texeler wol

Belvedere is de leverancier van Hilversum en het gooi van de wollen producten van Texeler.

Wol is ideaal voor een goede temperatuurregeling en zorgt door de hoge vochtopname en snelle afvoer voor een droog en gezond slaapklimaat.

 

 

De wolproducten van Texeler.

  • Texeler Futons
  • Texeler wolvachten (zuiver scheerwol afgedekt met vacht),  Sample op onze showroom
  • Texeler toppers van Wol   (Sample op onze showroom)
  • Dekbededden  texeler slaapzacht satijn 4 jgt
  • Texeler Topdekmatras
  • Texeler wolmatrassen

 

 

Informeer nu naar onze scherpe prijzen

Wollen onderdekens worden ook wel matrasbeschermers van wol, of wollen toppers genoemd.

Voorbeelden van wollen onderdekens hebben wij op onze showroom liggen.

 

 

 

Het bedrijf  Texeler.

Het bedrijf  Texeler is gevestigd op Texel en direct verbonden aan het unieke Texeler schaap wereldwijd geroemd. Niet alleen vanwege het uitstekende lamsvlees; ook de wol staat bekend om zijn superieure kwaliteit.  Alleen de wol van dit schaap wordt gebruikt voor de Texeler producten.

De ‘Texelaar’ geeft al eeuwenlang eerste klas wol. De officiële historie start in 1909, het jaar waarin het Texels Schapenstamboek is opgericht. Een groep Texelse schapenfokkers bewaakt nog altijd de zuiverheid van het schapenras. Mede dankzij hun vakmanschap kunnen wij rekenen op een continue zeer hoge kwaliteit van de wol. Daarom heeft Texeler® zich verbonden aan de vereniging van Texeler schapenfokkers.

De combinatie van de kracht van de natuur en een modern productieproces staat garant voor de beste wollen slaapcollectie. De warmt en veerkracht. Ze garanderen luchtig slapen onder de wol.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

De voordelen van Wol:

Wol ventileert

Wol beschikt over het grootste absorptievermogen van alle natuurlijke vezels.

Wol neemt alle vocht gemakkelijk op en ‘ademt’ het vocht als het ware ook weer uit. Wanneer de wolvezel damp absorbeert, staat het tegelijkertijd warmte af.

 

Wol is licht

Een  dikke schapenvacht is zo licht zijn als een veertje. Een dekbed van wol is, naast heerlijk warm, ook zacht en vol volume.

 

Wol reinigt zichzelf

In elke schapenvacht bevindt zich lanoline – het natuurlijke wolvet. Het maakt de wol zelfreinigend,  het weert bacteriën is vuil afstotend.

 

Wol is vormvast

Een wolvezel is  elastisch.  Wol keert snel terug naar haar oorspronkelijke vorm. Wollen stoffen zijn daardoor kreukherstellend.

 

Wol gaat heel lang mee

Wol heeft een evensduur van tachtig jaar. Tijdens die hele periode behoudt het materiaal haar eigenschappen.

 

Wol is duurzaam

Wol is een vernieuwbare grondstof: De vacht groeit steeds opnieuw aan.  Wol is 100% recyclebaar. Het neemt stoffen op en verlaagt het CO2-gehalte in de lucht.

 

Wol is anti allergisch

Zuivere scheerwol ventileert optimaal. wordt gereguleerd, zodat het materiaal geen aantrekkelijke omgeving is voor huismijt. Als u het (dek)bed regelmatig lucht, krijgt de huismijt geen kans. Ideaal voor mensen met een allergie.

 

Wol werkt brandvertragend

Wol begint pas echt te branden bij een temperatuur van  rond de 600º Celsius. Wol vormt geen (brandende) druppels die voor uitbreiding van de brand kunnen zorgen.

 

Wol voorkomt schimmel

Schimmels krijgen weinig kans bij wol. Wol creert een klimaat dat niet aangenaam is voor schimmels.

 

Wollen onderdeken van Texeler

Texeler heeft een uitvoering waar u direct op de schapenwol ligt. Heerlijk zacht en warm. Prijs voor de maat 90 x 200 is 145  euro. 

bestellen van een wollen onderdeken

De wollen onderdekens worden gratis bezorgd door heel nederland.

Bestellingen  kunt u plaatsen via info@belvedere-interior.nl, of bel 035-62 147 50.

 

maten onderdekens.

80 x 200

90 x 200

90 x 210

90 x 220

140 x 200

160 x 200

180 x 200

180 x 210

180 x 220

speciale maten op aanvraag.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild