Duralee

Belvedere is de leverancier van de stoffen en gordijnen van Duralee in Hilversum en het Gooi. Bij Belvedere kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals de prachtige Duralee stoffen.

 

 

De stoffen van Duralee zijn geschikt voor meubels, gordijn en kussens. Wilt u meer stof soorten van Duralee zien kom dan eens in onze showroom kijken. Alles van dit merk is leverbaar bij ons. ook meten wij uw gordijnen op, en kunnen wij gordijnen en kussens laten maken in de gewenste stof. Wilt u uw meubel op nieuw stofferen ook dat kunnen wij voor u laten doen.

 

 

http://www.duralee.com/home

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Belvedere, 2e Loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer