Sealy bedden

 

Sealy  matrassen worden in Nederland niet meer verkocht.

 

Een zeer goed alternatief voor de matrassen van sealy zijn serta matrassen

 

 • Serta is ook een amerikaans matras
 • Serta matrassen hebben een vergelijkbaar ligcomfort.

U kunt Serta matrassen uitgebreid uitproberen op onze showroom

 

Belvedere is de leverancier van Sealy bedden in Nederland. Wij importeren deze fantastische amerikaanse bedden en matrassen voor u tegen aantrekkelijke prijzen en met korte levertijden. Bel nu voor meer informatie op 035 – 62 147 50

 

four seasons matras

Sealy bedden zijn fantastische bedden.

Sealy is een Amerikaanse leverancier van matrassen die bekend staat om haar matrassen met gepatenteerde binnenvering. 130 miljoen mensen slapen op een sealy matras en bed. Deze matrassen worden meestal geplaatst op een strak geveerde boxspring, of zelfs een bak zonder veren. Sealy is daarmee 1 van de grootste bedden fabrieken van de wereld. Sealy werkt wereld wijd en heeft over de hele wereld fabrieken staan. In Europa o.a. in Frankrijk. In Holland heeft Sealy geen fabrieken. De matrassen die in Nederland worden verkocht komen uit Frankrijk. Overzicht Sealy bedden en matrassen

 

Voordelen van een Sealy matras en bed

 • Sealy  bedden  hebben een garantie van 8  jaar, (is het matras niet goed wordt het direct omgeruild)
 • Een Sealy bed ligt zeer comfortabel en biedt een goede ondersteuning
 • Een Sealy voert warmte en vocht zeer goed af
 • een Sealy matras is duurzaam en gaat lang mee
 • De tijk is anti bacterieel (medicott behandeld) en heeft een zomer en winterkant

ritz-carlton-sealy

Het bijzondere van een Sealy schuilt in het matras

Sealy heeft een eigen gepatenteerde veer ontwikkeld die veel beter dan andere veren anticipeert op de fysieke eigenschappen van de slaper en daardoor het lichaam goed ondersteunt.  De matrassen zijn nooit te stevig of te zacht.

Van Dam bedden en Sealy

Sealy werd in Nederland verkocht door van Dam Bedden. Na het faillissement van van Dam Bedden is Sealy bij ons verkrijgbaar en zijn wij uitgegroeid tot de grootste Sealy dealer van Nederland.

 

Een boxspring van Sealy

Sealy heeft ook een mooie collectie boxsprings met hoofdborden.

Sealy matrassen hebben een rijke bekleding.

Sealy gebruikt natuurlijke stoffen als alpaca wol, zijde en katoen als tijk voor haar matrassen. Deze  natuurlijke vezels reguleren de warmte en voeren het vocht goed af. Indien u allergisch bent bestaan er ook synthetische uitvoeringen. Uniek is dat  het matras een winter- en zomerzijde kent.

 

Sealy bedden voor als u de hoogste eisen stelt

Het amerikaanse Olympisch Team neemt de matrassen mee naar de Olympische spelen om zeker te zijn dat een goede  nachtrust van de atleten is gegarandeerd. 

 

Hoe werkt de Sealy veersealy_veer

De vering is samengesteld uit twee lagen kwaliteitsspiralen, de Posture Tech- en Syner’flex-spiralen. De Posture Tech-spiralen anticiperen op uw bewegingen en ondersteunen tegelijkertijd de wervelkolom. D e Syner’flex-spiralen nemen uw lichaamsvorm aan. Daarom voelen Sealy matrassen nooit te hard of te zacht aan.

 

Sealy bedden worden toegepast in de grote Luxe hotels

In de volgende hotels treft u Sealy bedden aan: Four Seasons, Ritz Carlton, Le Meridien, Hyatt, Mariott, Crown Plaza, Sheraton en vele andere top hotels.

Belangrijkste reden om een Sealy bedcombintie toe te passen in een top hotel

 • duurzaamheid van het matras (matras gaat lang mee)
 • matras ligt zowel comfortabel voor zowel mensen met een gering als voor mensen met hoger gewicht

Four seasons neemt alleen genoeg met het allerbeste bed

Four seasons heeft als lijfspreuk: ” Four Seasons is dedicated to perfecting the travel experience through the highest standards of hospitality”. Deze hoogste standaard heeft four seasons ook doorgevoerd in haar boxsprings en bedden. De slaapbeleving in de four seasons is daardoor ook veel beter dan in andere hotels.

Four seasons maakt gebruik van Sealy matrassen.

In de meeste four seasons hotels slaapt u op een sealy bed. Meestal wordt het Voluptys matras toegepast. Een matras dat zich onderscheidt door haar ligcomfort en levensduur.

Veel klanten slapen in een Four seasons hotel beter dan thuis. Four seasons kreeg daarom veel vragen van klanten over haar bedden.  Reden om de matrassen met groot succes in het hotel te koop aan te bieden.

Nederland heeft geen vestiging van de four seasons. Voor uw Sealy matras  kunt u daarom bij Belvedere Villa Inrichting  terecht. U kunt het matras uitgebreid en in alle rust op onze toonzaal uitproberen.

sealy-bed

 

Four seasons matras Voluptys te koop bij Belvedere

Ook wij stellen de hoogste eisen aan de slaapbeleving van onze klanten en Sealy matrassen voldoen aan deze eisen.

Het topmatras van Sealy is het Voluptys matras.  Het Voluptys matras onderscheid zich op de volgende punten:

 • Het matras geeft een  geleidelijke en stevige steun met een ongeevenaard ligcomfort danzij de gepatenteerde combinatie van 2 veren.
 • Het matras heeft een Pillow top met comfort latex voor een heerlijk comfortabel gevoel
 • Het Voluptys matras heeft een jacqardtijk van topkwaliteit met natuurlijke vezels
 • Het matras ziet er schitterend uit.
 • Het matras heeft een zomer en winter kant.

Op dit moment is dit matras helaas niet  meer leverbaar.

 

Belvedere, 2e Loswal Hilversum, het Gooi

Belvedere is gevestigd in Hilversum en heeft klanten door heel Nederland. Wij leveren veel in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Den Haag.

 

Hotelketens met Sealy matrassen

Sealy matrassen vindt u in het Ritz Carlton, Le Meridien, Hyatt, Regency Hotels, Clarion, Marriott, Crowne Plaza, Fairmont hotels, Sheraton, Millenium Hotels & Resorts en vele andere hotels.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit  Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Almere en Utrecht, Breda, Den Bosch, Groningen en Arnhem aan onze zaak te vinden.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen en extra  korting. Informeer via 035 – 62 147 50.

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof