Brian Yates stoffen

Belvedere is de grootste leverancier van Brain Yates stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op de showroom en kunnen alle stoffen van Brian Yates leveren.

 

Brain Yates, stof enchanted wood

 

Profiel Brian Yates stoffen en gordijnen

Brian Yates is opgericht door Algemeen directeur Brian Yates en designer Sheila Coombes.

Brian Yates heeft een zeer uitgebreide collectie stoffen, gordijnen en behang. Kenmerkend voor de collectie is de perfecte styling, en de kwaliteit van de gebruikte materialen.

 

Brain Yates, stof marquesa

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Brain Yates, stof OMX107

 

Samenstelling Collectie Brian Yates

De collectie bestaat uit exclusieve stoffen, gordijnen en behang. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke stoffen als linnen, kantoen, wol en zijde. Kenmerkend voor de collectie is het opvallende kleurgebruik  en het gebruik van vernieuwende weeftechnieken die de stoffen nog beter tot hun recht laten komen. De stoffen passen i.h.a. goed in een klassiek en modern interieur.

 

Opvragen van Stalen

Stalen kunnen door ons worden opgevraagd in Engeland en zijn binnen 2 x 24 uur beschikbaar.

www.brian-yates.co.uk

 

Brain Yates, stof Shalmaz

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer