Almedahls

Belvedere is de grootste leverancier van Almedahls stoffen in Nederland. Een groot deel van de collectie is op onze showroom aanwezig en wij kunnen alle stoffen leveren door heel Nederland.

 

 

 

Almedahls

Het Zweedse design bedrijf Almedahls is in 1846 opgericht in Göteborg en richtte zich toen enkel op linnen en damast. Meer dan 150 jaar later is Almedahls uitgegroeid tot een van de beroemdste Zweedse designondernemens. Almedahls stoffen per meter, karpetten, tafelkleden, theedoeken en meer design producten met prachtige ontwerpen inspireren klanten vandaag de dag over de hele wereld. Almedahls staat bekend om haar vooruitstrevende design en zeer frisse en vernieuwende stoffen.

 

 

Almedahls kwalitatief hoogstaand

Almedahls maakt veel gebruik van de Trevira CS garens die een hoge  lichtechtheid van de stof garanderen en weinig tot geen krimp bij het wassen geven.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

 

Diensten

Almedahls produceert verschillende dingen als meubelstoffering, gordijnen, blinds en vloerkleden.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Overgordijnen,  inbetweens en Ausbrenners

Wij hebben een uitgebreide collectie Ausbrenners en Overgordijnen van Almedahls op onze toonzaal hangen.

http://www.almedahls.se/

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez