BÜSCHE

Belvedere villa inrichting is de grootste leverancier van BÜSCHE in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft een aantal roedes in de showroom liggen. Belvedere villa inrichting kan alles van BÜSCHE leveren in heel Nederland.

 

 

BÜSCHE

Kwaliteit betekent veel meer voor BÜSCHE dan alleen het gebruik van eersteklas materialen. Kwaliteit vormt de kern van hun dagelijks werk bij BÜSCHE! Zelfs in de vroege stadia waarin producten worden ontwikkeld en prototypes worden gemaakt, richt BÜSCHE zich op zijn hoge interne normen voor materialen, oppervlakken, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid.

Voor BÜSCHE begint kwaliteit bij de selectie en aankoop van materialen zoals roestvrij staal, aluminium en messing, uitsluitend bij gecertificeerde en betrouwbare partners in Made in Germany! Interne metallurgische testprocedures en de ervaring van generaties garanderen een hoge mate van continuïteit in alle productiegebieden.

BÜSCHE-producten worden sinds 1872 op de Neuenrade-locatie ontwikkeld en geproduceerd. Zuid-Westfalen is nu een van de drie sterkste industriële regio’s van Duitsland. Daarnaast produceren zij gordijnstellen, bedrade systemen, beeldrails, gemotoriseerde gordijnen en accessoires waar onze klanten blij mee zijn.

Kijk voor de gehele collectie op http://buesche.de/en/

 

 

Vion

De BÜSCHE VION-gordijnensets, gemaakt in Duitsland, vertegenwoordigen het goedkope alternatief van BÜSCHE voor zijn assortiment BÜSCHE INSIDE. Met diameters van 10, 16, 20 en 28 mm, gemaakt van roestvrij staal, aluminium en messing, en met een groot aantal paaluiteinden en -oppervlakken, voldoen de producten aan de zelfopgelegde hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf.

 

Inside

BÜSCHE INSIDE-gordijnensets garanderen de hoogste kwaliteit gemaakt in Duitsland. Het assortiment omvat sets van messing, aluminium, roestvrij staal en smeedijzer met diameters van 12, 16, 20, 24, 28, 30 en 35 mm, evenals bedrade systemen met diameters van 2 en 5 mm. Een grote verscheidenheid aan oppervlakken, paaluiteinden en een grote selectie accessoires benadrukken de diversiteit van het merk BÜSCHE INSIDE.

 

Tecdor

Het merk BÜSCHE TECDOR is de uitbreiding van de productportfolio van BÜSCHE op het gebied van decoratieve rails, tegenoverliggende systemen en beeldrails. Om het bereik te voltooien, zullen de vierkante, rechthoekige, ovale en T-profielrails, evenals de gemotoriseerde en kabelsystemen die tot op heden onder de BÜSCHE-naam zijn verkocht, onder het merk BÜSCHE TECDOR worden verkocht met de publicatie van de nieuwe catalogus.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .