Dutch Home Fabrics

Belvedere is de leverancier van Dutch Home Fabrics in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie gordijnstoffen in de showroom liggen. Daarnaast kunnen wij alle producten  van Dutch Home Fabrics leveren.

Dutch Home Fabrics – A timeless ease and a natural look

 

 

Dutch Home Fabrics

Dutch Home Fabrics gelooft in de schoonheid van natuurlijke stoffen. Geïnspireerd door de natuur. De hele collectie heeft een tijdloze en natuurlijke uitstraling.  Kleuren en texturen van natuurlijke stoffen voegen comfort, warmte en persoonlijkheid toe aan het interieur.

Hoogwaardig, milieuvriendelijk en ecologisch  Europees linnen, hennep en wol vertalen zich prachtig in een brede collectie van Dutch Home Fabrics.

De stoffen kunnen worden gebruikt voor beddengoed, kleden, tafelkleden, gordijnen en vouwgordijnen

 

Fabrics

Sterk aan de binnenkant, zacht aan de buitenkant: natuurlijke stoffen bieden comfort. De collectie bestaat uit pure, natuurlijke en handgemaakte interieurstoffen, gemaakt van linnen, hennep en wol van de hoogste kwaliteit. Zacht, veelzijdig, ademend, uniek slijtvast en duurzaam. De stoffen zijn 100% gemaakt in Europa, van veld tot garen tot stof.

stoffen dutch home fabrics

Natuurlijkvriendelijke en ecologische stoffen.

In de collectie van Dutch home fabrics speelt de herkomst van de stoffen een hele belangrijke rol.  Door direct contact met boeren, de weverijen en de spinnerijen wordt zeker gesteld dat de stoffen op een natuurlijke manier worden gefabriceerd en geverfd.  Dutch Home Fabrics is op dit moment het enige stoffen merk dat zo’n belangrijke rol geeft aan de tot stand koming van de stoffen.

 

Annemieke Cohrs van Dutch Home Fabrics

Dutch Home Fabrics is opgezet door Annemieke cohrs uit Amsterdam.  Zij heeft een onderscheidend merk neergezet dat zich bewijst door consequent te kiezen voor schoonheid en Ecologie.  Het is essentieel dat de stoffen natuurvriendelijk  gefabriceerd worden, Maar bovenal moeten ze zo mooi zijn dat ze elk huis, appartement of loft zullen verfraaien.

Door de natuurlijke insteek leveren de stoffen een belangrijke bijdrage aan de sfeer in elk huis.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

 

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.