Natuurlijk slapen

Van oudsher zijn wij specialist op het gebied van natuurlijke slapen. Natuurlijk slapen staat voor slapen op  ambachtelijke gemaakte matrassen die volledig gemaakt zijn van natuurlijke materialen.  De matrassen zijn luchtig,  duurzaam en verkoelend.

 

Kuperus ventilerende boxsping

 

Wol, paardenhaar en katoen

Veel gebruikte materialen zijn: wol, paardenhaar en katoen,  synthetische materialen als schuimen en lijmen worden niet toegepast. Zo wordt er bijgedragen aan een duurzaam en ecologisch verantwoord design.

 

Loof basketbed

Loof basketbed

 

Natuurlijk slapen

Slapen is een belangrijk element in ons leven. Echter slaapt de meerderheid nog op een matras van synthetische materialen zoals ; koud-, traagschuim, polyether en synthetische latex. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Natuurlijk slapen wordt zonder chemische processen of schadelijke stoffen gemaakt, het is 100% puur natuur. Natuurlijk slapen is gezond slapen !!

1/3 deel van ons leven brengen wij door in ons bed, het is dus belangrijk dat u gezond slaapt want een goede nachtrust is goed voor onze gezondheid.

Natuurlijke materialen  zijn veilig, gezond en u profiteert optimaal van alle voordelen die natuurlijke materialen te bieden hebben. Het is niet voor niets dat producten als scheerwol en paardenhaar al eeuwen in gebruik zijn om aangenaam te slapen.

 

greensleep_bed

greensleep_bed

 

Voordelen Belvedere

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel  gezond.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Greensleep matras

Greensleep matras

 

Matrassen gemaakt van natuurlijke producten passen zich aan

Natuurlijke materialen passen zich aan aan de persoon(relevant zijn lichaamsbouw, slaaphouding, en gewicht). Hierdoor ontstaat een preciese pasvor, waardoor U beter kunt ontspannen in bed.

Dit brengt ook mee dat uw lichaam altijd een afdruk vormt in het matras. Dit is dus een onderdeel van een natuurlijk proces.

 

Kuperus

Kuperus

 

Onze merken

Onze merken zijn te verdelen in twee categorieën:

 1. Producten van haar zoals wol, paardenhaar, mohair ect. : Vispring & Kuperussleepeezee
 2. Natuur latex : Greensleep & Flowsleeping, Kreamat,

 

 

Voordelen van Natuurlijk slapen

 • Dit soort matrassen ventileren optimaal en voelen koel aan
 • Er komen geen chemische stoffen vrij. (vooral verlijming  kan een probleem opleveren).
 • Deze matrassen komen op een ambachtelijke wijze tot stand.
 • Het is volledig recyclebaar

 

Vi-spring natuurlijke matrassen

Vi-spring gebruikt uitsluitend de beste natuurlijke vezels. Echte Shetland wol, vlas, mohair, kashmir, zijde en paardenhaar uit Zuid Amerika deze materialen worden met de hand gesorteerd en op de veren aangebracht. Alles wordt op een natuurlijke manier gemaakt, waardoor het slaapcomfort verbeterd

 

vi-spring atlas

 

Waarom een Vi-spring

 • Geheel met de hand gemaakt in Plymouth in Engeland
 • Alleen gebruik van de beste natuurlijke materialen als wol, paardenhaar, mohair, zijde,katoen,  etc
 • Geen enkele verlijming toegepast
 • Levenslange garantie op de veren
 • Levertermijn van ongeveer 4 weken.
 • Omruilgarantie van 3 maanden naar de juiste hardheid
 • Handgrepen aan alle zijden.
 • Bolted through hoofdborden, daardoor ook standalone te plaatsen.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Kuperus natuurlijke matrassen

Kuperus is een 100% Nederlands bedrijf, dat het predicaat hofleverancier mag voeren. Zij werken met de allerbeste materialen. Ook betrekt Kuperus haar natuurlijke materialen via zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers. Met veel toeleveranciers wordt al decennia lang samen gewerkt.

Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door vakmensen van Kuperus verwerkt.

Kuperus is het Nederlandse antwoord op een Hastens matras.

 

Kuperus bedden

 

De voordelen van een Kuperus Bed

 • Een Kuperus bed ziet er fantastisch uit en ligt weldadig
 • Gemaakt van volledige natuurlijke materialen als wol, paardenhaar en zijde. (Het Nederlandse antwoord op een hastens bed)
 • Geen enkele verlijming, temperatuur regulerend en zeer goed ventilerend
 • Volledig in Nederland gemaakt
 • Gemaakt op Ambachtelijke wijze

 

Kuperus Malmo

Kuperus Malmo

 

Green Sleep

Green Sleep heeft een collectie bedden en slaapproducten uit 100% natuurlatex en natuurlijke grondstoffen. Zij ontwikkelen producten op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar slaapgedrag. Vervolgens zijn de beste organische materialen gebruikt bij de productie van de Green Sleep collectie. De materialen die veel voorkomen zijn: Biologische katoen, gecertificeerd latex, wildzijde, zuiver wol en beukenhout. Hierdoor ontstaat een natuurlijk bed dat ervoor zorgt dat uw lichaam een goede ondersteuning heeft tijdens de slaap, zodat uw optimaal kan ontspannen en een goede nachtrust tegemoet gaat.

 

Greensleep

Greensleep

 

Flowsleeping

Flowsleeping is het enige slaapsysteem dat zich voortdurend aanpast aan de lichaamsvorm. Bij elke lichaamsverandering opnieuw. Hierdoor kunnen de tussenwervel schijven en de wervelkolom optimaal herstellen tijdens de slaap. Flowsleeping helpt bij het voorkomen van rugklachten, maar geeft ook verlichting wanneer er sprake is van rug- en nekklachten. Flowsleeping is 100% natuurlatex.

 

 

Natuurlijke materialen

Bedden van natuurlijke materialen worden over het algemeen handgemaakt. Bij de ontwikkeling en productie van deze handgemaakt bedden gebruikt men uitsluitend natuurlijke, duurzame en biologische materialen die lange tijd meegaan. Kokos, Katoen, Paardenhaar Scheerwol en Vlas zorgen samen voor een gezond slaapklimaat. Ook is het mogelijk om de meer exclusieve materialen als Mohair, Zijde en Kasjmier in de afdeklagen toe te passen. Kenmerken van deze materialen zijn: heerlijk koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Natuurlijke materialen zorgen juist voor een betere ventilatie en vochtregulatie. Deze ventilatie zorgt ervoor dat de matrassen een zeer goede vochtregulatie hebben.

 

Vispring - The Luxe Collection

Vispring – The Luxe Collection

 

Voordelen van natuurlijk slapen:

Synthetische materialen zijn thermisch niet neutraal, ze houden makkelijk vocht en warmte vast.Natuurlijke materialen zorgen juist voor een betere ventilatie en vochtregulatie. Deze ventilatie zorgt ervoor dat de matrassen een zeer goede vochtregulatie hebben. De levensduur is hierdoor vele malen langer dan bij matrassen van synthetische materialen.

Voordelen:

1. Uitstekende ventilatie
2. Uitstekende vochtregulatie
3. Milieuvriendelijk
4. Uiterst duurzaam
5. Hoge conformiteit

 

Handgemaakt

Handgemaakt

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof