Casamance

Belvedere heeft de grootste collectie Casamance stoffen en gordijnen van Hilversum en het Gooi.

 

stoffen Casamance

 

Casamance lanceerde in het jaar 2000 haar eerste collectie in meubelstoffering en is sindsdien niet meer weg te denken. Tegenwoordig omvat de collectie meubelstoffen en gordijnen in de mooiste designs en van hoge kwaliteit. Exclusieve print- en geborduurde designstoffen met vakmanschap gemaakt.

Casamance werd opgericht vanuit  een verlangen naar luxe. De luxe van de tijd te nemen om te eten met familie, iets te drinken met vrienden of een boek te lezen. Casamance biedt een omgeving voor deze onbetaalbare momenten.

 

 

 

Casamance

Casamance is een vooraanstaand Frans stoffenhuis. Haar stoffen ontlenen de inspiratie aan klassieke voorbeelden die worden aangepast aan de trends van heden ten dage. Casmance stoffen zijn daarom tijdloze stoffen die zich kenmerken door het gebruik van kwalitatief zeer goede natuurlijke vezels als zijde, katoen en linnen.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

De kenmerkende stijl

De Casamance collecties worden gevoed door vele inspiratiebronnen, elk ontwerp, textuur en kleur zijn de basis voor een reis. De kleurspecialisten en stylisten perfectioneren de artistieke emoties tot in de kleinste details.

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

www.casamance.com

 

Casamance Milano

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm