Anna French stoffen

Belvedere is de grootste leverancier van Anna French, stoffen, behang en gordijnen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie op onze showroom en kunnen de volledige collectie leveren.

 

Wie is Anna French

Anna French gelooft in krachtig, origineel ontwerp. Daarnaast heeft een sterk geloof in de kracht van familie haar leven bepaald. Ze maakt gebruik van gedurfde kleuren om op die manier het dramatische effect te versterken.

anna_french-persoon

In 1976 is ze gestart met haar eigen bedrijf dat gevestigd is in Schotland. Een belangrijk product is inmiddels een uitgebreide collectie Schots kant.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Anna French Stoffen

Anna French heeft een schitterende stoffen collectie die zich zeer goed laten gebruiken voor het maken van gordijnen in een sfeervol en tijdloos interieur.

anna-french-stoffen

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Anna French Behang

De collectie behang is zeer uitgesproken met vaak een romantische insteek.

anna-french-behang

http://www.annafrench.co.uk/index.shtml

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez