Styldecor bedden

Belvedere villa-inrichting is de dealer van Styldecor bedden in het Gooi en Hilversum. Belvedere levert deze fantastische bedden en matrassen door heel Nederland.

Styledecor

Styledecor madelaine

 

Voor meer informatie over Styldecor ga naar Styldecor

 

Fraaie klassieke en moderne bedden

Styldecor maakt zeer fraaie klassieke en moderne bedden.  Opvallend is dat Styldecor een zeer goede prijs/kwaliteit verhoudimg heeft.  We durfen zelfs te zeggen de beste prijs/kwaliteit verhouding die wij kennen.

Styldecor staat bekend door het gebruik van hoogwaardige materialen die met zeer veel aandacht voor detail worden toegepast.

Opvallend is dus dat Styldecor bedden voor een ambachtelijke gemaakt product een relatief scherpe prijs hebben.

 

Mooi in detail

Van een bed moet je dromen! De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details!

Daarom wordt bij Styldecor elk bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Van het schrijnwerk tot de noppen. Van het schilderen tot het stofferen.

Alleen zo kan Styldecor garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd.

 

Piece unique

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter.
Daarom selecteren ze bij Styldecor eigenhandig een gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen.
Bovendien kunnen zij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!
Styledecor versailles XVI

Styledecor versailles XVI

 

Allerbeste materialen

Bij Styldecor gebruiken ze enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur.

In de kern van de boxsprings vervangen ze de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed.

De boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen.

De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties! Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor vragen.

 

Styledecor madeleine deluxe

Styledecor madeleine deluxe

 

Filosofie

Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de ergonomie van de toekomst. Styldecor maakt zowel klassieke als tijdloze moderne ontwerpen.

De  slaapmeubelen worden met de hand gemaakt en  zijn stuk voor stuk pronkstukken. De vormgeving getuigt van een liefde voor het bed. De gedetailleerde afwerking getuigt van een enorme vakkennis. Het resulteert in trotse, tijdloze producten van het allerhoogste niveau.

Voor de bekleding worden stoffen gebruikt uit hoogstaande collecties als Zimmer & Rohde, Chivasso en Carlucci. Stuk voor stuk fabrikanten die garant staan voor trendy kwaliteitstextiel.

Vanzelfsprekend kan er ook worden bekleed met zelf aangeleverde stoffen . Zo kan het geheel perfect worden afgestemd op uw interieur.

 

overzicht Bedden Styldecor

Alle Styldecor boxsprings worden afgewerkt met een hoog-ventilerende 3D anti-slip spiegel en zijn voorzien van een thermisch geharde pocketverenkern.

 

Styledecor boxen

Styledecor boxen

 

Overzicht Hoofdborden Styldecor

De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit: garen, knopen, biezen, ..

 

Styledecor hoofdborden

Styledecor hoofdborden

 

Bedkaders

Het 26cm hoge bedkader is een alternatief voor de boxspring. Het luxueus afgewerkte frame biedt plaats voor een enkel of dubbele lattenbodem.

 

Styledecor arrondi

Styledecor arrondi

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof