning en luxe zijn de sleutelwoorden van de Paris-collectie. Deze modellen hebben integrale verticale capitonnering en zijn volledig met de hand gemaakt om de kwaliteit van de materialen en uw comfort te behouden. Ze kenmerken zich door een fijne afwerking. U kunt het comfort van uw bed aanpassen door een bodem en topper passend bij uw matras te kiezen.

Treca de Paris matras-eloge

Treca de Paris matras-eloge

 

 

Platinum collectie

Het belangrijkste kenmerk van deze lijn zijn de meerdere opeengeplaatste pocketveren gecombineerd met een overvloedige matrasvulling bestaande uit natuurlijke materialen van goede kwaliteit, met een prachtige afwerking. De Platinum-collectie heeft verschillende voordelen die u een gepersonaliseerd comfort bieden. Geniet van het moment waarop u in slaap valt op een combinatie van een Platinum-matras, -bodem en -topper.

 

Impérial collectie

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

 

treca_paris_carat_brut_boxspring_1

treca_paris_carat_brut_boxspring_1

 

L’Air du Temps collectie

Tréca, onmiskenbaar comfort sinds meer dan 80 jaar

Het Parijse merk Tréca heeft in de loop der jaren en op basis van zijn ervaring matrassencollecties ontwikkeld, die met de hand zijn gemaakt op basis van edele materialen. Het gamma T by Tréca biedt u een onbetwistbare comfortkwaliteit en een ideale morfologische aanpassing.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen onder andere Treca de Paris. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties! Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor vragen.

 

 

treca-de-paris-monte-carlo

treca-de-paris-monte-carlo

 

Afmeting Treca de Paris matrassen en bedden

Treca bedden en matrassen worden tailermade gemaakt op exact de door u gewenste maat. U kunt dus ook de Amerikaanse of Engelse maten bestellen. Wilt u bed 220 lang en 100 cm breed. 205 lang en 185 breed. Alles kan.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

treca_victoire_boxspring

treca_victoire_boxspring

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft daarom in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Voor bewoners van Laren, Hilversum, Huizen en Blaricum zijn wij nu de aangewezen winkel. Voor al uw Treca de Paris vragen, serviceverzoeken en aankopen kunt u bij ons terecht.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof