Carlucci gordijnen

Belvedere is de grootste leverancier van Carlucci di Chivasso stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen de  volledige collectie vaak binnen 3 dagen leveren.

 

Carlucci collectie Mysterious Gardens

Carlucci collectie Mysterious Gardens

 

Carlucci retroscape city velvet

Carlucci Retroscape city velvet

 

Carlucci di Chivasso

De naam klinkt Italiaans, maar Carlucci is  van oorsprong een Nederlands bedrijf opgericht door Richard Schutte. Inmiddels is Carlucci een wereldmerk dat vrijwel overal verkocht wordt. Carlucci onderscheidt zich door kwalitatief zeer goede en rijke stoffen die zowel in een modern als klassiek interieur gebruikt kunnen worden. Opvallend is de scherpe prijsstelling.

 

Carlucci palazzo velvet reloaded

Carlucci palazzo velvet reloaded

 

Elk seizoen zet Carlucci di Chivasso nieuwe trends neer. De verfijnde collecties zijn modegericht, maar stralen een tijdloze elegantie uit die op een unieke wijze verfijnd zijn. Het is een mix van prachtige materialen en rijke kleuren die variëren.

 

Carlucci, stof Adorable

Carlucci, stof Adorable

 

carlucci-mysterious-gardens-colorprotect

carlucci-mysterious-gardens-colorprotect

 

Stijlvol

De weelderige stoffen van Carlucci verbazen door de stijlzekerheid waarmee ze seizoen na seizoen nieuwe trends zetten in de onderscheidende wereld van interieurdesign. De verfijnde collecties zijn behoorlijk modegericht, maar stralen tegelijkertijd een tijdloze elegantie uit die boeit door zijn unieke verfijning. De signatuur van deze exclusieve lijn is de onmiskenbare mix van exquise materialen en rijke kleuren die variëren van opvallende tinten zoals smaragdgroen tot warme, aardetinten.

 

Carlucci, wallpaper

Carlucci, wallpaper

 

Carlucci

Carlucci

 

Treasures of time

Collectie:

Dompel jezelf onder in deze adembenemende fusie, waarin het verleden de toekomst tegemoet gaat en ruimte creëert voor het unieke

 

Carlucci, velvet

Carlucci, velvet

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Carlucci, fluweel

Carlucci, fluweel

 

Carlucci-gordijnen

Carlucci-gordijnen

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied

 

Carlucci fusionist woolen wonder

Carlucci fusionist woolen wonder

Collectie Carlucci

Carlucci heeft o.a. een uitgebreide collectie zeer fraaie stoffen met bontmotieven en leer prints. Beide niet van echt te onderscheiden met een hele rijke uitstraling. Goed te gebruiken voor kussens en de bontmotieven ook voor bijvoorbeeld plaids. Daarnaast heeft Carlucci ook een brede keuze stoffen met een zijden look voor gordijnen.

 

Carlucci, stoffen

Carlucci, stoffen

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig telefonisch advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.

 

Carlucci, gordijnstof

Carlucci, gordijnstof

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Carlucci fabrics, treasures of time

Carlucci fabrics, treasures of time

 

Belvedere, Hilversum en het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Carlucci The Fusionist

Carlucci The Fusionist

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof