Colefax and Fowler

Belvedere is de leverancier van Colefax and Fowler in Hilversum en omstreken. Wij kunnen alles van Colefax and Fowler leveren door heel Nederland.

 

Spring 2019 collectie

 

 

Colefax & Fowler

Colefax & Fowler is een merk met een rijke geschiedenis in het ontwerp van stoffen en behang uit de twintigste eeuw. Ze ontwerpen klassieke en traditionele stoffen die perfect zijn voor verschillende interieurs. Colefax & Fowler maken meubelstoffen en gordijnstoffen.

 

 

 Colefax and Fowler, collectie Casimir

 

Gordijnen

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

  • Vlinderplooi
  • Enkele plooi
  • Platte plooi
  • Zeilringen
  • Wave

 

 

Voordelen Belvedere villa-inrichting.

  • Deskundig telefonisch advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande gordijnen.

 

Babtista lucius red/gold

Collectie spring 2019

De spring collectie van Colefax and Fowler van 2019 geeft een vrolijke touch aan het interieur. Veel bloemmotieven komen terug in de stoffen. Het valt op dat de pastelkleuren veel te zien zijn in deze collectie. Niet gek, want zij gaan mee in de nieuwste trends ! De stoffen zijn van hoogwaardig materiaal. Ook zien wij subtiele patronen terug in de nieuwste collectie van  Colefax and Fowler.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte !

 

Perseus F4348/02 Red/Aqua – 49% Viscose, 26% Linen, 8% Polyester, 17% Cotton.

 

Showroom

Wij hebben een kleine collectie stoffen van Colefax and Fowler op onze showroom. Wel kunnen wij de gehele collectie van Colefax and Fowler leveren en knipstalen voor u opvragen.

www.colefax.com

 

 

Colefax and Fowler

Exclusieve kwaliteit op stoffengebied uit Londen, zeer onderscheidend in bloemmotieven en ruiten. Collectie met veel klasse voor de klant die wil genieten van een sfeervol interieur met een Engelse ambiance. Diverse collecties met tientallen motieven.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Colefax and Fowler, collectie Olander

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .