Casal

Belvedere is de grootste leverancier van Casal stoffen in Nederland. Een groot deel van de collectie is op onze showroom aanwezig en wij kunnen alle stoffen leveren.

 

Casal Gordijnstof

Casal Gordijnstof

 

Casal

Dit merk omvat een breed scala aan innovatieve producten. Men vindt hier stoffen die geschikt zijn voor meubelbekleding en raamdecoratie en dit zowel in hedendaagse als klassieke lijnen. Ook brandvrije materialen en imitatieleder behoren tot het assortiment. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwigheden om precies te voldoen aan de eisen van eigentijds interieurontwerp.

De passie, de onbevangenheid in de wereld en de productexpertise zijn de sleutelwoorden van het bedrijf en haar diensten. Ons productaanbod bestaat uit een levendige smeltkroes van texturen, kleuren binnen de verschillende handtekeningen van onze merken.

 

Casal fabrics

Casal fabrics

 

Casal

Casal

Collectie

De collectie bestaat uit verschillende stijlen, texturen en kleuren binnen de verschillende merken: Casal, Luciano Mercato en Chanee. Ze vernieuwen regelmatig hun aanbod om in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen. Ze blijven zich technologisch ontwikkelen om de kwaliteit steeds hoogwaardiger te maken. Ze zijn trots op hun technische producten, zodat ze kunnen inspelen op de laatste textielinnovaties. Bij Casal richten ze zich op een persoonlijke benadering en advies op maat.

 

Casal_Situation

Casal_Situation

 

Casal

Casal

 

Het bedrijf

Het productaanbod bestaat uit  levendige stoffen van diverse stijlen, texturen en kleuren binnen de verschillende handtekeningen van de merken Casal, Luciano Marcato en Chanée. Ze vernieuwen ons aanbod regelmatig om in te spelen op de huidige trends en om in te spelen op de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten, met bijzondere aandacht voor de technologische vooruitgang van textielmaterialen. Daarom zijn ze trots op de technische producten, in het bijzonder op de nanotechnologie Aquaclean en de verschillende producten die inspelen op de laatste textielinnovaties.

 

Casal stoffering

Stoffering

 

Casal

Neireides Collection

 

Nereides Collection

De dochters van de zeegod Nereus komen samen in een collectie met een aquatisch tintje. Het lichtspel op het water, de schittering, de golven en de begroeiing worden uitgedrukt in pasteltinten.

 

Website

Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op: http://www.casal.fr/an/

 

Casal meubelstoffen

Casal meubelstoffen

 

Casal

Meubelstoffering

Casal

Meubelstoffering

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Casal stof natal

 

Casal

Gordijnstof

 

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Casal meubelstoffering

Casal meubelstoffering

 

Casal staat voor

 • Kwaliteit
 • Nabijheid
 • Diversiteit
 • Reactiviteit
 • Innovatie

 

Casal meubelstoffering

meubelstoffering

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Tibet

 

Casal stoffen

stoffen

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Casal meubelstoffering

meubelstoffering

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof