Charles Burger

Charles Burger

Charles Burger: Toucans B 2423 – 002 bleu

Belvedere is de grootste leverancier van Charles Burger in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie stalen op onze toonzaal liggen en kunnen alles van Burger leveren in heel Nederland.

 

 

Collectie

Charles Burger heeft een bijzondere en mooie collectie.  Met diverse prints en kleuren. Het geeft vaak een klassieke uitstraling echter kunnen de stoffen een uitzonderlijke eyecatcher zijn in een modern interieur.

 

 

Historie

Marie-Noelle Porcher en Marc Maison hebben Burger in 1995 overgenomen. Ze vormen de vijfde generatie. Samen zetten zij de traditie door. Tegenwoordig ontwikkelen ze ook nieuwe producten.

Zij begeleiden projecten zoals:

 • de Franse ambassade in Moskou
 • de kamer van Madame de Rothschild’s moeder
 • de rotonde van de voormalige keizerlijke residentie
 • de George V presidentiële suite in Parijs
 • het Palace Hotel in Biarritz

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Charles Burger

Charles Burger

 

Charles Burger

Al meer dan 150 jaar biedt Burger de beste weefsels en prints. Voor gordijnen, meubelstoffering en behang.

De collectie bevat veel stoffen die je mee nemen naar het verleden, om daar vervolgens een enige nuance aan toe te voegen.  De editie van Louis XIII tot Louis XVIII geeft dit prachtig weer. De collectie geeft de geschiedenis weer van het Franse Textiel.

 • Materiaalkeuze: Katoen, linnen of zijde
 • weeftechniek: Canvas, satijn, twill of gevlochten
 • Druktechniek: Platen, frames, cilinders of inkjet

Ten slotte speelt de afwerking van het afdrukken een cruciale rol bij het perfectioneren van de kwaliteit en uitstraling van het eindproduct. De stoffen worden  gemoireerd, gelazuurd  of gekreukt.

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Unieke stoffen

Charles Burger heeft een eigen stijl en blikt vooral terug naar vroeger. Door die stoffen de combineren met hedendaagse stoffen kan het een uniek en bijzonder effect creëren in het interieur. De kleuren van vroeger geven net een andere sfeer neer.

 

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof