Almedahls

Belvedere is de grootste leverancier van Almedahls stoffen in Nederland. Een groot deel van de collectie is op onze showroom aanwezig en wij kunnen alle stoffen leveren door heel Nederland.

 

Almedahls Aura

Almedahls Aura

Almedahls

Het Zweedse design bedrijf Almedahls is in 1846 opgericht in Göteborg en richtte zich toen enkel op linnen en damast. Meer dan 150 jaar later is Almedahls uitgegroeid tot een van de beroemdste Zweedse designondernemens. Almedahls staat bekend om haar vooruitstrevende design en zeer frisse en vernieuwende stoffen.

 

Almedahls Morris

Almedahls kwalitatief hoogstaand

Almedahls maakt veel gebruik van de Trevira CS garens die een hoge lichtechtheid van de stof garanderen en weinig tot geen krimp bij het wassen geven.

 

 

Almedahls Bows

Almedahls Bows

 

Almedahls Bows

Almedahls Bows

 

 

Milieu bewust in alle stadia

Ze streven naar een lange levensduur van alle producten door het beheersen van grondstoffen en ingrediënten in alle productieprocessen. Het minimaliseren van het energieverbruik en hergebruik van het water zijn andere manieren om onze planeet te beschermen. Ze geven ook prioriteit aan leveranciers die voldoen aan onze eisen op het gebied van milieubewustzijn.

 

Almedahls Rango

Almedahls-Rango

 

Diensten

Almedahls produceert gordijnen, blinds en vloerkleden.

 

Almedahls doppio

Almedahls doppio

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Almedahls Doppio

 Doppio

 

Meer informatie

Informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Almedahls maskros

maskros

 

Almedahls maskros

maskros

 

Meer informatie

Gordijnen informatie vindt u op gordijnen

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Overgordijnen, inbetweens en Ausbrenners

Wij hebben een uitgebreide collectie Ausbrenners en Overgordijnen van Almedahls op onze toonzaal hangen.

http://www.almedahls.se/

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof

 

 

Prestigious Textiles PT

Prestigious Textiles is een van de meest diverse stoffen- en behangmerken uit het Verenigd Koninkrijk, van relaxt bedrukt katoen tot prachtige geborduurde zijde. Met diverse collecties die elk jaar worden uitgebracht, verspreid over een enorm scala aan stijlen, is er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken, van veelzijdige effen en traditionele prints tot gewaagde, eigentijdse ontwerpen.