Simmons bedden

Belvedere is de grootste leverancier in Nederland van de Simmons bedden. Wij hebben de Beautyrest Silver en gold evenals de Beautyrest Black op onze showroom liggen. Wij kunnen alle bedden van Simmons voor de Europese markt gemaakt leveren.

 

Direct simmons matras kopen.

ga naar onze webshop

 

Simmons bedbodem + hoofdeinde

Simmons bedbodem + hoofdeinde

 

Voor meer informatie voer Simmons ga naar Simmons

 

Simmons

Al 90 jaar doet Simmons er alles aan om hun klanten een nachtrust te bieden die optimaal herstellend is. Een Simmons-bed wil u een volledig fysiek en mentaal herstel bieden en zorgen dat u weer helemaal bent opgeladen.  Het kiezen van een goed bed is echter niet makkelijk. Simmons wilt u daar dan ook graag bij helpen.

Simmons bed

Simmons bed

 

Boxsprings

Te zien in onze showroom (ander hoofdbord)

Diep herstel bij een perfecte temperatuur: een combinatie van hoogwaardige natuurlijke materialen (kasjmier, linnen, scheerwol, alpaca en zijde) en de temperatuurregulerende eigenschappen van Quallofil®-vulling van Dacron® Een gevoel van gewichtloosheid: het traagschuim past zich aan de contouren van uw lichaam aan en wiegt u zacht. Ondersteuning met totale hardheden: het zeer veerkrachtige Elivéa®-schuim vermindert drukpunten. Duurzame ondersteuning: de vulling houdt de materialen in de matras perfect vast.
Volledig verkrijgbaar in 100% biologisch katoen gecertificeerd door GOTS (Global Organic Textile Standard).

 

Matelas Taj Mahal 

Matelas Taj Mahal Simmons

Matelas Taj Mahal Simmons

 

 

Matelas Atlantide 

 

 

Atlantide Simmons

Atlantide Simmons

 

Matelas Alhambra 

Matelas Alhambra Simmons

Matelas Alhambra Simmons

 

 

 

 

Bedbodems

Een goede bedbodem is heel belangrijk. Bij Simmons heeft u daarom een grote keuze uit lattenbodems, bedbodems met pocketveren en bedombouwen met opbergruimte.

Er wordt elke nacht veel gevraagd van uw matras en bedbodem. Als u de bedbodem verwijdert – die een derde van de kracht moet dragen – moet het matras alleen alle bewegingen van de gebruiker verwerken en zal het sneller slijten. Bovendien, als het matras direct op de grond wordt geplaatst, kan de lucht niet onder het matras circuleren en riskeert u dat er schimmelvorming plaatsvindt in het beddentijk.

Om u van een goede nachtrust te kunnen garanderen, adviseren wij u uw bedbodem en matras tegelijkertijd te wisselen.Een nieuw matras op een oude bedbodem zal sneller sluiten omdat de vering van het onderstel niet meer optimaal is. Zo zult u, in plaats van na 10 jaar, uw matras al na 5 jaar moeten vervangen. Dat is wel een heel dure bezuiniging.

 

Diverse bedbodems:

 • Bedbodems met springveren en latten
 • Lattenbodem Multiplis
 • Lattenbodem Universel
 • Bedbodem met Springveren
 • Elektrisch bedienbare bedombouw
 • Bedbodem met lades
 • Laag doorgestikt matras
 • Bedombouw met mini-pocketveren

 

Simmons bedlades

Simmons bedlades

Hoofdeindes

Of ze nu origineel, gecapitonneerd of met stof bedekt zijn, met een hoofdeinde kunt u niet alleen uw muren beschermen tegen schade ontstaan door het schuren van uw hoofdkussen, maar ook uw kamer ‘aankleden’. De Simmons-hoofdeindes zijn daarom ontwikkeld als decoratie voor uw bed: om uw ensemble te verfraaien, benadrukken en decoreren en de aantrekkingskracht te vergroten. Simmons biedt verschillende types hoofdeindes aan die zijn afgestemd op uw behoeften en inrichting van uw slaapkamer.

Diverse hoofdeindes :

 • Squadra ( verschillende varianten )
 • Romeo
 • Noceti
 • Milazzo
 • Appolo
 • City
 • Street

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Simmons bedbank

Simmons bedbank

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Maten Simmons matrassen en bedden

Simmons matrassen kunnen  in alle maten geleverd worden. Veel verkochte maten zijn:  180 x 200,  180 x 210, 180 x  220,  200 x 200 200 x 210, 200 x 220

 

Afwijkende maten, Kingsize, Queensize

Simmons matrassen kunnen ook in afwijkende maten zoals Amerikaanse maten of Engelse maten geleverd worden.  Een Kingsize, of Queen size matras. Geen enkele probleem

 

Simmons club collectie

Simmons club collectie

 

Heb ik een nieuw bed nodig

De matrassen kunnen op alle matras dragers worden geplaatst. variërend van een spiraal bodem tot een luxe boxspring.

Is uw bed nog in goede staat. Dan kunt u een nieuw Simmons matras daar zonder problemen in plaatsen.

Dit is kenmerkend voor de meeste Amerikaanse matrassen. De ondersteuning komt uit het matras. De bodem is minder relevant voor het ligcomfort.

 

De garantie

Een betere slaapkwaliteit, welzijn en comfort bieden, dat is wat Simmons al 80 jaar doet. Het Amerikaanse merk past hiervoor traditionele werkwijzen toe en werkt met een licentiemodel vanuit de werkplaatsen in Saint-Amand-Les-Eaux en Bar sur Aube in Frankrijk.

Bij Simmons worden de gebruikte materialen en productieprocessen onderworpen aan strenge en voortdurende controles.

Daarom geven wij op onze matrassen en bodems een garantie van
5 jaar (behalve voor showroommodellen).

 

Simmons Matelas Taj Mahal

Simmons Matelas Taj Mahal

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Simmons

Simmons Elektrisch

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof