Carlucci gordijnen

Belvedere is de grootste leverancier van Carlucci di Chivasso stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen de  volledige collectie vaak binnen 3 dagen leveren.

 

 

Carlucci di Chivasso

De naam klinkt Italiaans, maar Carlucci is  van oorsprong een Nederlands bedrijf opgericht door Richard Schutte. Inmiddels is Carlucci een wereldmerk dat vrijwel overal verkocht wordt. Carlucci onderscheidt zich door kwalitatief zeer goede en rijke stoffen die zowel in een modern als klassiek interieur gebruikt kunnen worden. Opvallend is de scherpe prijsstelling.

Elk seizoen zet Carlucci di Chivasso nieuwe trends neer. De verfijnde collecties zijn modegericht, maar stralen een tijdloze elegantie uit die op een unieke wijze verfijnd zijn. Het is een mix van prachtige materialen en rijke kleuren die variëren.

 

Treasures of time

Collectie:

Dompel jezelf onder in deze adembenemende fusie, waarin het verleden de toekomst tegemoet gaat en ruimte creëert voor het unieke

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Collectie Carlucci

Carlucci heeft o.a. een uitgebreide collectie zeer fraaie stoffen met bontmotieven en leer prints. Beide niet van echt te onderscheiden met een hele rijke uitstraling. Goed te gebruiken voor kussens en de bontmotieven ook voor bijvoorbeeld plaids. Daarnaast heeft Carlucci ook een brede keuze stoffen met een zijden look voor gordijnen.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting.

  • deskundig telefonisch advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland

 

Belvedere, Hilversum en het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm