Castello del Barro

Belvedere is de grootste aanbieder van Castello del Barro stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Kom langs om de nieuwste collectie te bekijken. Wij zijn een enorme fan van deze Italiaanse leverancier en hebben de mooiste stoffen op de toonzaal hangen. Wij kunnen alle Castello del Barro stoffen leveren door heel Nederland.

Castello del Barro stof Pantelleria

Castello del Barro stof Pantelleria

 

Castello del Barro fabric Vino Rosso

Castello del Barro fabric Vino Rosso

 

Castello del Barro – Stoffen

Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar. Castello del Barro maakt zeer rijke en mooie stoffen in de klassieke maar tegenwoordig ook in de moderne Italiaanse traditie.

 

 

Castello del barro stof Montagna

Castello del barro stof Montagna

 

Castello del Barro 102 superlative

Castello del Barro 102 superlative

 

Castello de Barro

In 1975 werd Castello del Barro opgericht. Het bedrijf ligt in een prachtig landschap tussen een mooi meer en een berg. Het bedrijf is door 3 personen opgericht genaamd Lelly, Gio en Mario. Dankzij die drie personen staat het bedrijf nog steeds.

 

Castello del Barro sheer

Castello del Barro sheer

 

Castello del barro

Gordijnen

 

Oprichters

Lelly

Lelly: de perfecte synthese tussen een aangeboren smaak voor schoonheid en een grondige kennis van stoffen maken haar het speerpunt van onze modeafdeling. Zij is de persoon die de trends identificeert en deze in de stoffen concretiseert, wat resulteert in het creëren van de onnavolgbare kleurengamma’s van Castello del Barro. Haar technische vaardigheden en het voortdurende onderzoek naar innovatieve materialen geven geboorte aan die zachte stoffen, die alle klanten verlangen en onze concurrenten proberen te kopiëren. Het is dan ook dankzij haar creativiteit dat Castello del Barro elk jaar een brede collectie nieuwe items introduceert, waaronder effen stoffen, bedrukt, jacquard en fancy.

 

Castello di Barro

Castello de Barro

Gio

Gio: hij is de CEO, en is de ondernemer die ernaar streeft om altijd een goed ingerichte voorraad te hebben met meer dan 250.000 meter goederen in voorraad, om alle klanten een onmiddellijke verzending van hun bestellingen te garanderen. Hij vertrouwt ook op de zeer gespecialiseerde medewerkers van het bedrijf om de specifieke verzoeken van alle klanten te realiseren. In feite is Castello del Barro de ideale partner voor het aanpassen van uw meubelprojecten, aangezien het een bedrijf is dat produceert en verpakt zijn eigen producten, trots op het exporteren van de “Made in Italy” in meer dan 30 landen. Last but not least volgt hij de verkoop in Duitsland, Oostenrijk en Nederland; het is dankzij hem en zijn team van 9 agenten dat we in deze gebieden niet alleen bekend staan ​​om pizza, maar vooral om de Opaline.

Stof Hermitage

Mario

Mario: Hij is degene die in eerste instantie, samen met een gekwalificeerd netwerk van agenten, de Castello del Barro-producten promoot in meubelzaken, architectenbureaus en interieurontwerpbureaus. Zijn rol is een sleutelrol in de organisatie en de deelname aan de belangrijkste tentoonstellingen van ons vakgebied, van Maison & Objet in Parijs tot de Salone del Mobile in Milaan.

 

Castello del Barro fabric Nobel

Castello del Barro fabric Nobel

Kwaliteit Castello Del Barro

Castello del Barro ontwerp kwalitatief hoogwaardige stoffen. Een luxe uitstraling wat perfect past in het interieur. De passie voor hoogwaardige stoffen is terug te zien in de collecties.

 

Castello del Barro - gemma

Castello del Barro – gemma

 

Natuurlijke uitstraling Castello Del Barro

Veel stoffen hebben een natuurlijke uitstraling waardoor het interieur in contact staat met buiten. Hierdoor ervaart uzelf ook meer rust.  Castello Del Barro past in diverse interieurs. Zoals klassiek als modern.

 

Gordijnen

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Castello del Barro stof Vino Rosso

Castello del Barro stof Vino Rosso

Castello del Barro

Castello del Barro

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Castello del Barro stof Pantelleria kleurenpalet

Castello del Barro stof Pantelleria kleurenpalet

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Linen Cotton melissa

 

 

Kleuren stof Melissa

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Gordijnen

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Castello del Barro Fitness

Castello del Barro Fitness

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof