Dorflinger

Belvedere is de grootste leverancier van Dorflinger in het Gooi. Dorflinger  is een belangrijke leverancier van Exclusieve stoffen. Dorflinger onderscheidt zich door de kwalitatief goede en tijdloze dessins.

 

 

Dörflinger & Nickow

Opgericht in 1919 heeft D&N alle crisissen doorstaan en functioneerd nu nog steeds als familiebedrijf , zelfs met de 4e generatie. De collectie van D&N blinkt uit door haar diversiteit. De nadruk komt de laatste tijd wel te liggen in dubbel brede en kamerhoge stoffen. Verder zijn er collecties van hoogwaardige meubelstoffen en modische gordijnstoffen.

Ga naar de website van Dörflinger & Nickow om het volledige programma te bekijken. www.doerflinger-nickow.de

 

Voordelen van Dorflinger  stoffen

  • Dorflinger stoffen zijn Tijdloos
  • Dorflinger  kent een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Dorflinger  stoffen zijn technisch vooruitstrevend

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

http://www.doerflinger-nickow.de/deutsch/index.html

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex