Boussac

Belvedere is de grootste leverancier van Boussac stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Boussax leveren door heel Nederland.

Boussac is een onderdeel van de Pierre Frey Groep en opgericht in de jaren 30 van de vorige eeuw door Marcel Boussac. Boussac maakt gewaagde dessins op kwalitatief zeer goede stoffen. Boussac is zowel sterk in klassieke bloem dessins als gewaagde hedendaags dessins.

 

 

Oprichter

De oprichter Marcel Boussac was in Frankrijk een zeer bekende industrieel die in de hoogste kringen verkeerde en participeerde in de oprichting van het modehuis Dior.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Prints

De prints zijn divers:  Leuke prints, vrolijkheid, een verscheidenheid aan texturen, lof voor katoen, geometrische tekeningen, creativiteit, innovatie, originaliteit, in lijn met de huidige trends, moderniteit, speelse patronen, betaalbare en toekomstgericht.

 

Boussac collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez