Boussac

Belvedere is de grootste leverancier van Boussac stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Boussac leveren door heel Nederland.

Boussac from Pierre Frey fabric Kong

from Pierre Frey fabric Kong

 

Boussac by Pierre Frey meubelstof gordijnen en vloerkleden

by Pierre Frey meubelstof gordijnen en vloerkleden

 

Onderdeel van Pierre Frey

Boussac is een onderdeel van de Pierre Frey Groep en opgericht in de jaren 30 van de vorige eeuw door Marcel Boussac. Boussac maakt gewaagde dessins op kwalitatief zeer goede stoffen. Boussac is zowel sterk in klassieke bloem dessins als gewaagde hedendaags dessins

 

 

Boussac by Pierre Frey fabric Fantrasia

 by Pierre Frey fabric Fantasia

 

Boussac by Pierre Frey collectie Cocoon

by Pierre Frey collectie Cocoon

Oprichter

Het merk Boussac is trouw gebleven aan de grondbeginselen van zijn oprichter, Marcel Boussac: innovatie en meegaan met de tijd. Geometrische motieven en samenspel tussen materialen in heldere, kleurrijke hedendaagse harmonieën vormen de essentie van de collecties. Een resoluut eigentijdse stijl.

De oprichter Marcel Boussac was in Frankrijk een zeer bekende industrieel die in de hoogste kringen verkeerde en participeerde in de oprichting van het modehuis Dior.

 

Boussac by Pierre Frey fabric Zeppelin

by Pierre Frey fabric Zeppelin

 

Boussac by Pierre Frey upholstery

by Pierre Frey upholstery

Hotels

Het merk bij uitstek van hotels wereldwijd. Deze Franse firma geniet jarenlange bekendheid wereldwijd. Effen stoffen of met motief, geometrische tekeningen, behangpapier, zetels en bagageartikelen.

 

Boussac by Pierre Frey meubelstoffen

by Pierre Frey meubelstoffen

 

Boussac by Pierre Frey fabric Oscar

by Pierre Frey fabric Oscar

 

De nieuwste collectie

De nieuwste collecties benadrukken een nieuwe benadering van decoratie, gericht op de wereld van design en kunst. Wol en jacquard met subtiele mixen van natuurlijke vezels, effen moderne stoffen met de gewenste materiaaleffecten en kunstzinnige prints vormen de basis van dit merk in de geest van deze tijd.

 

Boussac by Pierre Frey fabric Cartoon

by Pierre Frey fabric Cartoon

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Boussac by Pierre Frey stof Cocoon

by Pierre Frey stof Cocoon

 

Boussac fabric Spring

fabric Spring

 

Prints

De prints zijn divers:  Leuke prints, vrolijkheid, een verscheidenheid aan texturen, lof voor katoen, geometrische tekeningen, creativiteit, innovatie, originaliteit, in lijn met de huidige trends, moderniteit, speelse patronen, betaalbare en toekomstgericht.

 

Boussac by Pierre Frey

by Pierre Frey

 

Stoffen

De stoffen van Boussac worden over de hele wereld bewonderd om hun schoonheid en stijl. Boussac, gepresenteerd door Pierre Frey, voegt comfort en een rijke elegantie toe aan uw interieur. De toevoeging van een nieuw kleurenpalet, waarin staalgrijs en mandarijn zijn verwerkt, heeft geleid tot een reeks stoffen die ingetogen en volwassen is.

 

Boussac by Pierre Frey collection Cartoon

by Pierre Frey collection Cartoon

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof