Treca de Paris bedden

Belvedere Villa-inrichting is de grootste Treca de Paris bedden dealer van het Gooi en levert deze fantastische bedden door heel Nederland.

Treca de Paris  staat voor  zeer luxe slaapcomfort  voorzien van een franse elegantie.  De bedden en matrassen staan garant voor een een zeer comfortabele en goede nachtrust.

 

 

 

Voor meer informatie over Treca de Paris ga naar Treca de Paris

Filosofie Treca de Paris bedden

Treca is 50 jaar geleden opgericht. Op dat moment ontbrak geraffineerde, gepersonaliseerde decoratie voor de slaapkamer.

Treca heeft dat gat in de markt opgevuld en doet dat tot op de dag van vandaag. Inmiddels heeft Treca de Paris zich verbreed en heeft op basis van dezelfde filosofie een bredere collectie voor het hele huis opgezet.

Treca de Paris heet daarom inmiddels Treca Interiors Paris.

 

 

Electrische bedden van Treca de Paris

Opvallend is dat Treca de beste elektrisch verstelbare bedden in de markt heeft. Ze zien er buitengewoon fraai uit, lopen geruisloos en zijn verder verstelbaar dan de elektrische bedden van de concurrentie. Standaard voorzien van een bewegend hoofddeel. Wilt u ’s nachts de weg van en naar uw bed vinden dan kunt u met de afstandbediening heel eenvoudig de verlichting onder het bed aansturen. De bodems ventileren extra door de  brede ventilatie kanalen in de bodem. Een fantastische bodem voor een betaalbare prijs.

 

 

Afmeting Treca de Paris matrassen en bedden

Treca bedden en matrassen worden tailermade gemaakt op exact de door u gewenste maat. U kunt dus ook de Amerikaanse of Engelse maten bestellen. Wilt u bed 220 lang en 100 cm breed. 205 lang en 185 breed. Alles kan.

 

Bedbodems

De kwaliteit en keuze van uw bedbodem spelen een belangrijke rol bij het comfort van uw beddengoed.

De bedbodems van Tréca bieden u in combinatie met de matrassencollecties een ruime keuze aan comfort om u perfect te laten slapen. De bedbodems van Tréca zijn verkrijgbaar met veren- en lattentechniek en bieden hoogtes die specifiek bij onze verschillende matrassencollecties horen.

 

Accessoires

Tréca is meer dan een matras of een bed en biedt een levensstijl, een levenskunst en zelfs een slaapkunst. Tréca heeft accessoires om uw interieur te verbeteren en u nog meer comfort te bieden.

 

Diamant

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen onder andere Treca de Paris. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties! Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor vragen.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft daarom in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Voor bewoners van Laren, Hilversum, Huizen en Blaricum zijn wij nu de aangewezen winkel. Voor al uw Treca de Paris vragen, serviceverzoeken en aankopen kunt u bij ons terecht.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof