Serta Splendid

Belvedere is de grootste leverancier van Serta Splendid matrassen van Nederland. De Serta Splendid matrassen zijn uitstekend te combineren met elektrische verstelbare boxsprings. Belvedere kan alles van Serta leveren door heel Nederland.

 

Serta Classico

Serta Classico

 

Stijlvol, vernieuwend, tijdloos

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen.  De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspring- onderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie  zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter reguleert dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt voor meer comfort.

 

Meer informatie over Serta vindt u op Serta/matrassen/bedden 

 

Elektrische verstelbare boxsprings

Serta verkoopt elektrische verstelbare bodems of boxsprings. Het matras Serta Splendid is hiervoor perfect. Serta heeft zeer fraaie elektrische verstelbare boxsprings voor een scherpe prijs. De kwaliteit van deze elektrische boxspring is bovengemiddeld. De elektrisch verstelbare boxsprings zijn standaard voorzien van draadloze bediening.

Voordelen van een Serta boxspring:

 • Handgemaakt : Deze sublieme afwerking maakt de hoofdborden uniek in z’n soort.
 • Stoffering : Een enorme stoffen collectie om de perfecte keuze te maken
 • Topkwaliteit : Ontworpen met een oog voor detail
 • Luxury : Fraai afgewerkt wat zorgt voor veel luxe

 

 

Splendid Serta

Splendid Serta

 

Amerikaans matras Splendid

De matrassen uit de American Series kenmerken zich door de vele mogelijkheden die de matrassen bieden. Hiermee kunt u een matras samenstellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoefte. Zo kunt u kiezen uit een enkel of dubbel veersysteem en diverse uitvoeringen van de topmatras.

De voordelen van een matras

 • Opbouw : De onderste lagen van de matras geven het lichaam de juiste ondersteuning en de bovenste staan garant voor het fraai comfort.
 • Ondersteuning : De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen  zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.
 • Materialen : Duurzame en ademende materialen dragen bij aan een lange levensduur van matrassen zonder enig verlies van slaapcomfort.
 • Persoonlijk :  Elk matras is persoonlijk naar de wensen en eisen ontworpen.

Met matras Splendid Royal is een multi-layer matras met een enkel veersysteem. De pocketveren voorzien dit matras van voldoende ventilatie en zijn voorzien van 5 zones. Bij de elektrische uitvoering worden 2 enkele matrassen geleverd.

Bij de elektrische uitvoering is het topmatras in een splituitvoering. In de toplaag zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt.

 

 

Splendid Royal

Spendid Royal

Splendid Royal topmatras

 • Multi Layer matras voorzien van enkel veersysteem
 • Combinatie optimaal slaapcomfort en duurzaamheid
 • 5- zone pocketveersysteem – de pocketveren zorgen voor voldoende ventilatie en vormen de kern van de Splendid
 • Drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt

Splendid Luxury matras

 • Superieure techniek door gebruik van de Serta Mira Coil vering die niet vervormd.
 • Stevig matras met 8 afdeklagen voor extra comfort
 • Voor iedereen die van een stevig maar weldadig Amerikaans matras houdt.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Meer informatie

Meer informatie over Serta vindt u op Serta/matrassen/bedden 

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Lounge XLL

Lounge XLL

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof