Sleepeezee bedden

Belvedere villa-inrichting is de dealer van Sleepeezee bedden in in het Gooi en Hilversum. Belvedere levert deze fantastische matrassen door heel Nederland

Sleepeezee Pure Emporer 4000

Sleepeezee Pure Emporer 4000

 

Voor meer informatie over Sleepeezee ga naar Sleepeezee

Sleepeezee

Sinds het begin van de 20e eeuw maakt Sleepeezee luxe bedden en matrassen en is uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende bedden en matrassen fabrikanten ter wereld. De producten worden gemaakt in een fabriek in Rochester.

Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, wat een complete geruststelling biedt voor elke klant die een hoogwaardige kwaliteit wil.

In Engeland is Sleepeezee hofleverancier en voert het Quest Certificaat. Een certificaat dat er op toeziet dat Ambachtelijkheid de boventoon voert bij het maken van de matrassen en de bedden.

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Meer dan alleen een bed

Het echte geheim van een goede nachtrust is duidelijk. Een bed hebben dat de moeite waard is om te gaan slapen.

Bij Sleepeezee perfectioneren ze de formule voor een goede nachtrust sinds 1924. Met een handgemaakt bed, geloven ze dat het een nauwkeurig gevoel van comfort en kwaliteit geeft.

Een combinatie van luxe materialen, innovatieve designs en traditionele technieken. Dit is de  combinatie die een Sleepeezee-bed meer maakt dan alleen een plek om je hoofd te laten rusten.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties! Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor vragen.

 

Duurzaamheid

Sleepeezee gelooft in het welzijn van de planeet en onze mensen. Daarom willen we onze materialen betrekken bij ecologisch verantwoorde leveranciers  (FSC-gecertificeerd)en ervoor zorgen dat er geen afval van onze fabriek naar de stortplaats gaat. Zij gebruiken ook een breed scala aan natuurlijke en duurzame materialen in bedden, waaronder Britse wol, zijde, kasjmier en paardenhaar.

Sleepeezee Dynasty 2600

Sleepeezee Dynasty 2600

 

 

Sleepeezee bedden

Alle prachtige Sleepeezee-bedden worden met de hand gemaakt door Britse ambachtslieden in onze fabriek in Rochester, Kent. Met ruim 90 jaar ervaring maken we innovatieve ontwerpen die de grenzen van de slaaptechnologie verleggen. Wat u ook verwacht van een bed, we zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden in onze collectie.

Elk Sleepeezee-bed is gemaakt met pocketvering die zich aanpast aan uw unieke vorm en gewicht, waarbij elke type verschillend comfort en ondersteuning biedt, van stevige die uw rug ondersteunen, tot luxueus zachte dekmatrassen die uw vorm dempen.

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Sleepeezee-beautyrest boutique

Sleepeezee-beautyrest boutique

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is op het gebied van bedden al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort. Eindhoven, Breda, Groningen, Leiden en Utrecht onze zaak te vinden

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof