Andre du Dauphine

Belvedere is de grootste aanbieder van Andre du Dauphine stoffen in Hilversum en het Gooi. Kom nu langs voor deze prachtige zijde collectie.

 

Denim

 

Andre du Dauphine

Dunne zijden stoffen werden door Dafflein tussen Parijs en Moskou van generatie op generatie verhandeld, totdat de geschiedenis van het continent, met al zijn oorlogen en rechtszaken, deze traditie onderbrak. In het midden van de vorige eeuw werd een echte textieluitgeverij nagebouwd en sindsdien heeft het zich gespecialiseerd in zijden materialen en zijden accessoires. Andreas Dofflein beheert de uitgeverij sinds 1975 en wijdt zich aan de verdere ontwikkeling van het meest elegante textiel in de beste tradities van zijn voorouders, rekening houdend met moderne normen van schoonheid en kwaliteit.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Rustico

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Villa medici

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort,  Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Medici moiré