BÜSCHE

Belvedere villa inrichting is de grootste leverancier van BÜSCHE in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft een aantal roedes in de showroom liggen. Belvedere villa inrichting kan alles van BÜSCHE leveren in heel Nederland.

 

 

Busche TECDOR

Busche TECDOR

 

BÜSCHE

Kwaliteit betekent veel meer voor BÜSCHE dan alleen het gebruik van eersteklas materialen. Kwaliteit vormt de kern van het dagelijks werk bij BÜSCHE. Zelfs in de vroege stadia waarin producten worden ontwikkeld en prototypes worden gemaakt, richt BÜSCHE zich op zijn hoge interne normen voor materialen, oppervlakken, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid.

Voor BÜSCHE begint kwaliteit bij de selectie en aankoop van materialen zoals roestvrij staal, aluminium en messing, uitsluitend bij gecertificeerde en betrouwbare partners in Duitsland. Interne metallurgische testprocedures en de ervaring van generaties garanderen een hoge mate van continuïteit in alle productiegebieden.

BÜSCHE-producten worden sinds 1872 op de Neuenrade-locatie ontwikkeld en geproduceerd. Zuid-Westfalen is nu een van de drie sterkste industriële regio’s van Duitsland. Daarnaast produceren zij gordijnstellen, bedrade systemen, beeldrails, gemotoriseerde gordijnen en accessoires waar onze klanten blij mee zijn.

Kijk voor de gehele collectie op Buesche.de

 

 

Busche TECDOR

Busche TECDOR

 

minimalist ontmoet esthetisch

De filosofie achter de nieuwe profielontwerpen was om alle producten te onderscheiden van de talloze versies op de markt en replicatie bijna onmogelijk te maken.
In samenwerking met team Schmiddem, technische knowhow, traditioneel vakmanschap en passie voor detail, hebben ze dit concept kunnen realiseren en daarbij verschillende designprijzen gewonnen. Ze streven er voortdurend naar onze marktpositie te verbeteren door onmiskenbare en eigen producten aan te bieden voor nu en in de toekomst.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Nieuwe stap vooruit

Sinds kort is Coulisse een van de eersteklas motorpartners en opent het nieuwe wegen naar de digitale toekomst.

De gemotoriseerde profielen zijn nu beschikbaar met MotionBlinds en Eve MotionBlinds motortechnologie, momenteel de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke SmartHome-oplossing op de markt.

Zo worden raamdecoraties met BÜSCHE®-profielen onderdeel van het SmartHome-systeem en kunnen ze via verschillende systemen met verschillende slimme apparaten worden aangestuurd.

 

Vion

De BÜSCHE VION-gordijnensets, gemaakt in Duitsland, vertegenwoordigen het goedkopere alternatief van het assortiment BÜSCHE INSIDE.
De diameters van de roedes zijn 10, 16, 20, 28 mm en gemaakt van roestvrij staal, aluminium of messing. Er is ook keuze uit een groot aantal verschillende oppervlakte en eindknoppen.
De producten voldoen aan de zelfopgelegde hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf.

 

Inside

BÜSCHE INSIDE-gordijnensets garanderen de hoogste kwaliteit en worden gemaakt in Duitsland. Het assortiment omvat sets van messing, aluminium, roestvrij staal en smeedijzer met diameters van 12, 16, 20, 24, 28, 30 en 35 mm, evenals bedrade systemen met diameters van 2 en 5 mm. Een grote verscheidenheid aan oppervlakken, eindknoppen en een grote selectie accessoires benadrukken de diversiteit van het merk BÜSCHE INSIDE.

 

Tecdor

Het merk BÜSCHE TECDOR is de uitbreiding van de productportfolio van BÜSCHE op het gebied van decoratieve rails, tegenoverliggende systemen en beeldrails. Om het bereik te voltooien, zullen de vierkante, rechthoekige, ovale en T-profielrails, evenals de gemotoriseerde en kabelsystemen die tot op heden onder de BÜSCHE-naam zijn verkocht, onder het merk BÜSCHE TECDOR worden verkocht. Dit gaat gepaard met de publicatie van een nieuwe catalogus.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof