Dutch Home Fabrics

Belvedere is de leverancier van Dutch Home Fabrics in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie gordijnstoffen in de showroom liggen. Daarnaast kunnen wij alle producten van Dutch Home Fabrics leveren door heel Nederland.

Dutch Home Fabrics – A timeless ease and a natural look

 

 

Dutch Home Fabrics

Dutch Home Fabrics gelooft in de schoonheid van natuurlijke stoffen. Geïnspireerd door de natuur. De hele collectie heeft een tijdloze en natuurlijke uitstraling.  Kleuren en texturen van natuurlijke stoffen voegen comfort, warmte en persoonlijkheid toe aan het interieur.

Hoogwaardig, milieuvriendelijk en ecologisch  Europees linnen, hennep en wol vertalen zich prachtig in een brede collectie van Dutch Home Fabrics.

De stoffen kunnen worden gebruikt voor beddengoed, kleden, tafelkleden, gordijnen en vouwgordijnen.

 

Stoffen

Sterk aan de binnenkant, zacht aan de buitenkant: natuurlijke stoffen bieden comfort. De collectie bestaat uit pure, natuurlijke en handgemaakte interieurstoffen, gemaakt van linnen, hennep en wol van de hoogste kwaliteit. Zacht, veelzijdig, ademend, uniek slijtvast en duurzaam. De stoffen zijn 100% gemaakt in Europa, van veld tot garen tot stof.

stoffen dutch home fabrics

Natuurlijk vriendelijke en ecologische stoffen.

In de collectie van Dutch home fabrics speelt de herkomst van de stoffen een hele belangrijke rol.  Door direct contact met boeren, de weverijen en de spinnerijen wordt zeker gesteld dat de stoffen op een natuurlijke manier worden gefabriceerd en geverfd.  Dutch Home Fabrics is op dit moment het enige stoffen merk dat zo’n belangrijke rol geeft aan de tot stand coming van de stoffen.

 

 

Annemieke Cohrs

Annemieke cohrs uit Amsterdam heeft Dutch Home Fabrics opgezet.  Zij heeft een onderscheidend merk neergezet dat zich bewijst door consequent te kiezen voor schoonheid en Ecologie.  Het is essentieel dat de stoffen natuurvriendelijk  gefabriceerd worden, Maar bovenal moeten ze zo mooi zijn dat ze elk huis, appartement of loft zullen verfraaien. Ze probeert zo duurzaam mogelijk te ontwerpen. Hierdoor loopt zij voor op andere merken.

Door de natuurlijke insteek leveren de stoffen een belangrijke bijdrage aan de sfeer in elk huis.

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Op naar 2050

De overheid heeft een aantal fases aangekondigd richting 2050. Zo mag er vanaf 2020 alleen nog energieneutraal gebouwd worden. In 2050 is Nederland in de visie van de overheid dus volledig overgeschakeld op een circulaire economie. Ze zit goed met haar ecologische stoffen. Ook denken ze mee aan de toekomst en is nu al van start gegaan.

 

Kwalitatief

Zij biedt een zeer ruime keuze aan verschillende kwaliteiten en kleuren linnen, hennep en wol. Niet alleen zijn zij gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste soort stof voor u, maar dankzij jarenlange testen weten ze ook precies hoe het materiaal werkt en hoe het zich in de loop van de tijd zal gedragen.

Producten

Dutch Home Fabrics heeft nog verschillende producten:

 • Towels&Bath Mats
 • Table Linens
 • Flat Sheets
 • Fitted Sheets
 • Duvet Covers &PillowCases
 • Cushion Covers, Throws&Plaids

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof