Andrew Martin

Belvedere is de grootste leverancier van Andrew Martin stoffen in Hilversum en het Gooi. Belvedere levert alles van Andrew Martin door heel Nederland.

 

Andrew Martin, meubelstof Grand Bazaar

Andrew Martin stoffen, meubelstof Grand Bazaar

 

Andrew Martin stoffen Volcano

Andrew Martin stoffen Volcano

 

Andrew Martin stoffen

Martin Waller is de oprichter van Andrew Martin en hij staat tot op de dag van vandaag aan het roer van het merk. Hij is oorspronkelijk begonnen in 1978 in Richmond Londen maar verhuisde in 1987 naar Walton Street in South Kensington, het Mekka voor ’s werelds design-kenners.

Waller’s stof- en behangontwerpen zijn gebaseerd op wereldwijde culturen en werden de sjabloon voor Fusion Interiors. Dit werd tevens zijn bestverkochte designboek in 2000.

Andrew Martin International is the place to go voor fijnproevers op zoek naar een eigentijds interieur met een twist. De Andrew Martin ontwerpen laten zich inspireren door een combinatie van elementen van diverse culturen en easy living stijl voor iedereen die daar van houdt.

 

Andrwe Martin

Andrwe Martin

 

Andrew Martin meubelstof

Andrew Martin meubelstof

 

Andrew Martin - Thrill Shabby

Andrew Martin – Thrill Shabby

 

Andrew Martin_Songbird Sunset

Andrew Martin_Songbird Sunset

 

Andrew Martin fabric

Andrew Martin stoffen

 

‘The Indiana Jones of Interior Design’ volgens The Evening Standard

Reizen is de grote luxe van onze generatie. Het is voor ons vanzelfsprekend om te reizen naar verre oorden die onze voorouders buitengewoon zouden hebben gevonden. Het kostte Marco Polo 17 jaar om zijn beroemde reis naar China te maken. Wij kunnen morgen in Peking ontbijten. Reizen heeft  ons de mogelijkheid gegeven om verschillende culturen te zien die zo anders zijn dan de onze. We kunnen met eigen ogen wonderen zien waarvan eerder werd gedacht dat het alleen maar de sterke verhalen van reizigers waren.

 

Andrew Martin upholstery

Andrew Martin upholstery

 

Andrew Martin - Grand Bazaar Collection

Andrew Martin – Grand Bazaar Collection

 

Collectie Andrew Martin

Door een rijke mix van elementen weerspiegelen zij een wereldwijd assortiment. Elk stuk inspireert een gevoel van comfort en escapisme. De collecties bestaat uit stoffen en behang die zijn geïnspireerd zijn in alle hoeken van de wereld. Ontdek de mooie en rijke collecties op de site: https://www.andrewmartin.co.uk/

 

Andrew Martin

Interior

 

Andrew Martin - Gobi Fabrics

Gobi Fabrics

Collecties Andrew Martin

 • Grand Bazaar Collection
 • Hindu Kush Collection
 • Salento Fabrics
 • Villandry Velvet
 • Kit Kemp Collection
 • Gobi Collection
 • Expedition Collection

 

Andrew Martin Wallpaper

behang

 

Andrew Martin Burlington

Andrew Martin Burlington

 

De Condor Collectie

Verkenning en avontuur zijn kernwoorden die altijd onze leidende draad geweest zijn bij Andrew Martin en met elke collectie streven zij ernaar om verre landen in je huis tot leven te brengen. De Condor-collectie belichaamt dit centrale principe en weerspiegelt onze liefde voor de natuurlijke wereld in een reeks prachtig voelbare en kleurrijke geweven stoffen. Geïnspireerd door traditionele Andes-doeken die met de hand worden geweven, heeft de Condor-collectie een unieke, rustieke uitstraling dankzij de onregelmatigheid van de garens die worden gebruikt in het weefproces. De slubby texturen van de ruwe viscose- en linnenmix repliceren de organische aard van dit handgemaakte textiel, waardoor subtiele verschillen in de stof ontstaan die elk stuk een echt uniek gevoel geven.

 

Andrew Martin Artemis sofa in Andean fabric

Artemis sofa in Andean fabric

 

Andrew_martin_loggere___

Andrew_martin_loggere___

Expeditie collectie

Geïnspireerd door wereldwijde reizen, neemt Expedition ons mee op een reis van Tanzania tot Turkije, van Frankrijk tot Indonesië. De stoffen in deze collectie zijn een eerbetoon aan natuurlijke en culturele juweeltjes die tijdens deze reizen zijn gevonden, of het nu gaat om dramatische landschapspatronen, kleurrijke tradities of exotische dieren in het wild. Expeditie bestaat uit ikats, kelims, dierenmotieven en bijpassende tijkstrepen en vlakten in een palet van zacht grijs en poederblauw, gekruid met levendig granaatappelroze, diep marineblauw en helder geel. Gemaakt in Groot-Brittannië, de ontwerpen zijn roterend gedrukt op prachtig geweven doek.

 

Andrew Martin behang

behang

Gobi collectie

Deze collectie Gobi van Andrew Martin laat u meenemen naar de woestijnen van Afrika, de koninklijke olifanten van India en het leven van Zuidoost Azie. Gedempte kleuren met flikkeringen van roze en blauwtinten zorgen voor de perfecte collectie van een eigentijdse interieur wat ontspannen aan voelt.

 

Andrew Martin wallpaper

wallpaper

 

Andrew Martin

Andrew Martin

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties!

 

Andrew Martin - Fitzroy Grey

– Fitzroy Grey

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Andrew Martin - fabric

Andrew Martin – fabric

 

Kit Kemp Collection

Kit Kemp en Andrew Martin hebben altijd een nauwe werkrelatie gehad. Doordat Kit Kemp in 2008 de Andrew Martin International Interior Design of the Year Award won, ontstond te spannende samenwerking. Kit had wandtapijten ontworpen uit de 15e en 16e eeuw.  Het was de bedoeling om de oude wandtapijten een nieuw leven te geven in de hedendaagse wereld.

 

Andrew Martin meubelstof

Andrew Martin meubelstof

 

Behang Andrew Martin

Andrew Martin heeft een breed assortiment van hoogwaardig designbehang. Alles is gedrukt en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Van bijzondere Trompe L’oeil en glanzende effecten tot gedurfde dierenprints en strepen. De behang collectie is perfect voor een gedurfd interieur. Het behang kan zorgen voor een vernieuwd interieur met meer persoonlijkheid.

 

Andrew Martin wallpaper Mythical Land

Andrew Martin wallpaper Mythical Land

 

Collectie Hindu Kush

Van de machtige Kaukasus tot de Indus River Valley, Hindu Kush neemt ons mee op een ontdekkingsreis door enkele van de meest mysterieus gehulde en diverse landschappen ter wereld.  De robuuste geometrische ontwerpen en zachte natuurlijke tinten in deze collectie verkennen de proteanische aard van deze bergachtige landschappen en de diverse culturen die er omheen overleven.

 

Andrew Martin - Hindu Kush

Andrew Martin – Hindu Kush

 

Collectie Beat the Blues

Of het nu gewaagd kobalt, waterige cerulean of betrouwbare marine is, blauw wordt consequent erkend als ’s werelds favoriete kleur. Welke kleur blauw u ook kiest, de kleur blauw kan een zeer rustgevend en kalmerend effect hebben wanneer u het thuis gebruikt.

 

Andrew Martin - Beat the Blues

Andrew Martin – Beat the Blues

 

Grote collectie Andrew Martin op onze showroom

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom en kunnen alle stoffen van Andrew Martin leveren.

 

Andrew Martin - Sienne

Andrew Martin – Sienne

 

Materialen en natuur

Al sinds de oudheid streven ze ernaar om onze leefruimtes te combineren met elementen uit de natuurlijke wereld. Neem bijvoorbeeld de hangende tuinen van Babylon, de traditie van kerstbomen of de moderne obsessie om kamerplanten en vetplanten te houden. De theorie van biofilie suggereert dat we als mens een instinctieve behoefte hebben om contact te maken met de natuur. Door deze elementen bij ons thuis te brengen, wordt die verbinding versterkt, onze stemming versterkt en kunnen we ons meer geaard voelen. Kamerplanten zijn een voor de hand liggende manier om dit te doen, maar zoek naar andere organische materialen zoals hout of marmer die in meubels zijn verwerkt, maar ook naar natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Zelfs visuele herinneringen aan de natuur zouden een impact hebben, dus fotografische afdrukken zoals deze zijn een geweldige aanvulling op je galeriewand.

 

Andrew Martin Salento Fabrics

Andrew Martin Salento Fabrics

 

‘ The natural environment is what we were created to excel in, so we tend to be drawn to elements that would have once helped support our survival and wellbeing’  – Lily Bernheimer

 

Andrew Martin - Materials en Nature

Andrew Martin – Materials en Nature

 

Vloerkleden Andrew Martin

Andrew Martin heeft diverse hoogwaardige vloerkleden. Diverse materialen, kleuren en patronen zorgen voor een breed scala. De hoogwaardige luxe vloerkleden zorgen voor een fijne sfeer in huis.

 

Andrew Martin Rug

Andrew Martin vloerkleden

 

Andrew Martin gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Andrew Martin meubelstoffering

Andrew Martin meubelstoffering

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Andrew Martin Trullo Stone Fabric 

Andrew Martin Trullo Stone Fabric

 

 

Website

Voor meer informatie en inspiratie ga naar : www.andrewmartin.co.uk

 

Andrew Martin - Navaho Buff fabric

Andrew Martin – Navaho Buff fabric

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen[/intlink

 

Meer informatie over ons behang

https://www.belvedere-interior.nl/category/behang/behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof